Broers slaan been wildplasser kapot

25
man-plast-wild-wildplasser-suriname

Twee broers hebben woensdag bij een car wash aan de Dageraadweg een wildplasser geslagen met als gevolg dat die een gebroken rechterbeen heeft overgehouden. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

De broers runnen de car wash op een terrein waar ook een bar gevestigd is. Het slachtoffer borrelde op de plaats en ging op een gegeven moment bij de car wash urineren. Dit leidde tot een ruzie waarbij beide broers samen met twee vrienden de man met een houwer en plank hebben bewerkt.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De broers zijn aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

De vrienden zijn voortvluchtig. De politie werkt aan hun opsporing en aanhouding.


25 REACTIES

 1. Beste mensen hou suriname schoon.
  Ga niet overal plassen
  Plas gaat heel erg stinken.
  Wat ik ook erg vind is dat er mensen zijn die overal spuwen/spugen . Dat is vies en onhygiënische .
  Gooi je afval in een afvalbak. Zwerfvuil is de grootste ergens.
  Ruim je rommel op !!!!
  Hou suriname schoon .
  Bless you


  Maak melding

 2. Beste mensen hou suriname schoon.
  Ga niet overal plassen
  Plas gaat heel erg stinken.
  Wat ik ook heel erg vind is dat er mensen zijn die overal spuwen/spugen . Dat is vies en onhygiënische .
  Gooi je afval in een afvalbak. Zwerfvuil is de grootste ergens.
  Ruim je rommel op !!!!
  Hou suriname schoon .
  Bless you


  Maak melding

 3. Wildplassen hoort niet, maar ja, hoge nood: wie heeft er geen last van?? En valt geweld nou goed te praten?? Mooie samenleving.
  gemodereerd

 4. Wildplassen mag nooit bestreden worden met bot geweld, laat handhaving van wetten aan het bevoegd gezag over!
  gemodereerd

 5. Jammer dat dit gebeurd is, maar is er geen wet op wildplassen. Wetten worden gemaakt en niet nageleefd. Is er ook geen noodwet op nuttigen van alcohol in bars etc. Was de wijsheid in de man en niet in de kan dan kon veel voorkomen worden.
  gemodereerd

 6. Het optreden van deze 2 broers is wat drastisch overdreven, ik keur het niet goed wat deze zuiplap deed, maar om nou zijn been kapot te slaan is wat overdreven !

  >>>>@ Jan <<<<
  In Nederland is het ook niet proper, mensen gooien ook rotzooi op straat. Ondanks dat er voldoende ondergrondse containers aanwezig zijn ! Kinderen zien dit en doen het gewoon na, alsof het een gewone zaak van de wereld is !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Als er een bar daar is dan moet die bar eigenaar ervoor zorgen dat hy een toilet of pisbak heeft voor zyn klanten.law law fasie demang broko a mang foetoe


  Maak melding

 8. Het is natuurlijk geen gezicht als kerels overal tegenaan staan te pissen, maar het is ook schandalig dat er in Paramaribo in geen velden of wegen openbare toiletten te vinden zijn. Als je je blaas moet ledigen, valt daar vaak niet veel tegen te doen. Weet je hoe vaak ik God dankbaar ben dat ik in dat opzicht geen vrouw ben?


  Maak melding

 9. Het slachtoffer moet met behulp van een letsel-advocaat ook een civielrechtelijke procedure tegen de broers opstarten. Ik zou eerst beslag laten leggen op de carwash en daarna deze broers hun hele leven lang laten opdraaien voor het inkomen en onderhoud van het slachtoffer. Men kan niet voor eigen rechter gaan spelen.


  Maak melding

 10. Sinds jaar en dag kon en kan je gewoon buiten plassen in SU. Natuurlijk niet tegen het huis van iemand want er is genoeg boes-boesie om in te pissen. Toen plassen pissen werd , is het geseik begonnen 😂😂😂


  Maak melding

 11. In Paramaribo staat de openbare pismuur op de hoek van de heiligeweg en de Saramaccastraat, naast het monument van Kodjo, Mentor en Present.
  Adem inhouden als je langsloopt, smerig gewoon….


  Maak melding

 12. Het begint van jong af aan. Ouders die hun peuter buiten laten plassen.
  Trouwens als vrouwen een wc op kunnen zoeken, waarom mannen niet?
  Beste Henkes, dat is toch geen goed voorbeeld wat u geeft. Wees God ook maar dankbaar als je geen prostaat onderzoek hoef te ondergaan.
  gemodereerd

 13. De hoogste tijd dat men overal goede openbare toiletten, die goed worden schoongemaakt, onderhouden, voorzien zijn van toiletpapier, toiletvrouw/man die er op toeziet en klanten tegen betaling daar terecht kunnen als ze zo nodig moeten poepen en pissen.

  De DC van Groot – Paramaribo-centrum, noord, west, oost moeten goed kijken welke bestemmingsplekken/plaatsen, gebieden hiervoor in aanmerking geschikt zijn. Niet lullen maar poetsen/Werk aan de winkel. Rekening houden met Paramaribo loopt onder water en er zorg voor dragen dat deze toiletten niet onder water lopen tijdens de siebie boesie/regenseizoen.

  De ondernemers mogen ook best bij betrokken worden en dit in een plan van aanpak in de praktijk gaan uitwerken.

  Borden die de bezoekers ook aangeven waar er openbare toiletten in Groot-Paramaribo zijn en de bezoekers/toeristen verzekerd zijn dat ze daar veilig zijn, beschermd zijn en op de juiste manier naar het toilet kunnen.

  De hoogste tijd om nu de handen uit de mouwen te slaan, smerig volkje/Surinamers.
  DC’s van Suriname, Groot-Paramaribo, ondernemers gaan jullie aan het werk en maken jullie een goede plan en gaan jullie dit opzetten voor de Surinamers, toeristen.


  Maak melding

 14. Goed zo brada, een heeft zijn les geleerd dat heel Suriname geen openbare toilet is om overal zijn toi toi te wapperen. Rob G mag natuurlijk met een emmertje lopen om overal op te vangen.


  Maak melding

 15. @ Daga interprise &co

  Trouwens je zit hier ook lekker te zeiken moet ik zeggen, de mensen plassen gewoon omdat er geen faciliteiten zijn waar je als lekker kan zeiken. De overheid moet toiletten op de trottoir plaatsen waar men, tegen een klein vergoeding kan plassen en poepen. Met die vergoeding wat men betaald, wordt dan weer het toilet schoon gemaakt. Plassen in het openbaar moet gezien worden als misdrijf, en het verzieken en vervuilen van het millieu.
  ”Flinke boetes uitdelen voor mensen die het niet, willen naleven” .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 16. Rectificatie.
  2de Alinea: Het moet zijn geen faciliteiten waar je als mens, niet lekker kan zeiken !

  jacko
  gemodereerd

 17. Wat een nuances mbt reacties . Lijkt alsof het grootste gedeelte geen herseninhoud heeft.
  gemodereerd

 18. goed opgemerkt Ram Singh , die robg is al een pispaaltje , komt goed uit , want als men tegen robg pist ben je geen wildplasser , , en robg zal het ook best lekker vinden , hij is een kontenlikker van bouta , en hij moet ook als pispaaltje daar staan als bouta moet pissen.


  Maak melding

 19. Horeca zorgen jullie ervoor dat de toiletten van jullie 100 % in orde zijn. Ik zal geen namen van velen noemen waar het nihil
  is.

  Overheid. dc van Surinsme, Paramaribo, maakt/ maken jullie overal in Paramaribo uitmuntende toiletvoorzieningen.

  Klanten/ toeristen willen ook verzekerd zijn dat ze kunnen poepen en plassen en er goed onderhouden toiletten overal aanwezig zijn.

  Surinamers, onderbemers, horeca een en al smerige mensen en zaken.


  Maak melding

 20. probleem met het niet beschikbaar zijn van genoeg faciliteiten?
  omdat het grote gedeelte van de gebruikers niet eens normaal gebruik kunnen maken ervan
  ze schijnen blijkbaar altijd een rommel te moeten maken.
  je zal maar een winkel hebben met een toegankelijke wc.
  je wordt helemaal gek als je elke dag die wc ziet, en hoe smerig de mens eigenlijk blijkt te zijn.
  de hoofdreden dat er weinig faciliteiten zijn? is omdat het merendeel gewoon smerige mensen zijn, en die wil je niet in je wc hebben.
  en dat is heus niet alleen in suriname.
  ga in nl eens in de trein naar de wc…. of het vliegtuig..
  zodra het gratis is en er niemand bij de deur zit?? shit waiting to happen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.