donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde vrouw op straat beroofd van tas

Bejaarde vrouw op straat beroofd van tas

-

Does Travel - naar Suriname

Een rover heeft zondagmorgen een 66-jarige vrouw aan de Verlengde Gemenelandsweg beroofd van haar tas.

Het slachtoffer liep over straat en werd op een bepaald moment van achteren aangevallen door de rover. Hij maakte haar tas afhandig en wist daarmee weg te rennen. De 66-jarige bleef ongedeerd.

De vrouw had in haar tas persoonlijke documenten, SRD 30, een mobiele telefoon, nieuwe mondkapjes, huissleutels en een pinpas. Zij deed aangifte van de beroving bij de politie. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de rover.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. @Cornelis: Het wegsluizen van die 100 milj. van de postspaarbank was geld van bakroes en niet van het volk noh? En wat about al dat geleend geld, waar is het aan uitgegeven en wie betaald nu de prijs, is het die bakroe of het volk?
  Look before you leap….
  Als je de betekenis hiervan niet weet, ga maar googlen.


  Maak melding
 2. Het aantal berovingen neemt toe, mensen hebben het niet zwaar door stijgende prijsen, maar stomweg om dat ze tien jaar lang zijn verwendt wie niet werkte kreeg gewoon geld, gewoon handje ophouden, dat is er nu niet meer dus ze worden gedwongen om te gaan roven. misiekaaba zei het al dat de rijken steeds rijker werden en de armen steeds armer.
  ndp bedankt saka saka dagoes
  chan wanneer haal je hoefdraad op zodat we onze honderden miljoenen weer krijgen


  Maak melding
 3. Ali jij hebt gelijk , normaal geeft jij een oordeel over deze laffe tasjesdief , die bij een oudere vrouw haar tas wegrukt , we zullen het doen , , als deze lafbek opgepakt wordt , eerst zijn balletjes kraken , en als die is uit gepiept op het schavot zetten , zodat iedereen die er langs komt ,hem met van alles wat naar zijn kop kunnen slingeren , , en verder vul het maar in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES