dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie19-jarige drugsgebruiker mishandelt eigen tante

19-jarige drugsgebruiker mishandelt eigen tante

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 19-jarige drugsgebruikende jongeman aangehouden, voor mishandeling van zijn eigen tante. Na een woordenwisseling met de vrouw bracht het neefje haar enkele vuistslagen toe, meldt het Korps Politie Suriname.

De vrouw deed op donderdag 21 januari aangifte tegen haar neefje S.R. Zij verklaarde dat ze hem vanaf zijn 16e jaar heeft opgevangen. Dit nadat hij voor druggerelateerde zaken in aanraking was gekomen met de politie. Daarnaast is hij drugsgebruiker en onhandelbaar.

De tante die van beroep plantenverkoopster is, heeft vaker klachten van bedreiging doorgegeven aan de politie, maar nooit aangifte gedaan. De aangeefster heeft haar neefje S.R. vaker betrokken bij haar verkoopactiviteiten, om hem af te leiden en bezig te houden, zodat hij zijn eigen geld kon verdienen.

Op 21 januari raakten zij en haar neefje onderweg naar hun verkooplocatie in een woordenwisseling. Uit boosheid pakte S.R. een lege krat, die in de auto was en gooide die op de planten van zijn tante. Zij bracht haar voertuig tot stilstand, waarna S.R. uitstapte.

Een poging om hem tegen te houden, resulteerde in een paar vuistslagen die zij moest incasseren. Ook bedreigde hij haar met de dood.

Nadat de vrouw aangifte deed werd de verdachte opgespoord en in de nabije omgeving aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.R. in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Ik had er 1tje in de familie ik weet wat het is, om met een verslaafde onder 1 dak te leven !
  1 en al een doffe ellende zonder weerga, stelen en roven en ze deinzen niet terug, om een pijp in je nek te leggen als ze hun zin niet krijgen ! Je wil ze net niet vermoorden want het is een familielid, maar het scheelde heel weinig moet ik zeggen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Drugs vernield meer dan je denk en Suriname is daar door kapot gegaan. Erg voor zijn Tante en hoop dat hij hulp krijg. Wees toch blij dat Suriname geen doodstraf heeft. Doodstraf voor drugs in China, Iran, Singapore en meer landen. Colombia en andere Zuid-Amerikaanse landen kauwen ze Coca bladeren en ze worden niet ziek. Coca bladeren is grondstof voor cocaïne, word gemengd met benzine en kalk en dat word giftige drugs en dat vernield je hersenen. Pas op voor giftige cocaïne en als je gek word kan niemand je meer helpen.


  gemodereerd
 3. 18 jaar oud en drugs verslaafd , en dan zijn tante slaan en bedreigen met de dood , , die jongen is geen mens en ook geen dier , maar hoort bij de categorie schadelijke insecten , , dus verdelgen dat insect.


  Maak melding
 4. Tja is slappe hap in su; allerlei doortastend vrij verkrijgbaar; waar gaat dat straks heen ? Verslaafden zijn patiënten en moet zodanig behandeld worden want anders zijn de maatschappij tot last; hersenen werken niet meer goed; meestal volgt dan ook een voortijdig einde; sari tori


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES