Man raakt tenen kwijt nadat dronken ex-schoonzoon op hem inrijdt

2
Man raakt tenen kwijt nadat dronken ex-schoonzoon op hem inrijdt

In Suriname heeft een dronken man met zijn auto ingereden op de vader van zijn ex-vriendin. De vader kon daarbij niet opzij springen, waardoor hij werd aangereden. Het slachtoffer raakte hierdoor twee tenen kwijt.

De verdachte ging in dronken toestand bij de woning van zijn ex en sloeg haar autoruiten kapot. Toen hij werd aangesproken door haar vader, reed hij weg. Hij keerde na een poosje echter terug en parkeerde zijn voertuig voor de woning van zijn ex-vriendin.

Het slachtoffer vermoedde dat er iets mis was en liep naar de wagen toe, om een gesprek met de man te hebben. De verdachte reed echter op hem in, met als gevolg de zware verwonding en het kwijtraken van twee tenen.

De Surinaamse politie heeft de dader in verzekering gesteld.


2 REACTIES

  1. Het is toch geen probleem, je slaat al zijn tanden uit zijn bek, en hakt ook 2 tenen van hem weg ! Als het kan beide grote tenen, dan is hij helemaal voor 50% invalide., deze vuile alcoholist en semi moordenaar !!!

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.