Lichaam van man in water aangetroffen [UPDATE]

6
Lichaam van man in water aangetroffen
De 60-jarige bootsman Said Nanekhan (Foto: Facebook)

In Suriname is het lichaam van een manspersoon vanmiddag in het water aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat het gaat om een bootsman die begin deze week als vermist werd opgegeven door zijn familie.

Het lijk werd in de monding van de rivier aangetroffen en wordt naar een locatie nabij de Saramacca brug gesleept. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn momenteel aanwezig nabij de brug. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE: volgens de Surinaamse site SUN gaat het inderdaad om een vermiste bootsman en wel de 60-jarige Said Nanekhan. Zijn familie heeft vandaag een zoekactie per helikopter ingezet en zodoende het ontzielde lichaam van de man gesignaleerd voor de kust van Saramacca schrijft SUN.


6 REACTIES

 1. Mensen treffen te weinig persoonlijke veiligheidsmaatregelen. Of dit het geval was hier weet ik niet. Maar indien wel, dan is het een les voor anderen. indien niet, dan was het zijn tijd.


  Maak melding

 2. R.I.P.

  Sterkte aan de nabestaanden

  === /// ===

  Ook te water zouden betere regels en voorwaarden gesteld moeten worden.

  Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, daarom zijn voorlichting en voorzorgsmaatregelen een absolute must !

  Wij moeten werken aan een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 3. Als hij kroeshaar had zou je het niet erg vinden dat politie slaapt, maar je zou het toejuichen. Maar ja …Je kan niks eraan doen. De kastensysteem is blijkbaar bij jou met de paplepel ingegoten.


  Maak melding

 4. Glenn 21 januari 2021 At 12:20

  Als hij kroeshaar had zou je het niet erg vinden dat politie slaapt, maar je zou het toejuichen. Maar ja …Je kan niks eraan doen. De kastensysteem is blijkbaar bij jou met de paplepel ingegoten.

  Man man man wat ben jij een hoop gefrustreerd zeg. Moet je werkelijk van elk item het racisme erbij betrekken ? Trump staat bekend als een racist en heel veel mensen met kroeshaar hebben op hem gestemd en vinden het heel jammer dat hij de verkiezingen verloren heeft. Onder die kroeskoppen o.a. Snoopy Dog en onze eigen Regilio Tuur (maar ja deze heeft toch al weinig hersens).
  Er wordt vaak naar blanken gewezen als het op racisme en discriminatie aankomt maar onderling zijn wij erger dan de witi mang.


  Maak melding

 5. Ee Glenn, hou op mang!
  Ik weet wat je bedoelt maar het moet een keer ophouden. Laten we niet steeds op de racistische tour gaan. Verlaag jezelf niet als zij die het wel doen.

  Familie gecondoleerd!
  Ik ben eens op een tour geweest om dolfijnen te spotten. Deze man lijkt op de bootsman van toen. Was een aardige man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.