Jongedame vermoedt dat vriend uitloopt en schiet op zijn auto

21
politie-op-plaats-delict-melding-suriname
Archieffoto Korps Politie Suriname

Een 21-jarige dame heeft zondag met een gasbuks geschoten op de auto van haar vriend, aan de Soekhwastraat te Charlesburg. Zij loste dertien schoten op het voertuig van haar vriend. Bij de beschieting is een agente van het Korps Politie Suriname gewond geraakt aan haar buik. Zij is door de politie verwezen voor medische behandeling.

De jongedame was aan het trimmen, toen zij het voertuig van haar vriend in de straat opmerkte. Zij vermoedde dat de vriend een relatie met een ander in die straat had en loste schoten met de gasbuks. De agente hoorde de schoten en nam een kijkje, waarbij zij werd geraakt.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm heeft de jongedame aangehouden voor poging tot doodslag.

De verdachte verklaarde dat zij met een gasbuks bij zich trimde om te voorkomen dat zij zou worden beroofd want zij weet dat trimmende personen worden overvallen.


21 REACTIES

 1. Oohh dus jouw vriend wilde jouw beroven, je hebt je laten gaan met jaloezie, loekoe pe ie de no, als je zoiets in staat bent, dan klopt iets niet in jouw verhaal,


  Maak melding

 2. Waarom niet gewacht tot hij weer thuis was? Kon je hem met een bigi udu verrassen. Gewoon twee keer zijn kruis mee zegenen. Is een goed anti uitloop vaccin.
  gemodereerd

 3. Met zo’n jaloers, trigger happy idioot als vriendin, is het geen wonder dat hij uitloopt. Als ik in zijn plaats was geweest, zou ik een andere vriendin zoeken, of ik wel vreemd ging of niet


  Maak melding

 4. Met zo’n jaloerse, trigger happy idioot als vriendin, is het geen wonder dat hij uitloopt. Als ik in zijn plaats was geweest, zou ik een andere vriendin zoeken, of ik wel vreemd ging of niet


  Maak melding

 5. Shotgun lady of eigenlijk gasbuks lady ben je serieus? Nu ga jij brommen. Wanneer leren jullie dat je eerst van jezelf moet houden en dan van een ander. Als je elkaar niet vertrouwd waarom blijven jullie samen #ikgawerkenhortsss#
  gemodereerd

 6. De jongedame was aan het trimmen
  dat zij met een gasbuks bij zich trimde
  want zij weet dat trimmende personen
  gemodereerd

 7. Wat valt er te beroven als je aan het joggen bent? Je hebt als het goed is geen portemonnee bij je.
  Mevrouw vermoedde natuurlijk dat haar vriend vreemd gaat, vervolgens gaat ze bewust in die buurt “joggen” met een buks. Jammer dat ze zich voor deze loser voor schut zet.


  Maak melding

 8. Ma sei sgiete tok op die auwtoo, dang daar sat niemang in, dang hoe segge pooliesie datie is dootslag? Die frauw fan pooliesie is self in die sgietbaan gaan loope dang nou se doet as of is sei besgoote.


  Maak melding

 9. Je zou bijna genoodzaakt zijn te denken dat de getroffene beheerder is van het blijf van me lijf pand voor bange mannen.
  En Calamity Jane moet zichzelf voor de gek houden ze is met opzet gaan trimmen waar die man relaxte. Niet voor niets is Texas in die omgeving.


  Maak melding

 10. Was ie aan het uitlopen?Is hij soms een klimplant? Dan had die jongedame beter een heggeschaar meegenomen om hem te trimmen !
  gemodereerd

 11. Jij gaat nu de bak in en je vriend gaat vrolijk door. Vrij leven. Je moeder moet je een stevige kotie go geven om verstand te krijgen
  gemodereerd

 12. Mix Chick 25 januari 2021 At 10:14
  Wat valt er te beroven als je aan het joggen bent? Je hebt als het goed is geen portemonnee bij je.

  Mix Chick
  Je kunt beroofd worden van je maagdelijkheid en of je schoonheid en dat is voor sommige vrouwen meer waard dan geld in haar portefeuille.


  Maak melding

 13. hinderlijk elke keer je hebt het over suriname en elke keer weer de surinaamse politie alsof de politie van een ander land de zaak gaat komen oplossen .redactie doe er wat aan


  Maak melding

 14. Hij had haar nog zo beloofd dat hij zijn dingen alleen in haar opening zou steken. Maar ja, hij liep zijn uitsteeksel achterna en zij wilde uitproberen hoe een gasbuks werkt.
  Ik ben benieuwd of de nieuwe vriendin hem gedumpt heeft. Wegens bijzondere betrouwbaarheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.