Ginmardo Kromosoeto besmet met coronavirus

17
Ginmardo Kromosoeto

Ginmardo Kromosoeto, ex-directeur van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB), is besmet met het coronavirus. Hij moest gisteren voor de rechter verschijnen, maar kwam niet vanwege ziekte. Vandaag meldt Starnieuws dat hij besmet is met COVID-19.

Kromosoeto is in verzekering is gesteld in het verlengde van het strafrechtelijk onderzoek contra de gewezen governor van de Centrale Bank van Suriname Robert van Trikt en de voortvluchtige verdachte Gillmore Hoefdraad.

De ex-directeur wordt onder andere verdacht van deelneming aan een criminele organisatie, gekwalificeerde verduistering en oplichting. De afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname is belast met dit strafrechtelijk onderzoek.


17 REACTIES

 1. DA MEK A DEDE NANGA MA PANG PANG IN A CEL. A NAF KONG. SAKA LEVENSLANG DJENG MARS.

  MA DEN RECHTERS FOE SU NAAAA BAL. SOSO KRUIMELDIEVEN DE BERECHT.

  ZE ZIJN GESPECIALISEERD IN KRUIMELDIEVEN.

  BIGI TORI DEN MANG E BEEFI


  Maak melding

 2. Natuurlijk onschuldig Net als die voortvluchtige
  Crimineel de schoft boefdraad
  Nou schijt hij en misbruikt hij corona als excuus.
  Wat een ONGELOOFLIJK WALGELIJKE HONDEN net als die ploerten die deze assholes verdedigen en de nsbers zoals poeny en rbro
  gemodereerd

 3. @ Bhaai als het inderdaad zo is zoals i het stelt dan heb ik liever dat God Bouterse laat lijden tot aan zijn dood en feestend en dansend zullen ze hem opwachten samen met Johannes.


  Maak melding

 4. Hij moet de pijp niet aan Maarten geven want hij moet alles vertellen over Hoefdraad en consorten en zijn straf moet hij nog aanhoren en uitzitten en betalen de schadevergoedingen en terugstorting van alle gestolen gelden en teruggave van alle verduisterde zaken


  Maak melding

 5. Het zal mij niet verwonderen als bij de volgende 8 december 1982 strafzaak bij de krijgsraad/rechtbank ddb “COVID-19-virrus”heeft om niet aanwezig te hoeven zijn. De grootste en gevaarlijkste crimineel van Suriname doet er alles aan om zijn straf te ontlopen. Helaas volgens de grondwet/strafrecht van Suriname als internationale strafrecht/mensenrechten zal hij de dans niet ontspringen.

  De bewijzen dik genoeg om hem meer dan 20 jaar de gevangenis in alle democratische landen in de wereld voor de rest van zijn leven op te sluiten voor de misdaden tegen de menselijkheid.

  Ook Kromosoeto moet voor de strafbare feiten bij de Surinaamse Postspaarbank voor de rest van zijn leven de gevangenis in. Idem Jules Wijdenbosch, oa Ballast Nedam smeergelden voor de Wijdenboschbruggen en zo zijn er nog tientallen vervloekte paarse kakkerlakken.

  Zie hoe Suriname er financieel-economisch, sociaal nu voor staat en zie wie hiervoor verantwoordelijk is. Hij leeft als een God in Frankrijk. Komt niets te kort en zie hoe moesje, mai, mae, bai, brada, sisa, kids leven en hun rekeningen niet kunnen betalen, bittere armoede en heel grote ellende.


  Maak melding

 6. Raar verhaal , je hoort niet waar hij gevangen zit of daar covid was of is , als dat zo was dan was die toch afgesloten voor iedereen , en ontsmet worden , en iedereen daar in quarantaine geplaatst , je hoort niets ervan , dus hij schijt in zijn broek.


  Maak melding

 7. Als iederéén die in de politiek heeft gezeten in de gevangenis moet zitten, dan is een 1/4 deel van Su in de bajes. En het domme volk moet voor ze zorgen, want ze moeten in de bajes ook vreten !! Ik vind dat die gasten die in de bajes terecht zijn gekomen, op een onverklare wijze de pijp uit moeten gaan ! ( Polic(u)(s)(a)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Laat die hond creperen in de gevangenis, mpp oplichter, kijk waar je bent beland, je mocht geen transacties doen tijdens het inauguratie toch heb je het gedaan hond go dede, ik vergeet het niet waarvoor je vast zit, ndp no winnie, bouta kan geen telefoontje meer plegen om je vrij te krijgen


  Maak melding

 9. Ik vraag me steeds meer af of bepaalde mensen hier wel Surinaams zijn de dood wensen voor mede Surinamers omdat ze grote fouten hebben gemaakt .ik zie blanken dat niet zo snel doen met elkaar berechten ja klopt maar dood wensen van je eigen volk hmmm. Stel u zelf deze vraag hoe kijkt een buitenlander naar u met zulk gedrag .
  gemodereerd

 10. ha-ha- ha haha , die pony , hebt jij verstand van rangen in het leger , blijkt dus niet , , wat is een commandant van dienst in het leger , of bedoel je overste van de dag , leg dat eens uit , en jou lover bouta die was sergeant , en die klojo heeft in 1980 ons land vernietigd en het 40 jaar lang gedaan , en jij bent trotst op die sergeant en jij geilt er van , en dat deze slappeling eerst 15 echte Surinamers heeft vermoord en ook heel veel mensen , waar van vrouwen en kinderen in het binnenland , en je loopt achter zo’n massamoordenaar aan , zegt het al genoeg , je komt klaar als je de ratten kop van bouta ziet , , je zult zeker gisteren genoten hebben van zijn kop en zijn wijfje mocht er niet bij zijn , dus dubbel genot toch , je had hem eventjes voor jou alleen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.