Politiewagen met loeiende sirene op voorrangsweg botst tegen pick-up

13
Politiewagen met loeiende sirene op voorrangsweg botst tegen pick-up
De witte politiewagen raakte flink beschadigd.

Deze witte Musso politiewagen van het Regio Bijstandsteam Team van de Surinaamse politie, is vanmiddag betrokken geweest bij een aanrijding op de kruising Zwartenhovenbrugstraat en Drambrandersgracht. De politiewagen reed op de Zwartenhovenbrugstraat met sirene.

Een pick-up kwam van de Saramaccastraat en reed richting Drambrandersgracht, maar verleende geen voorrang aan de politiewagen. Bij die gelegenheid kwam de witte politiewagen in botsing met de pick-up.

De pick-up, die onderaan dit bericht te zien is, draaide 180 graden op de weg en kwam tegen een personenauto tot stilstand. Een inzittende van die personenauto werd met verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het bureau Nieuwe Haven heeft de zaak verder onderzoek in onderzoek.

Het Korps Brandweer Suriname verleende assistentie bij dit ongeval. De veroorzakende pick-up:


13 REACTIES

 1. rijbewijs innemen… auto innemen en een vette boete voor die lul

  zit je daar netjes langs de kant in je auto, kan je naar het ziekenhuis vanwege zo’n randdebiel.

  geen voorrang geven?? rijbewijs kwijt.
  niet stoppen voor een politieauto met sirene? auto in beslag nemen en verkopen om de schade te dekken. tevens een boete er overheen voor zwaar idioot gedrag


  Maak melding

 2. Wacht maar tot het jou overkomt, je denkt dat de politie rustig rijdt he?? Hmmm, ze rijden als beesten. Voorang wilt noet zeggen dat de rest dood moet gaan. Let goed op, voor het zelfde geld had het een kind kunnen zijn pff.
  gemodereerd

 3. Boete geven. Maar de wagens van rudisa die zijn gekocht voor de staat door meneer bouterse zijn niet stevig. Men kan beterhet verschuldigde bedrag niet aan rudisa betalen. Zijn rommel auto’s.


  Maak melding

 4. Is goed voor dit politie auto. Hoe zou ik weten als het gaat om een politie auto. Geen zwaai lichten. Geen politie opschrift. Tegenwoordig doen vele burgers zich als politieagenten.
  gemodereerd

 5. In het bericht staat dat de RBT wagen met zwaailichten en sirene reed. Waar zijn de zwaailichten dan? Ik zie geen enkel zwaailicht op die RBT wagen. Kan dat die persoon wel sirene heeft gehoord maar, omdat ie geen zwaailichten zag en niet uit kon maken vanwaar die sirene geluid komt, doorgereden heeft. Is gewoon mijn mening en anderen hoeven niet eens met me te zijn 🤷🏻‍♂️
  gemodereerd

 6. Gewoon meer crossmotoren inzetten ipv die pickups. Agenten zijn zo sneller op de plek des onheils. Is zowat standaard in Brazilië, Colombia en andere Zuid Amerikaanse landen.


  Maak melding

 7. Uhm ik zie een heleboel reacties over boete en opsluiten en rijbewijs innemen voor een paar jaar etc. maar alles wat meneer fout gedaan heeft is geen voorang verlenen aan een dienstvoertuig en eventueel roekeloos rijgedrag.
  Zijn allebij jammergenoeg alleen bekeuringen hoor.
  Tenzij het zo erg was dat je rijbewijs invordert op basis van artikel 5 verkeerswet en handhaving
  gemodereerd

 8. paard en wagen voor heel su is de beste oplossing en schone millieu ,ze rijden mekaar wel elke dag kapot.
  gemodereerd

 9. 1 meter voorruit en 1 meter achteruit en fles whisky, 10 kg: rijst heb je al een rijbewijs in handen te pakken in Su. En jullie hebben het allemaal mis in deze, deze 2 waren aan het oefenen voor het tv programma idioten op de weg !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.