18-jarige gevluchte arrestant klemgereden en weer aangehouden

14
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Foto: Archieffoto - aangehouden verdachte wordt afgevoerd.

De 18-jarige arrestant S.B., die kans zag op donderdagmorgen 14 januari vanuit het Jeugd Doorgangscentrum te Opa Doeli te ontvluchten, is in de morgen van maandag 18 januari weer aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Na bekomen informatie dat S.B. in een voertuig aan de Welgedacht B weg was gesignaleerd, koersten leden van de Recherche van Regio Midden naar de locatie. Het voertuig werd klemgereden, waarna het de wetsdienaren lukte de ontvluchte verdachte weder aan te houden.

S.B. werd overgedragen aan de politie van het Jeugd Doorgangscentrum te Opa Doeli, waarna er verdere maatregelen tegen hem zullen worden getroffen meldt de Surinaamse politie.

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. Jammer Jan hier in Suriname is geen echt postbedrijf , maar ben wel met je eens , als ze nu een boor huren en dan die gasten en alle ndp-ers er op zetten en dan sturen richting Afrika , maar de boot vergaat halfweg de reis.


  Maak melding

 2. Het zijn afstammelingen van de weggelopen slaven .Nooit leren werken.
  Hun voorouders waren door de koning in Ghana gevangen genomen en aan de Hollanders verkocht als slaven.
  Deze jongens moeten terug verbannen worden naar de oerwoud en daar opnieuw hervoeden.


  Maak melding

 3. Jan, Kali Madjoe en WAT@@ Is de rijsboer uit Suriname die in Nederland wordt gezocht voor grootschalige drugs import geen familie van jullie? Is Suriname van jullie? Stelletje dwazen..


  Maak melding

 4. Crimineel in wording, moeder staat er alleen voor en staat machteloos…
  Ik laat me niet verleiden tot racistische uitspraken.
  Vind wel dat het de hoogste tijd wordt dat deze regering passende maatregelen moet nemen om Suriname veiliger te maken. Voor deze groep van kansloze jongeren met crimineel gedrag, pleit ik voor de invoering van de dienstplicht zodat ze van de straat worden gehaald en discipline word bijgebracht. Als ze na hun opleiding weer terugkeren in de maatschappij, hebben ze meer kans om aan een baan te komen en een eerlijk bestaan op te bouwen.
  Van beleidsadviseurs op het min. van Justitie hoeven we niets te verwachten, want die zitten daar vaak voor jan met de korte achternaam.
  Daarom een oproep aan de President en de DNA, maak je nuttig en kom met dat wetsvoorstel.


  Maak melding

 5. Wat is het vreselijk om zulke reacties te moeten lezen, als je hindostaan en die witte man aangeeft hoe rassistisch ze zijn worden ze boos, maar het is niet verwonderlijk als deze witte mannen uit Europa deze zwarte mnensen uit hun land hebben gehaald en ze door verkocht hebben.als slaven, ze gemarteld hebben ze gebrandmerkt hebben voor het leven nu hun gal uitspugen wat er met de zwarte mens moet gebeuren, alsof ze in ,Nederland veel beter volk zijn , als of ze in India veel beter volk zijn waar mannen vrouwen en minderjarige meisjes dagelijks verkrachtten waar in Nederland vader en zonen 14 jarig meisje vermoorden en in een sloot dumpen, zijn jullie hier die zoveel reacties meer pennen beter dan een ander, ga maar eens bij je zelf te rade klojo


  Maak melding

 6. hé glenn , maar goed dat er rijstboeren zijn he , anders geen rijst , , of ben jij zo’n aardappeleter uit Holland , want die weten alles beter.


  Maak melding

 7. hé denki , , jij denkt maar aan een kant , wat dacht jij wat er hier in Suriname is gebeurd , vader vermoord zijn eigen dochtertje van 8 jaar en pleegt daarna zelfmoord , dus denki , en dit geval heeft toch niets te maken met de witte man , of denkt jij anders , en dan ben jij ook een racist.


  Maak melding

 8. Ik ben een creool.
  Maar ik heb ook ,aangetrouwde, hindoestaanse familie.

  Maar ik vind sommige Hindoestanen hier wel heel racistisch. Black lives matter is bij hun nog niet doorgedrongen. Ze denken dat ze glad haar hebben. En dat ze daarom er buiten vallen. Haha.

  Ze vergeten om hier te vertellen dat in India groepsverkrachting voor vrouwen verheven is tot volkssport. Geen respekt voor vrouwen.

  Ze vergeten om te vertellen dat de Hindoestanen al in de coke handel zaten in Suriname. Toen de creolen er nog niets van wisten. Bijvoorbeeld de groente handelaren.
  Verscheping naar o.a Nederland. Een water meloen leeg maken. Vullen met pakje witte goud. En het zich zelf weer dicht laten lijmen.

  Ze vergeten te vertellen dat ze na de coup Bouta hebben geïntroduceerd in het witte goud.

  Ze vergeten te vertellen dat hindoestanenen elkaar vermoorden ivm erfenissen.

  Moet ik doorgaan.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 9. Ik wil niet veel zeggen, maar constateer vaak dat racistische uitspraken hier op wtkn van beide kampen en steeds weer van dezelfde figuren komen….
  Jullie zouden je moeten realiseren dat die wit mang hier ook komt en ziet hoe jullie met elkaar omgaan. shame on you..


  Maak melding

 10. Boesskowtoe, je heb gelijk deze platform is broedplaats van racisten. Hier moet er verbetering komen. We zijn in een land met verschillende bevolkingsgroepen en we moeten Suriname met z’n alle opbouwen.
  We kunnen elkaar van alles de schuld geven, maar begin zelf wat voor je land te doen en niet naar etnischiteit te kijken maar naar de vooruitgang van het land, dan ben je werkelijk een sranagman. Met haar en nijd komt alleen ellende, dat betekent de ondergang van Suriname. Niemand op deze platform is motiverend , geen één van de actieve deelnemer van deze platform zeg iets nuttigs alleen gezeik.
  Deze platform lijkt wel de poort naar hel.
  Succes en behouden aankomst op je plek van bestemming.


  Maak melding

 11. Kali Maidjoe: Als ik je een tip mag geven. Je kan beter de tijd besteden om een basis cursus Nederlands te volgen i.p.v. onzin uit te kraaien. Je laat goed je afkomst merken, want het is bekend dat Daliets niet echt sterk zijn wat de Nederlandse taal betreft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.