Camera legt vast hoe 58-jarige man fiets steelt

5
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De 58-jarige R.M. werd op dinsdag 26 januari door de politie van het bureau Uitvlugt aan de Kasabaholoweg voor fietsendiefstal aangehouden. Een benadeelde deed op zaterdag 23 januari aangifte meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van de aangever werd zijn rijwiel bij een pompstation dat gevestigd is aan de Gemenelandsweg weg genomen. De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek, waarbij de camerabeelden werden bekeken.

Op de camerabeelden bleek de verdachte R.M. die een bekende van de politie is, het rijwiel te hebben gestolen. De verdachte werd op 26 januari opgespoord en terwijl hij zich op de openbare weg verplaatste met het rijwiel aangehouden.

R.M. heeft bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de rijwiel dief ingesloten. Het rijwiel is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar meldt de politie.


5 REACTIES

 1. Ai man kasabaolo vroegen mooie tijden daar met de boerderij van die buru’s. En ook stadsboerderij mooi hoor leuke tijd daar .
  Word vrolijke als ik er aan denkt.

  Love Su
  gemodereerd

 2. Jammer ik had 2 fietsen die stonden lekker in de regen te roesten, helaas ze nu reeds opgehaald door iemand van ”Kronto voto” ( Coronie ) en helemaal voor noppes !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Cornel , deze fietsendief zal wel nooit pensioen krijgen , want deze paarse rat heeft nooit gewerkt , over 2 jaar krijgt hij zijn AOV , maar dat is een schijntje , dus deze rat zal blijven stelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.