zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameControle aanvraag dispensatie via COVID-19 website

Controle aanvraag dispensatie via COVID-19 website

-

Does Travel - naar Suriname

Het COVID-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname heeft in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid bekend gemaakt dat vanaf deze week, het bestand met identiteit (id) nummers van personen aan wie dispensatie voor de lockdown is verleend online toegankelijk zal zijn.

De aanvragers kunnen via de COVID-19 website nagaan of zij de dispensatie hebben ontvangen. Dit kan met behulp van de ‘crtl+F’ functie. In het zoek venstertje de naam of het id nummer invullen en vervolgens op enter drukken. Indien dispensatie is verleend aan de aanvrager met het id nummer of de naam in het zoekvenster, komt deze na de gepleegde zoek-inspanning tevoorschijn.

De goedkeuring wordt onder voorbehoud verleend. Als op termijn blijkt dat de dispensatie niet noodzakelijk is, zal die worden ingetrokken. Indien een aanvraag niet is gehonoreerd, wordt die aanvrager telefonisch geïnformeerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ik heb een uitnodiging voor een huwelijk. Was een groot feest. Kunnen we ook dispensatie krijgen voor alle 500 mensen???
  Alles was al op schema.


  gemodereerd
 2. In Suriname heeft men een andere begrip van avondklok geen openbaar vervoer voor hen die moeten werken. Wie geen vervoer heeft, heeft een probleem. 1 iemand over straat zou ik als politie niet zo streng aanpakken dan een samen scholing. 9 van de 10 heeft die 1 iemand een dispensatie.
  Lijkt of de politie niets te doen heeft.


  Maak melding
 3. Gewoon thuis blijven tijdens de lockdown , en als je op straat moet voor werk kun je toch een pasje aanvragen of je werkgever , zodat als je gepakt wordt er niets aan de hand is toch.
  We zullen zien hoe het gaat met het weekend lockdown .
  Mede Surinamers laten we allen ons houden aan de protocollen , ter bescherming van ons zelf onze familie en eigenlijk iedereen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES