Jeugdige buurtbewoners slaan ruit politiebus kapot tijdens lockdown

9
Jeugdige buurtbewoners slaan ruit politiebus kapot

Deze ruit van een politiebus werd afgelopen donderdag kapotgeslagen door jeugdige buurtbewoners, toen de politie optrad tegen een 30-jarige bewoner van Sophia’s Lust. De vrouw M.B. werd in de vroege ochtend van donderdag 21 januari tijdens lockdown uren door de politie van Leiding gesommeerd haar feest stop te zetten.

Echter weigerden de uitgenodigden de locatie te verlaten meldt het Korps Politie Suriname.

Via het Command Center werd er naar assistentie gevraagd, waardoor een gemengd team van de politie zich naar Sophia’s Lust begaf alwaar het feest gaande was. Door het optreden van het gemengd team bestaande uit leden van Surveillance Midden, het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en de Stootgroep Covid Team gelukte het de wetsdienaren de feestgangers van de locatie te verwijderen.

Tijdens deze actie constateerden de wetsdienaren dat de linker achter ruit van de politiebus aan diggelen was geslagen. Na de surveillance in de nabije omgeving te hebben opgevoerd, werden door het gemengd team de 14-jarige R.V., M.G. (13), S.M. (16) en de 18-jarige R.D. in de kraag gevat.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het viertal na verhoor heengezonden meldt de politie vandaag.


9 REACTIES

 1. Het land wordt straks onbestuurbaar. Als de negatieven het voor het zeggen krijgen, dan is het afgelopen en over…
  Dan moeten de jeugd van heden het zelf maar uitzoeken..
  De 50 plussers he ben dan niks meer te zeggen


  Maak melding

 2. Als deze etters volwassenen worden zijn ze niet meer te houden, dus nu alvast vergiftigen die hap !!!! ”Nee,,,,,,,,, geen opa Doeli: wel de gaskamer in, stelletje beginnende Criminelen” .

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Deze beesten gaan nooit,nooit
  Leren.stelletjes hersenloze bewoners van deze planeet. Ze zijn voor één ding goed,voor galg en rad.
  gemodereerd

 4. Ik vraag me af hoe het komt dat het moraal onder de jeugd ver beneden het dieptepunt geraakt is. Hebben ouders geen tijd meer om hun kind op te voeden omdat ze 2 of 3 baantjes hebben, of is het aantal vaderloze gezinnen zo enorm gestegen dat kinderen geen respect meer hebben voor gezag?
  In mijn tijd kreeg je een paar klappen en de les was geleerd!


  Maak melding

 5. overal in de wereld maken jongeren problemen , vernielen , stelen , geen respect voor hun ouders en het gezag , covid is maar een griepje , deze jongeren is een verloren generatie , en de ouders hebben er geen grip meer op , , en ze zeggen de jeugd geeft de toekomst , , nou als dat met deze jongeren een toekomst komt , vergeet het maar , , deze jongeren moeten ze niet inenten met het coronavaccin , maar met een ander middel , vraag maar in America daar hebben ze injecties die hen stopt met wangedrag , en je hebt nooit meer last van hen.


  Maak melding

 6. Neerknallen die beesten laten ze voelen want kandeh dengvno sabi dat ze respect moeten hebben vr de politie en dat ze THUIS moeten blijven echt hersenloze kwasten mi dat bo fong deng..ouders let op je kinderen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.