zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameChinese President Xi Jinping wenst Santokhi een spoedig herstel toe

Chinese President Xi Jinping wenst Santokhi een spoedig herstel toe

-

Does Travel - naar Suriname

De Chinese president Xi Jinping heeft president Chandrikapersad Santokhi van Suriname een spoedig herstel toegewenst. De Surinaamse president is zondag 24 januari positief getest op het coronavirus.

Namens de Chinese regering en het volk heeft Xi steun toegezegd aan Suriname in de strijd tegen het coronavirus. De Chinese president hoopt dat het Surinaamse volk COVID-19 snel overwint.

Santokhi zit momenteel thuis en heeft eerder deze week gezegd dat hij zich goed voelt. “Ik voel me goed, ik voel me fit en ik zorg ervoor dat mijn weerstand op peil blijft. Dit doe ik door veel uit te rusten, maar ook door te bewegen en te genieten van de gratis vitamine D die op mijn erf schijnt”, aldus de president van Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Ja meneer santokhi, names heel veel mensen die ik ken wensen jouw héél veel beterschap meneer santokhi wij hebben u nodig, je hebt kwaliteit, daarvan hebben weinig zoveel verstand van,ongeschoolde hebben Suriname leeg geplunderd, daarvan hebben arme, zoveel last van, wij hebben hebben voor u gebeden, niet schamen, jhonson uk trump usa hebben het ook gehad ,is normaal hoor, heel veel beterschap, kan bouta boefdraad het niet krijgen, zijn wij verlost van deze dieb dieberie dagoe??


  Maak melding
 2. De wereldleider die persoonlijk de telefoon oppakt om de Grote Leider der ALLE Surinamers beterschap toe wensen. Dan heb je als president heel veel indruk gemaakt meneer Santokhi !


  Maak melding
 3. Nu de president zelf besmet geraakt is, kan het angstbeeld dat men heeft van corona ook beter gekanaliseerd worden. Verreweg de meeste gevallen genezen vanzelf. Stralende voorbeelden zijn de voetballers Neymar en Mbappé. Beiden besmet geraakt in het verleden en spelen na genezing, nog beter dan voorheen. Het is te hopen dat Zijne Excellentie hetzelfde voorbeeld van hen volgt.


  Maak melding
 4. HAU MAAU XI………….

  YES CHAN IS A STRONG MAN. HE ALSO LIVES IN A SWEET COUNTRY WITH A BEAUTIFUL WEATHER.

  BUT MANY THANKS XI.

  CAN YOU HELP US WITH 300.000 DOSIS OF THE COVID VACCIN???? SU WILL BE THANKFULL TO YOU.


  Maak melding
 5. Drama,
  Het sluit aan op de kritiek over Chan de afgelopen tijd.
  Alle leiders maken contact met elkaar als de ander iets heeft,dat is een normale diplomatieke samenwerking.
  Alleen bij Chan zal het worden neergelegd als te zijn speciaal en uniek, zodat de aanhang verder kan dagdromen.
  Trump zou hebben gezegd:
  I didn’t call him
  he called me
  and I told him
  Xi, you are my great friend
  Even if I stop all trade between our countries.
  But you called me
  Because I am ill
  Actually, I am not sick, I do not have a covid
  But you called me
  And now I want to show the whole world
  That you called me
  Ik heb hem niet gebeld
  hij heeft mij gebeld
  en ik heb hem gezegd
  Xi, jij bent mijn grote vriend
  Al stop ik alle handel tussen onze landen.
  Maar je hebt mij gebeld
  Omdat ik ziek ben
  Eigenlijk ben ik niet ziek, ik heb geen covid
  Maar je belde mij
  En nu wil ik de hele wereld laten zien
  Dat jij mij hebt gebeld


  Maak melding
 6. @Kronto: welke wereldleider heeft bouta gebeld toen hij knokkelkoorts had en toen hij voor een behandeling naar Cuba ging? Van die kronto ga je hallucineren…


  Maak melding
 7. Xi Jumping,

  Heeft een dubbele agenda, hij belt niet zomaar op !!!!
  Afrika zit diep in de schulden, natuurlijke hulpbronnen worden uitgehold door de Chinezen.


  gemodereerd
 8. @Paul en boesskowtu: Hahahaha! Jij en je roedel weten duidelijk niet hoe dingen gaan in de echte wereld! Jullie maken jezelf elke keer weer onsterfelijk belachelijk. Dit is iets dat elke dag gebeurt, het is gewone diplomatiek zoals het hoort en jullie komen gelijk klaar. Blijf jezelf maar afrukken op de foto Chan van jou god! Hahahaha! En boesskowtoe, niet iedere president of regering hoeft op zo een manier zijn best te doen om te laten blijken dat ze enigszins meetellen. Jullie zijn zo grappig! Hahahahaha!! Maar bedankt, het is fijn om de werkdag te beginnen met een grappige ontwikkeling!


  Maak melding
 9. Tuurlijk is dit niet iets wat dagelijks gebeurt. Wat aardig vd Chinese pres.
  President Santokhi neem gerust wat langer tijd om uit te rusten. Beterschap!

  Plots hoeft dat liegbeest niet naar Cuba, afgelopen jr is hij nergens geweest. En zo heeft hij die paarsen jarenlang voorgelogen, dat hij voor medische doeleinden naar Cuba moest terwijl hij in ‘mar-a-lago de Cuba zat.


  Maak melding
 10. Ach ja, het is de natuurlijke aard van elk mens/levend wezen om
  anderen te overtreffen en als de beste uit te blinken.
  Deze eigenschap is belangrijk om naar het beste van je zelf te
  evolueren maar het moet WEL beheersbaar zijn.

  De wereld is eenzijdig ontwikkelden en de overheersers zijn er nog niet
  van bewust dat ALLES STAND HOUDT DOOR EVENWICHT.


  gemodereerd
 11. @ Boesskowtoe
  Ik weet niet wie er allemaal gebeld hadden, toen Bouterse ziek waren, misschien was het voor Bouterse niet eens van belang om het rond te bazuinen, dus je vraag kan ik niet beantwoorden.
  Wel weet ik dat Bouterse naar China is geweest en dat hij met Xi heeft geluncht en gedineerd en samen genoten hebben van de traditionele rijstwijnen.


  Maak melding
 12. @Kronto: bedankt voor je reactie. Heeft hij je ook verteld met hoeveel hij terugkwam uit China? Want dat, heeft nooit iemand gehoord of gelezen.


  Maak melding
 13. Een heel nobel gebaar van de Chinese president. China heeft warme banden met Suriname. Zij staan ook open om een bijdrage te leveren aan de economisch ontwikkeling van Suriname. Dit is in elk geval beter dan het zwijgen van de Indiase hindoenationslistische president Modi.


  Maak melding
 14. @Boesskowtoe
  Dat weet hijzelf niet, omdat Hoefdraad dat zou hebben afgehandeld.
  Misschien was het geld verzekerd en moeten de verzekeringsmaatschappijen het teruggeven, dus wachten we totdat Hoefdraad is opgepakt.


  Maak melding
 15. Politiek, wereldpolitiek. China heeft vele landen van Afrika al in haar macht. Ze hebben van China ook al een spoorlijn gemaakt dat ook in Westeuropa goederen en mensen kan vervoeren. In Midden-Amerika, Zuid-Amerika, de speeltijn van de USA willen ze ook hun invloed in deze werelddelen. Aan Brazilië wilden ze onder voorwaarden de Chinese COVID-19 vaccin ook aanbieden onder speciale voorwaarden, oa dat de minister van buitenlandse zaken van Brazilië moest aftreden. Bolsenaro heeft hier geen gehoor of gevolg aan gegeven.

  Suriname en China hebben door de Su-Chinese gemeenschap die wel een binding met Suriname hebben en de nieuwe Chinezen die geen enkele binding met Suriname hebben een band. China probeert munt uit te slaan en Suriname te laten geloven hoe goed de betrekkingen zijn tussen deze twee landen. China wil gewoon voet in Suriname krijgen. Met de One Chinabeleid is het al aardig gelukt, evenals de Su-Chinese gemeenschap, de nieuwe Chinezen.

  Suriname wees waakzaam en laat u niet voor de gek houden. Wat heeft China voor Suriname gedaan? Suriname let op en zie hoe dagelijks vele US-dollars van Suriname naar China wordt overgemaakt en of witgewassen.


  Maak melding
 16. Passant 29 januari 2021 At 16:38

  Politiek, wereldpolitiek. China heeft vele landen van Afrika al in haar macht. Ze hebben van China ook al een spoorlijn gemaakt dat ook in Westeuropa goederen en mensen kan vervoeren. In Midden-Amerika, Zuid-Amerika, de speeltijn van de USA willen ze ook hun invloed in deze werelddelen. Aan Brazilië wilden ze onder voorwaarden de Chinese COVID-19 vaccin ook aanbieden onder speciale voorwaarden, oa dat de minister van buitenlandse zaken van Brazilië moest aftreden. Bolsenaro heeft hier geen gehoor of gevolg aan gegeven.

  Suriname en China hebben door de Su-Chinese gemeenschap die wel een binding met Suriname hebben en de nieuwe Chinezen die geen enkele binding met Suriname hebben een band. China probeert munt uit te slaan en Suriname te laten geloven hoe goed de betrekkingen zijn tussen deze twee landen. China wil gewoon voet in Suriname krijgen. Met de One Chinabeleid is het al aardig gelukt, evenals de Su-Chinese gemeenschap, de nieuwe Chinezen.

  Suriname wees waakzaam en laat u niet voor de gek houden. Wat heeft China voor Suriname gedaan? Suriname let op en zie hoe dagelijks vele US-dollars van Suriname naar China wordt overgemaakt en of witgewassen.

  OPGELET SURINAME!
  Dit is de handelswijze van China onder Xi Jinping, om zogenaamd medeleven te tonen naar mogelijke PROOILANDEN. Honing om de mond smeren om later het land volledig in hun macht te krijgen. Hij isde arrogantie van Santokhi en de Surinaamse bevolking aan het strelen, zosdat ze kunnen toehappen. Op deze wijze worden de Surinamers zo trots als een pauw op hun president, maar wanneer deze pandemie achter de rug zal zijn en de Surinamers uit hun coma ontwaakt zullen worden, dan zullen ze met de werkelijkheid geconfonteert worden en gaan ze klagen.
  DUS SURINAME, WEES OP JE HOEDE ! LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR DE GEVEINSDE HOUDING VAN DEZE SLUWE VOS: XI JINPING van China. Hij wil meer en meer invloed in Suriname. Hoe meer hij lacht, hoe gevaarlijker hij is.


  Maak melding
 17. Ben je stiekum onrust aan het zaaien @robg
  Waar zijn de Afrikanen gebleven, tenminste weet je uit welk land je voorouders vandaan komen? Die hebben ook geen beterschap gewenst, niet eens felicitaties na de democratische overwinning.


  Maak melding
 18. Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom Surinamers en de Surinaamse diaspora zo onderdanig gedragen tegenover iemand die zich zelf tot leider heeft benoemd. Wij zijn
  toch allemaal gelijken onder elkaar, leiders zijn niks anders dan de eerste onder gelijken. Er is geen enkele reden om in de kont van zo iemand te kruipen, om het plastisch te zeggen, wij zijn burgers van dit land en niet onderdanig aan zo’n leider. Als het nou Bouterse, Venetiaan is of Santokhi, kom op mensen,(iemand moet de leiding nemen anders heb je chaos, dat is alles] het zijn geen bijzondere wezens, wordt wakker!!!!


  Maak melding
 19. @Pony: Dat zullen de een-hersencellige VHPtrollen op dit forum nooit snappen en zullen zich blijven afrukken op de foto van Chan hun god. En Rob, wat het achterwege blijven van een reactie van de Indiase hindoenationslistische president Modi betreft, het gros van de traditionele VHPers zullen dat erg vinden omdat zij nog steeds in de droom leven dat zij Indiers zijn en geen Surinamers. Als ze het over de Srananman hebben bedoelen ze de Afro-Surinamer onderwijl zichzelf consistent als Hindoestaan benoemen., niet eens een Hindoestaanse Surinamer. Evenzo weten ze niet hoe verfoeilijk de mensen in India omgaan met waarden en normen en mensenrechten. Daar kan ik een boek over schrijven!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES