Zanger Jerrel Tijdmeter meer bekend als ‘Master Tijdtie’ overleden

0
Zanger Jerrel Tijdmeter meer bekend als 'Master Tijdtie' overleden
RIP Jerrel Tijdmeter

Hij zou vandaag zijn ‘Bigi Yari‘ vieren, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Eergisteren is de Surinaamse zanger Jerrel Tijdmeter meer bekend als ‘Master Tijdtie’ op 54-jarige leeftijd in Suriname overleden.

Jerrel was een tijdje ziek en is op 26 januari 2021 overleden aan de gevolgen van kanker. In leven was hij mede-oprichter tevens manager van muzikale stichting Ondrofeni Na Reti, waar hij tot het laatst muziek mee gemaakt heeft.

“De leegte die jij achterlaat, zal nooit gevuld kunnen worden, omdat er niemand is als jij. We zullen je heel erg missen Jerrel, maar altijd blijven gedenken. De condoleances aan de bandleden, muziek collega’s en de familie leden” schrijft de stichting.

Op social media hebben diverse collega muzikanten en bands gereageerd op het heengaan van Tijdmeter, die vandaag jarig zou zijn.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.