74 nieuwe COVID-19 gevallen na 366 keer testen, aantal actieve gevallen nu 689

3
corona maatregelen

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur in totaal 366 COVID-19 testen uitgevoerd. Hieruit zijn 74 nieuwe COVID-19 gevallen naar voren gekomen.

Dat blijkt woensdagavond 20 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het aantal genezen personen het afgelopen etmaal bedraagt 58. Hierdoor bedraagt het totaal aantal actieve gevallen, 16 meer dan dinsdag en wel 689.


3 REACTIES

 1. Hoe meer je test, des te meer gevallen je zult vinden natuurlijk. Overigens beweren ALLE vaccinproducenten dat de mensen die gestorven zijn direct of enkele dagen na ingeënt te zijn, al leden aan onderliggende ziektes. De vaccins hebben dus geen meerwaarde voor deze mensen. Integendeel, ze functioneren als katalysator tbv de dood.


  Maak melding

 2. Valt op te merken dat er gemiddeld dagelijks tussen 20-25% positieve gevallen zijn van het aantal geteste personen. Hoe meer testen des te meer aantal positieven. Meestal zijn er meer positieve gevallen dan genezen verklaard. Nog grimmiger Corona-uitbraak onder keukenpersoneel Academisch Ziekenhuis.
  Laten we hopen dat snel onder controle wordt gehouden. En de mensen zich houden aan de cocid-19 protocollen. Zo gaat het niet de goede kant op.


  Maak melding

 3. Ach, ik zeg al niets meer over de incompetentie van deze minister cq regering! Ik had het voorspeld en werd hier direct gekoppensneld. Maar zoals ik altijd zeg: al is de leugen nog zo snel en in het geval van deze regerin, al wordt de leugen nog zo vaak herhaald, de waarheid achterhaald haar wel!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.