dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid2 coronadoden, 69 nieuwe besmettingen en 100 mensen in ziekenhuis

2 coronadoden, 69 nieuwe besmettingen en 100 mensen in ziekenhuis

-

Does Travel & Cadushi Tours

De afgelopen 24 uur zijn in Suriname helaas weer twee personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Dat blijkt woensdagavond 27 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het afgelopen etmaal is 438 keer getest en het aantal nieuwe bemestingen bedraagt 69. Het aantal personen behandeld wordt is opnieuw gestegen; er zijn 100 mensen opgenomen in ziekenhuizen en 13 op een intensive care unit.

Door deze stijging maakt de medische zorg moeilijke tijden door. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zei tijdens een online persbriefing, dat de zorg in het land tegen het maximum aan zit.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. 658 actieve mensen.
  Maar als ik de ziekenhuis gasten en de nieuwe gevallen en isolatie optel verschilt ht hiermee. Dit getal staat op update alle landen.
  Mr de Su site klopt geen hol.


  gemodereerd
 2. Het gaat ineens weer hard. Wordt er ook getest op de Britse en Braziliaase varianten? wat overal hoor je dat die aan een opmars bezig zijn. En er zitten al teveel Zuiderburen die naar het schiint makkelijk kunnen bewegen naar en in Suriname.


  Maak melding
 3. En de piek is nog niet in zicht! Zolang deze incompetente zakkenwassers zich blijven bemoeien met het voeren van bewind, zullen we in deze neerwaartse spiraal blijven. Donder de minister en zijn COVID taskforce op! Een taskforce die bestaat uit politiek pionnen en begunstelingen, die maar aanmoddert en zo de volksgezondheid en daarmee het welzijn van het volk schaadt moet zo gauw mogelijk ontmanteld worden!! Dem no sabi san dem musu du, maar pe dem s’dong, dem s’dong!! Nepotisme ten koste van de gezondheid en het leven van Surinamers. Echt iets voor de VHP. En dan hoor en zie ik jullie al schuimbekken omdat ik het weer aan de VHP wijt, maar van de ABOP hoef je het inzicht en intellect niet te verwachten, dus kan je het ze ook niet kwalijk nemen. Ze weten totaal niet wat er gebeurt, te dom! Maar de NPS daarentegen, die zijn de mede verraders van het volk. Bigi mofo, visiwenke Patricia Ethnel is net zo monddood gemaakt als vele anderen. Wat hebben zij dat tegen haar gebruikt kan worden, wat weten wij niet, behalve dan van Sami?? Gregory Rusland hoor je niet, zie je niet. Ing tori seti kaba en heeft nu schijt aan zijn kiezers. Van de NPS wil ik nooit meer horen, het houdt trouwens onder deze leider toch vanzelf op te bestaan! Bah, bah, bah!! Deze regering maakt me kotsmisselijk!!


  Maak melding
 4. Lucienka-fowroe: je tak wang lo boegoe-boegoe baka. Heb je niets positiefs if zinnigs te vertellen? Ga klagen bij je baas, want die wist helemaal geen raad met covid-19. Ben je vergeten dat hij mensen in de rij liet staan voor nood- en voedselpakketten?
  Jullie ndp-er hebben een vluchtig geheugen, zijn eigenlijk net amoebes en zien nog steeds niet die stront drijven die de ndp heeft achtergelaten. Ik heb je onlangs in een andere posting 10 vragen gesteld en ik heb gelijk gekregen want, ie mofo tapoe….


  Maak melding
 5. @Boesskowtoe: Makkelijk he? Mij tien vragen stellen en modereren? Jullie zijn en blijven bedriegers van het ergste soort! Geef een inhoudelijk antwoord op mijn relaas, zakkenwasser!! De amoeben moet je maar in eigen gelederen zoeken tussen al de Leptospira en andere pathogene micro-organismen in de VHP , jo Fascitis Necrotican!!!


  Maak melding
 6. Ze maken een potje van de hele covid situatie. Cijfers niet correct, aanpak werkt niet, te veel doden.
  Vreselijk met deze gasten


  gemodereerd
 7. Lucien
  twee opmerkingen
  alle regeringspartijen zijn volgens jou dus ongeschikt. Ik neem aan dat je de ndp geschikt vint.
  Haha , ye kier mie. Heb je nog steeds niet door wat ze hebben achtergelaten, of zat je gewoon mee te vreten uit de ruif?
  je schrijft dat je kotsmisselijk word. daar is een goed recept voor. Knijp je strot dicht
  dit kan je met je blote handen doen, of met een touw. je hebt volgens bouterse alleen het koord van je onderbroek nodig


  Maak melding
 8. Ric, heb jij dan nog niet door wat je in de plaats hebt teruggekregen, begin eerst daarmee, sari tori.

  Boesskowtoe, brada Bigi mofo, je hebt het over de 10 vragen aan Luciën, beargumenteer maar eerst wat Ramadhin met zijn Covid team beter doet dan de vorige. Volgens mij heb jij geen serieus weerwoord anders klets je niet over je eigen stront. Corona was geen politiek ding, maar sinds deze minister het heeft overgenomen met een paar debielen wel, zij zouden het beter gaan doen, wel nu Boesskowtoe, vertel, wat is er sinds het aantreden van deze minister zo verandert in de aanpak van dit pandemie. En kom niet, net als onze ‘langnek’ Sabaku, met een kul opmerking dat ik een narcist zou zijn. Laat nu zien dat jij uit beter hout bent dan Luciën. Ik ben geen NDPer, dus aan mij kun je het wel vertellen.🤷🏽


  Maak melding
 9. Ach, Ric wordt uit de kumakoisi geduikt om mij van repliek te dienen, ook zo een wc-worong. Is Boesskowtoe niet mans genoeg dat te doen? Haal je kop uit Chan zijn reet en zie al de loze beloften en leugens van Chan. Kom me niet zeggen dat hij er pas zit!! Deze regering zit lang genoeg om op z’n minst enige competentie te tonen, maar nee, alleen maar schreeuwen dat de vorige regering een puinhoop heeft achtergelaten. Zo gaat het na elke verkiezing en dan zien we weer dat uit de “leeg geroofde staatskas” zaken gewoon hun beloop hebben, er vriendjes, familie, partners, partijleden, sponsors, kinderen en familie van sponsors en bekende criminelen gefaciliteerd worden en natuurlijk betaald worden uit die “lege staatskas”! Op gegeven moment moet het toch klaar zijn met de verkiezingsretoriek waarmee het volk weer eens belazerd is? Een ministerraad die voor het grootste deel onzichtbaar is, een die de covid epidemie in Su gewoon laat escaleren, een President die de ene leugen na de andere vertelt om de vorige leugens toe te dekken, daarbij zijn vrouw buiten wet en recht benoemt in een aantal functies (o.a. staatsolie), politieke activisten worden opgepakt en ingesloten (politieke gevangenen), een etnisch beleid voert en dokt achter zijn VP die te dom is om te snappen dat hij voor hem het vuile werk mag doen, een VP die een ongeschoolde, ongeletterde, sociaal gestoorde vuilbekker benoemt tot directeur en beleidsadviseur, een president die daar niks van KAN zeggen omdat hij hetzelfde doet en heeft gedaan, een parlement dat monddood is op enig frauduleuze schreeuwlelekerd na (Jogi), politieke partners niet alles zien en laten gebeuren omdat ze te druk zijn met het eigen belang enz..enz..vul maar in! De grote stille partner in crime in deze is de Surinaamse pers die omdat ze het niet mogen van hun broodheren of omdat zij beloond zijn of wachten op hun beloofde beloning voor hun politieke rol in het verslaan van de vorige regering. Niet te vergeten da niet aflatende vuile leugencampagne via social media door met name het mediateam van de VHP met in de voorhoede de meest walgelijke Surinamer Pet G!!Bah, bah, bah, bah, bah!!!! Dit is wat deze politieke constellatie van Suriname heeft gemaakt!!


  Maak melding
 10. Trouwens Ric, de neiging tot zelfmoord zit niet in mijn genen, familie, directe omgeving, gemeenschap, cultuur, religie! Dat kan jij niet zeggen he? Ga na in welke Surinaamse subcultuur, etnische groep, het schering en inslag is. Je hoeft zeker niet verder dan je eigen directe omgeving te kijken!


  Maak melding
 11. 1 mens 1 mening, 10 mensen 10 meningen, wat me opvalt een paar van de bouta go likkers Wendy ric pony kon koni, zijn terug, goed het het wordt spannend, het volgende een virus is een virus met begraven is het virus niet dood, na duizenden jaren graven zijn de virus terug, zoals de ebola virus


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES