Voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte na bijna 2,5 jaar aangehouden

9
Voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte na bijna 2,5 jaar aangehouden
Foto: Korps Politie Suriname | Bewerking Waterkant.Net

Een voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte, die bijna 2,5 jaar uit handen van de Surinaamse politie wist te blijven, is onlangs opgepakt. Het gaat om de 33-jarige in Frans-Guyana geboren K.F., die op de KPS opsporingslijst voorkwam als de persoon van Bajarin Olivee alias ‘Djam-Djam‘ (foto) meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Deze vuurwapengevaarlijke verdachte maakte zich in het jaar 2018 samen met vier andere manspersonen schuldig aan diefstal met geweldpleging. Drie van zijn kompanen werden toen aangehouden, terwijl K.F. en een andere aan hun aanhouding wisten te ontkomen.

Na uitgewerkte informatie door de Recherche van Regio Oost werd K.F. op woensdag 20 januari in Albina aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit waarvoor hij werd opgespoord.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt meldt de politie.


9 REACTIES

 1. Mooie vondst en zeker een compliment waard aan de politie die zeer serieus naar hem uitkeek. Nu deze boeler voor heel veel jaren opsluiten en gooi de sleutel maar in de Suriname rivier.


  Maak melding

 2. @ Jan

  Ja wij zwarten hebben er een patent op dat wij als de slechten, te boek staan bij Jus/Pol. 75% van het misdrijf die in Su gepleegd wordt, is de dader een kroeskop. (Sorry ik ben ook een kroeskop) maar doet niet mee met negatieve activiteiten. Ik slaap iedere avond met een schone geweten, alléén mijn vocabulaire laat me soms in de steek. Maar ik doe er wat aan i.v.m. met de kleine kinderen die om me heen rond lopen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. En met hoeveel agenten zijn jullie hem gaan halen??
  Pique zijn jullie met meer dan 10 geweest, deze moet dan met 200.
  gemodereerd

 4. Jan.
  Die ene witte man is voortvluchtig die samen met dhr. Hoefdraad de staatskas van Suriname hebben leeg geplunderd. Dus het is nog geen mooie vondst en de politie verdiend nog geen compliment.


  Maak melding

 5. Jan.

  De witte man die samen met dhr. Hoefdraad de staatskas van Suriname heeft leeg geplunderd.
  was niet zwart geschminkt. Je hoef geen sorry te zeggen wat het is in je gene om te discrimineren en te plunderen.
  gemodereerd

 6. Ik heb wat gemerkt hier op waterkant, wanneer een hindoestaan steelt en moord komt het niet op waterkant. Het lijkt alsof men het nieuws filtert om de creool een slechte naam te geven.

  REDACTIE: deze reactie is een goed voorbeeld van het verdraaien van feiten door bepaalde types. Zo hadden we een paar dagen terug nog dit bericht over de 23-jarige Winesh Rambaran en de 33-jarige Richanand Dassasingh met haarscherpe foto’s van de twee. Dus Pa Winti: geef ons een brik en go sribi….
  https://www.waterkant.net/suriname/2021/01/18/politie-suriname-zoekt-twee-mannen-in-witwas-en-omkopingszaak/


  Maak melding

 7. het is wel opmerkelijk dat de politie na de regeringswisseling veel actiever is en ook doelmatiger en ze werken nu , , bij de vorige regering waren ze liever lui dan moe , zal wel toen van hogere hand zijn bevolen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.