maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArbeider en veiligheidsman bij bedrijf raken slaags

Arbeider en veiligheidsman bij bedrijf raken slaags

-

Does Travel - naar Suriname

De 47-jarige M.C. en de 31-jarige C.J. zijn op vrijdag 22 januari door de politie van het bureau Richelieu en de Recherche van Regio Oost voor wederzijdse mishandeling aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen voor een onderneming op het Richelieu project werken. M.C. als veiligheidsman en C.J. als arbeider. De twee mannen kregen op die bewuste dag op hun werkplek een woordenwisseling, die uitmondde in een handgemeen.

C.J. trok zich op een bepaald moment terug, maar kwam gewapend met een scherp voorwerp terug, waarmee hij de veiligheidsman aanviel. M.C. die op dat moment een vuurwapen bij zich had, loste enkele schoten, maar C.J. gaf geen gehoor hieraan. Hij bleef de veiligheidsman aanvallen.

Mede-arbeiders konden erger voorkomen door de twee vechtersbazen uit elkaar te halen. C.J. liep een snijwond op aan zijn hals en werd voor medische behandeling verwezen naar de huisarts.

M.C. werd ter zake illegaal vuurwapenbezit aangehouden, terwijl C.J. voor mishandeling en bedreiging in de kraag werd gevat. Beiden zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het wapen en het scherp voorwerp zijn in het belang van het verder onderzoek in beslag genomen meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. En indien hij geen vuurwapen had dan was hij nu de sjaak.
  In Suriname lopen haast alle mannen en een deel van de vrouwen met steekwapens.
  Zoals mijn zus steeds zegt “zeg niets accepteer en dan gebeurt je niets want ze lopen met messen en ze steken je zo dood zonder een greintje schuldgevoel en berouw”.
  Fredé mang edé ne broko


  Maak melding
 2. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak ”geweld gebruikt”, er is geen dialoog meer mogelijk !
  Veel mensen hebben een kort lontje in Su, zou het nou komen door Economische situatie ????
  Je loopt weg en terug met een wapen, en die andere Lul loopt erbij met een vuurwapen. En dat allemaal voor een kleine menings verschil.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Tijdens de vorige regering hoefden ze niet echt te werkten , en nu moeten ze werken en dat geeft spanningen , en dan hebben ze beiden een kort lontje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES