zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder geeft 'vrouwen' lift en wordt beroofd

Autobestuurder geeft ‘vrouwen’ lift en wordt beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een automobilist, die ’twee vrouwen’ aan de Mgr. Wulfinghstraat vriendelijk liet instappen voor een lift, heeft een wijze les geleerd. Hij werd in de auto beroofd door de ‘vrouwen’ die travestieten bleken te zijn en reed daarbij ook een mast met camerabeveiliging van het Command Center in Suriname aan.

De bestuurder reed over de Mgr. Wulfinghstraat toen hij werd gestopt door ’twee vrouwen’ die hem een lift vroegen. Hij liet het tweetal instappen. Die bleken al gauw travestieten te zijn die hem met een mes bedreigden en SRD 3.000 buit maakten.

De man kwam met zijn wagen tegen de mast van de camerabeveiliging aan, waardoor de camera buiten werking is. De rovers renden met het geld weg. De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Dom-dom -dom schijn bedriegt he , als je lifters meeneemt , vooral nu met corona ben je al verkeerd bezig , deze nep dames hebben dan 3000 srd van je afhandig gemaakt , maar hebben je misschien wel besmet , dus laat je testen.


  Maak melding
 2. Deze 2 travestieten opsporen en hun pieleman verwijderen, dan kunnen ze geld verdienen als Kathoy. ”Saka saka beesten” zijn het .

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Hij dacht zeker van… wat een paar lekkere wijven. Maar hij was vergeten om naar de benen te kijken en de stem te luisteren. Ze hebben blijkbaar hun naaldhakken achtergelaten als kado voor hem. Helaas is hij 3000 armer en zijn auto kapot.


  Maak melding
 4. Ongeloof dat iemand in deze tijd zo naïef kan zijn.
  Wat betreft die travestieten.Hij dacht waarschijnlijk aan een vergoeding natura.
  Waarschijnlijk zat hij ook naar hun te lonken.
  Lachertje zooo stom


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES