maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenNatuurOpnieuw schade in Paramaribo door rukwinden

Opnieuw schade in Paramaribo door rukwinden

-

Does Travel - naar Suriname

In het lockdown weekend waar Suriname momenteel in verkeerd, is er sprake van slecht weer. Hevige regenval maar ook zware rukwinden teisteren Paramaribo en omgeving. Dat leidde vanmorgen tot schade aan onder andere huizen.

Aan de Verlengde Hogestraat kwam dakbedding vanmorgen op het wegdek terecht, zoals te zien is in bovenstaande foto. Gelukkig was er vanwege de lockdown weinig verkeer op de weg.

Aan de Letitia Vriesdelaan waaide een tent weg. Ook een zware bank en metalen hek werden door de rukwinden omver geblazen, zoals op onderstaande foto te zien is:

Aan de Verlengde Keizerstraat viel deze boom op de stroomdraden van de EBS:

Ook schade aan huizen aan de Henk Arronstraat.

De binnenstad is ook onder water:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Pe a moni dé?

  ddb, gilmore boefdraad, ramon abrahams, jules wijdenbosch, kromosoeto, adhin, robert-gray van trikt, boeva, abdul, boerenveen, jozefzoon, alibux, jenny simons, ingrid bouterse – waldring etc, nerkust, gestolen goud/ goud dat spoorloos verdwijnt naar het buitenland, witwassen, etc. Pe a moni dé?

  zie de ndp-roversbende en deze hebben het land uitgebuit, zichzelf verrijkt, grote armoede en grote ellende in Suriname veroorzaakt, miljarden US-dollars op hun buitenlandse rekeningen, boefdraad heeft grote leningen met hoge renten bij buitenlandse bankten gedaan en weg gesluisd naar het buitenland,

  Pe a moni dé? Pe a moni dé? Pe a moni dé?


  Maak melding
 2. IS HET NIET MOGELIJK OM 10 GROTE WATERPOMPEN BIJ WATERKANT TE INSTALLEREN DIE DE STAD BINNEN 15 MINUTEN KUNNEN LEEGPOMPEN.

  ZOVEEL INVESTERINGEN IN DE STAD INDERTIJD. NIKS HELPT. DUS DAN MAAR POMPEN GEWOON.


  Maak melding
 3. Al tientallen jaren speelt dit fenomeen zit af in ons land en nog is dit groot probleem niet definitief opgelost. Het is steeds pappen en nat houden. Vooral onze binnen stad waar men toeristen wil verwelkomen is een grote ramp. Openbare werken heeft de taak om dit probleem definitief op te lossen. De rioleringen kunnen deze hoeveelheid water niet aan. Te kleine en te smalle poppenkokers.Tevens is ons land dusdanig vervuild door zwerfafval waardoor ook mede hierdoor de rioleringen verstopt raken. Er is genoeg werk aan de winkel.


  gemodereerd
 4. Passant je bent me voor hoor?maar ik schrijf ook pe a moni de,gisteren zag ik op Facebook hoer ingrid gritie bouta protesteren, zij zeg mijn man is daar en ik mag niet daarheen, is die heks vergeten wat haar man tijdens coupe van 1980 heeft gedaan met de Surinaamse bevolking, en dan nog mannen laten neer knallen, mpp bich, eigen leed doet het hards pijn truitje, ie vergitie noh koullo


  Maak melding
 5. Mensen ik heb zwemvesten in de aanbieding, dat is je enige red middel.
  Want Suriname heeft zoveel afgestuurde waterbouwkundige die hun studie in het buitenland hebben genoten. Geen 1 van ze of in verenigingsverband bij elkaar samen komen om het wateroverlast in Paramaribo aan te pakken.

  Het wateroverlast in Paramaribo wordt met de dag erger.


  Maak melding
 6. Zo zie je als al die kanalen toendertijd niet waren gedempt zou dit niet gebeuren men is toendertijd ondeskundig te werkt gegaan


  gemodereerd
 7. klopt guno , de vorige regering , je weet toch wie , , verrichte geen onderhoud aan kanalen , trensen , beken, en het riool , dus jou reactie is juist , die hele paarse boeven bende was en is ondeskundig , , en zo is ons land Suriname door die idioten naar de kloten gebracht.


  Maak melding
 8. He Winti, die dskundigen kunnen niets doen, omdat jou schurken Suriname hebben leeggevreten.Zelf lenen kan niet meer, overal lopen al leningen tegen torenhoge rentes.
  bedankt bouterse, bedankt boefdraad
  btw heeft deze onschuldige crimineel zich al aangegeven
  hij zou toch een rechtzaak aanspannen tegen de regering die hem onschuldig als hij is op de interpol lijst heeft laten plaatsen.
  al die zwakzinnigen die nu nog hun gore smoel durven opendoen zouden beter hun smoel kunnen houdn en boefdraad gaan opsporen


  Maak melding
 9. Nou in nederland is het record koud water bevriest direct -8 graden. Ik gooide een glas water in mijn balkon direct ijs geworden. In mijn huis voel ik aardbeving huis trilt ook omdat kinderen van de bovenburen al 7 weken in huis zijn en rennen mijn hele huis trilt. Hier ook overlast oude huizen trillen en koud en wind storm. Gelukkig geen gewonden in suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES