24-jarige man die drugs verstrekte om te posten naar buitenland aangehouden

1
cocaïne

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben op zaterdag 16 januari de 24-jarige T.G. op zijn woonadres te Mottonshoop opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een doos inhoudende 164 gram cocaïne aan een manspersoon ter verzending naar het buitenland te hebben verstrekt, meldt het Korps Politie Suriname.

Bedoelde manspersoon bood op vrijdag 11 december 2020 de doos met het verderfelijke spul aan bij één van de postbedrijven. De postverzender werd echter dezelfde maand in de kraag gevat en in verzekering gesteld. Naar aanleiding hiervan werd de verstrekker T.G. opgespoord en op 16 januari aangehouden.

De verdachte ontkent echter de drugs aan de verzender te hebben verstrekt. T.G. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.