maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrandweer voorkomt erger bij woningbrand te Abra Broki

Brandweer voorkomt erger bij woningbrand te Abra Broki

-

Does Travel - naar Suriname

Een verlaten laagbouw houten woning aan de Herman Steinbergstraat nabij de Hernhutterstraat te Abra Broki is dinsdagavond rond 23.30 uur in brand gevlogen.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren heel snel op de locatie en hebben voorkomen dat de woning volledig is afgebrand. Het plafond en een groot deel van de woonkamer heeft schade opgelopen.

Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De politie is bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Sibrano heeft gebruikt gemaakt van zijn recht. Ondanks er geen vergunning verleend werd. De overheid moet gewoon stoppen met die poespas om mensen die willen demonstreren ,enigszins te beletten. Covid is geen geldig argument zolang men zich aan de regels houdt. Omdat hij en anderen gebruik maken van hun recht kan, hem & Co, onmogelijk gezegd worden iets anders te moeten gaan doen. Dit is wel democratie. Je kunt het niet alleen met de mond beleven. Als iemand gebruikmaakt van zijn democratische rechten, dient men dat te accepteren ongeacht men nou eens is of niet. Het hoort ook niet om op de man of op de vrouw te spelen en persoonlijk te worden (zie het vorige artikel). Dat zijn lage technieken . Het is frappant dat juist degenen die praten over ontwikkeling en vooruitgang voor Suriname, gebruikmaken van lage technieken en afleidingsmanoeuvres.


    Maak melding
  2. hé domme paarse rat paki-rat-igri , , dit artikel gaat over de woningbrand , en jij bent bezig jou soort genoot de hemel in te prijzen , rare paarse kwast , dus eikel geef je reactie bij desbetreffende artikel , mongool.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES