Vrouw overleden nadat 70-jarige bestuurder in slaap valt

1
Vrouw overleden nadat 70-jarige bestuurder in slaap valt

De vrouw die woensdagmiddag in Suriname om het leven kwam, nadat de auto waarin ze zat te water raakte aan de Bomaweg, is de 60-jarige Irene Soerokarso. De auto werd bestuurd door haar partner, de 70-jarige Soediki T. die in slaap viel achter het stuur.

Dat heeft de bestuurder zelf verklaard tegen de Surinaamse politie. Volgens de politie had de vrouw geen zichtbaar letsel. Het vermoeden bestaat dat ze zij is overleden aan een hartaanval. In de auto zat ook hun 4-jarige kleinzoon die samen met de bestuurder ter observatie met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) is gebracht.

De bestuurder verkeerde niet onder invloed en is wel in het bezit van een Surinaams rijbewijs. Het lichaam van mevrouw Soerokarso is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Verkeer Regio Midden.


1 REACTIE

  1. Veel sterkte aan deze meneer toegewenst ik hoop dat hij met het feit kan leven dat door zijn toedoen zijn vrouw is komen te overlijden omdat hij in slaap viel wel niemand valt zomaar in slaap te ’n zei je oververmoeid bent of dronken of medicamenten slikt die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden gelukkig is zijn klein kind ongedeerd verder wens ik de familie sterkte toe ik heb echt medelijden met deze Mam


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.