woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie verdachten aangehouden na inbraak bij service station

Drie verdachten aangehouden na inbraak bij service station

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft donderdag drie manen aangehouden, die verdacht worden van een inbraak gepleegd bij een service station aan de Gemenelandsweg in Suriname.

Een van de verdachten kwam in beeld na goed speurwerk van RBTP, nadat er aangifte bij de Surinaamse politie was gedaan van de inbraak, op 5 januari jongstleden. De verdachten probeerden daarbij een kluis bij het pompstation weg te dragen. Ze werden echter gehinderd door het alarm dat afging.

Aan de hand van verkregen informatie werden de verdachten in beeld gebracht en donderdagmiddag aangehouden aan de Hoogestraat. Een van de mannen werd heengezonden na verhoor. De andere twee verdachten A.A. (37) en R.L. (36) zijn na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld.

Een van de verdachten was nauwelijks 3 maanden geleden in vrijheid gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Yes, always the same. Hoe kunnen wij Suriname bevrijden van zulk tuig?
  Opsluiten helpt niet meer. Nauwelijks in vrijheid of hij valt in zijn oude gedrag.


  gemodereerd
 2. Regering u ziet het .Deze dieven gaan nooit afleren.Er is geen geld om deze mensen ieder keer op te sluiten en te voeden.Al het geld is door de nationale dieven partij gestolen.
  Het beste is om deze dieven op de vlucht op te ruimen voor altijd.


  Maak melding
 3. Kalli-madjoe en IbaH…Jullie hebben altijd een grote mond. Ga aub in Suriname de dieven zelf doodschieten en tegen de dieven zeggen dat ze altijd van hetzelfde soort zijn. Dan pas zijn jullie helden.


  Maak melding
 4. Hallo Glen: als ik van de justitie in Sur toestemming zou krijgen, zou ik alle dieven in Sur zelf doodschieten. Als je dat voor mij kan regelen, ben jij een held.


  Maak melding
 5. @Glenn,

  Waarom kun je niet tegen de waarheid? Als je de waarheid en de feiten niet accepteert, ga je jezelf en jouw gemeenschap nooit verder kunnen brengen.
  Ik hoop dat dit jaar alle mensen die familieleden zijn van Santo Boma bewoners bij henzelf te rade gaan: waarom zijn WIJ zo crimineel en de anderen niet?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES