Brandweer rukt uit voor brand bij Khazana aan de Van ’t Hogerhuysstraat

0
Brandweer rukt uit voor brand bij Khazana aan de Van 't Hogerhuysstraat
Brandweerlieden in actie bij de brand.

Manschappen van de Surinaamse brandweer zijn zojuist uitgerukt, na een brandmelding bij Khazana aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname. Ter plekke aangekomen troffen zijn een brand aan de rechterkant van het pand waarin Khazana is gevestigd.

Een wachter merkte de brand op en zag een man weglopen. Hij schakelde de politie in die vervolgens een melding maakte bij de brandweer, die snel ter plaatse waren. Het gaat om een buitenbrand, waarbij een aantal spullen die naast het pand stonden in brand zijn gevlogen.

De brandweer kon het vuur gelukkig snel blussen waardoor de schade beperkt is gebleven, tot schroeischade aan het gebouw.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.