63-jarige vrouw met geweld door drie mannen beroofd van schoudertas

9

Een 63-jarige vrouw is afgelopen zondagochtend met geweld door drie mannen beroofd van haar schoudertas. Dit gebeurde aan de Grote Combéweg ter hoogte van het Belastingkantoor, toen zij terugliep naar de auto na het doen van boodschappen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij en haar echtgenoot omstreeks 07.30 naar de Chinese markt waren. Na hun boodschappen te hebben gehaald, liepen zij om 08.15 uur terug naar hun voertuig dat op de berm langs de weg was geparkeerd.

Bij het instappen in het voertuig werd de aangeefster R.F. met geweld door drie manspersonen beroofd van haar schoudertas inhoudende een geldbedrag in SRD en een fles handsanitizer. Na de daad gingen de drie verdachten er vandoor in een zwart gelakt voertuig.

Leden van het RBTM signaleerden vijf manspersonen aan de Indira Ghandiweg in bedoeld voertuig, waarna zij werden klem gereden. Op de verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen: een geldbedrag van SRD 265, de vluchtauto en vier gaspistolen meldt de politie.


9 REACTIES

 1. Ik hoop dat zij hardhandiger zijn aangepakt dan de Lock down overtreder, want dit zijn echte criminelen. Aftakelen en insluiten dit gespuis. Dit soort van scorum hoort echt achter de tralies thuis en niet een Lock down overtreder die uitgelokt wordt tot geweld.


  Maak melding

 2. Indira Gandhi weg vijf man in de auto met gaspistolen . Zeker weten dat na vevie koeli dat roof a vrouw foe 63 jaar . Deng koeli dies no abi sjeng . En van werken hebben deze koelis nooit gehoord . Maar willem alles hebben en het liefst gratis .


  Maak melding

 3. Wat een stelletje lafbekken , hé schipper , dood schieten dit tuig toch, hé schipper , en 2005 neen schipper afgelopen zondag , , jij bent een demente paarse rat.


  Maak melding

 4. (Harry ,ndp mislukkeling):De boeven zijn geen koeli,maar djoekas,zie de namen
  milton;elio;jamel;kevin.
  Het zijn afstammelingen van de weggelopen slaven .Nooit leren werken.
  Deze dieven,parasieten/mislukkelingen moeten terug verbannen worden naar de oerwoud.


  Maak melding

 5. Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga het toch zeggen, de daders zijn weer creogers, let op de volgende beroving deze week, en een keer raden wie de daders zijn !!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.