woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedewerkers AZP Operatiekamer en Urologie besmet met COVID-19

Medewerkers AZP Operatiekamer en Urologie besmet met COVID-19

-

Does Travel - naar Suriname

Enkele medewerkers van de Operatiekamer en de polikliniek Urologie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zijn besmet met COVID-19. Uit voorzorg zijn alle reguliere operaties tot nader order uitgesteld, deelt de directie in een persbericht mee.

Alleen spoed en noodzakelijke operaties zullen plaatsvinden. Op de polikliniek Urologie heeft de spoed en de noodzakelijke dienstverlening normaal voortgang. De polikliniek is telefonisch bereikbaar op 8629846.

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur in totaal 180 COVID-19-testen uitgevoerd. Hieruit zijn 55 nieuwe gevallen naar voren gekomen. Afgelopen etmaal zijn ook 58 personen genezen verklaard. Momenteel zijn er 679 actieve gevallen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. De nasleep van een besmetting met corona kan maanden duren voor je volledig bent hersteld. Hoe zo genezen verklaard. Gebeuren fit soort wonderen enkel in ons land. Mijn oom heeft ook corona gehad, nu 7 maanden erna is hij nog steeds niet de oude.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES