Vrouw loopt gebroken arm op nadat man haar probeert te beroven in winkel

12
Vrouw loopt gebroken arm op nadat man haar probeert te beroven
Het slachtoffer Xiomara F. (34) hield een gebroken arm hieraan over.

Deze 34-jarige vrouw in Suriname is afgelopen zaterdagavond hardhandig aangepakt door een man die haar probeerde te beroven, bij een supermarkt aan de Afi Jabastraat. Het slachtoffer Xiomara F., dat de supermarkt binnen liep om babyvoeding te kopen, hield een gebroken arm hieraan over.

De verdachte die in eerste instantie ruzie kreeg met de winkelier, kwam achter haar aan toen ze de winkel binnenliep. Plotseling voelde ze dat de verdachte geld uit haar hand wilde grijpen. Ze raakte in een woordenwisseling met de man, waarbij ze een klap in het gezicht kreeg.

Ze liep de verdachte achterna en raakte wederom in een confrontatie met de verdachte. Op een onbewaakt moment werd Xiomara door de man geduwd, waarbij ze op haar rechterarm kwam te vallen. Een dochter van het slachtoffer, die samen met haar moeder bij de supermarkt was, rende naar huis om hulp te zoeken.

Na deze daad reed de verdachte hard weg op een fiets. Xiomara werd naar de SZF poli aan de Frederik Derbystraat gebracht, alwaar zij naar de Spoedeisende hulp werd verwezen. Onderzoek wees uit dat Xiomara een armfractuur heeft opgelopen na de val.

Volgens het slachtoffer werd de Surinaamse politie door zowel de SZF poli als de Spoedeisende hulp gealarmeerd, maar is tot op heden geen enkele agent verschenen. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig.


12 REACTIES

 1. Het zal nog erger worden wand men blijf zeggen is het niet te vroeg om te klagen over deze regering maar als je nu niets doet word het nog erger en als je wat zeg is het gelijk waar was je 10jaar geleden je bent boutis of ndper men blijf hun ogen dicht houden voor de realiteit en strak word het erger als IMF z,n intrede doet als men geen werk en eten heb dan ga je stellen maar de boi lik chan bravo blijven hen kinderen benoemen dus het volk zelf kom niet aan bot maar watje weet het beter wand iedereen is paars volgens die idioot


  Maak melding

 2. @Ric 22 januari 2021 At 16:55

  Je verhaal slaat nergens op.
  1- De oorzaak van de ellende nu is Bouterse en zijn criminelen.
  2- Dit was waarschijnlijk een junk. Verslaafd aan de troep die door Bouterse wordt geïmporteerd.
  3- De regering kan nooit in een paar maanden oplossen wat Bouterse in meer dan 10 jaar verziekt heeft
  4- De regering heeft als taak beleid te maken en de ambtenaren opdracht te geven dit beleid uit te voeren. Er wordt hard gewerkt om het politie apparaat weer op orde te krijgen en er een goed werkend apparaat zonder rotte appels van te maken.
  gemodereerd

 3. Ze zijn bezig met lockdown overtreders. Nu is het avondklok want we zijn in isolatie. Op straf
  gemodereerd

 4. zie je wel ric er zijn nog veel te veel ndp agenten bij het corps , want die maken zich niet druk , dus paarse eikel jij moet eens terug kijken wat zich allemaal in de laatste 10 jaren heeft afgespeeld hier in Suriname , maar jij paarse kontenlikker vond toen alles goed hé ricje.


  Maak melding

 5. hé ric als ze deze man door goede agenten is opgepakt , moeten zij al zijn botten breken , ben jij ermee eens ric , , zal wel niet want het is zeker een soortgenoot van jou , en dan kun je er niet mee eens zijn.


  Maak melding

 6. Over de verkeerdeelnemers vertikken het opzij te gaan voor loeiende sirene en zwaailichten, laten de schade betalen en met een celstraf het afleren.Geen respect voor de politie en hun werk en als ze worden beroofd bellen ze de politie voor hulp.
  gemodereerd

 7. Van de berofing van die mevr.
  Moet de dienstdoende chef aangesproken worden of hem overplaatsen naar een andere post. Hij kent geen verantwoordelijkheid..Hij weet niet waarvoor hij wordt betaald.
  Jammer voor onze belastinggeld.
  Deze lieden laten de rovers wegkomen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.