vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestant drinkt chloor in cellenhuis

Arrestant drinkt chloor in cellenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Een arrestant die voor oplichting opgesloten is in een cellenhuis in Paramaribo heeft maandag chloor ingenomen. Het gaat om een kleine hoeveelheid die hij heeft gedronken.

De overige arrestanten ontdekten dat de man chloor had ingenomen en riepen de politieagenten om hulp. De wetsdienaren van Suriname gaven hem melk om te drinken en hij braakte de chloor uit.

Nadat de arrestant gebraakt had, ging het beter met hem. Het is vooralsnog onbekend waarom hij chloor heeft ingenomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Melk toedienen is een achterhaalde theorie. Dat deed men vroeger als een vorm van serum. Het heeft nooit zijn nut bewezen. Het best kun je het slachtoffer gewoon wat lauw water laten drinken en als de wiedeweerga alarm slaan. Braken is ook in vele gevallen uit den boze. Als het slachtoffer van natuurlijke wege braakt, is er niets aan de hand. Maar, opzettelijk laten braken wordt afgeraden. De politieagenten hebben zo ongeveer alles verkeerd gedaan wat verkeerd gedaan kon worden en rarara ; het slachtoffer is beter geworden. Voorwaar ,voorwaar ,in Suriname is alles mogelijk. Big up!


    Maak melding
  2. Maar ik had niet eens de moeite genomen,opgeruimd staat toch netjes. Die plek had je ook gelijk schoongemaakt met chloor. Trouwens ,je zit niet zomaar ik in de gevangenis,tochhhh!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES