Aanpak natte infrastructuur Wanica-Noordwest

8
Aanpak natte infrastructuur Wanica-Noordwest
Foto (c) BIC Wanica-Noordwest.

De natte infrastructuur in het ressort Wanica-Noordwest wordt flink aangepakt. Verschillende loosleidingen worden opgehaald.

De afgelopen week zijn de lozingen van Leiding 7A, 7B, 8A, 8B, 9A, 10A en de tussenlozing van Leiding 9A tot achter de Menckenbergstraat opgehaald.

De werkzaamheden zijn verricht door manschappen van districtscommissariaat Wanica-Noordwest in samenwerking met het ministerie van Openbare Werken in Suriname.


8 REACTIES

 1. PRACHTIG HOOR. TOP.
  WATER BLEEF VEELS TE LANG DAAR HANGEN . OOK LANGS NOORDPOLDERDAM.

  MAAR POMPEN BIJ UITKIJK MOETEN HET WATER WEGPOMPEN. ER WERKT MAAR 1 AF EN TOE. DE REST BROKO.


  Maak melding

 2. Het is water naar zee dragen. Waarom niet zoeken naar een definitieve oplossing. Is de kennis niet in huis zoek het over de grens.
  gemodereerd

 3. Geloof in eigen kunnen, mooi werk. Met weinig geld en middelen toch iets voor de bevolking doen. Als de ndp nog aan de macht was, hadden ze hiervoor weer een lening afgesloten..


  Maak melding

 4. zelfs paramaribo loopt nu onder water bij een flinke regenbui.
  Hier en daar een goot leeghalen en kleine kokers neerzetten gaat niet helpen.
  Vraag hulp aan de bruggebouwers als het jullie niet lukt paramaribo droog te houden.
  Klimaatverandering is real.


  Maak melding

 5. Wat heeft die fantastische regering Bouterse in de10 jaren dat zij aan de macht waren gedaan? Helemaal niets alleen een grote smoelwerk en kwebbel opgezet. Veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven. Nou ik ben niet gek maar weet wel dat de Bouterse kliek dit land niets gebracht heeft.


  Maak melding

 6. Ik hoop dat men zo slim is om die labalaba die ze uit die trens hebben gehaald ook verwijderen van de wal anders is het echt poer broekoe weer broekoe. Verder de oever verstevigen met walaba beschot. Een beetje duurzamer gaan werken OW. THINK….!!!! Laat het geen waisting time and money zijn.


  Maak melding

 7. Tijdens de vorige regering was er ook een commissie samengesteld die zou nagaan hoe de Goslar uit de Suriname rivier te verwijderen. De Goslar ligt er nog steeds de commissie is nergens te bespeuren evenals het geld dat hiermee gemoeid was.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.