Moeder 8-jarige weerspreekt fake berichten dat meegenomen dochtertje terecht is

3
Militair verdwenen met 8-jarig dochtertje, familie maakt zich zorgen

De moeder van het 8-jarig meisje Cherylee, dat deze week door haar vader werd weggenomen, heeft vanmorgen gereageerd op berichten waarbij beweerd wordt dat het meisje terecht is. Deze berichten zouden zijn geplaatst door mensen met dezelfde achternaam van de vader, de militair Donovan Manhoef.

Moeder Sigourney noemt ze fake berichten en zegt “Het klopt helemaal niet dat Cherylee Manhoef terecht is. Ik wil de mensen die fake nieuws aan het verspreiden zijn, zoals Anthony Manhoef en Abbigale Manhoef, vragen om hiermee op te houden.”

Op Facebook verscheen vanmorgen onderstaande berichten waarin wordt aangegeven dat het meisje terecht is. Een persoon geeft daarbij aan ‘dat de zaak is opgelost en dat Donovan Manhoef zijn dochter reeds heeft teruggebracht’.

De familie zit al met verdriet. En dit hebben wij helemaal niet nodig” aldus de moeder over de berichten. Haar ex, de militair Donovan Manhoef, is sedert woensdag spoorloos verdwenen met zijn eigen 8-jarig dochtertje. De familie heeft woensdag voor het laatst telefonisch gesproken met het kind.

Deze berichten werden geplaatst op Facebook.


3 REACTIES

  1. weer een kind dat de dupe wordt van echtscheiding , deze vader en moeder moeten eens nagaan wat ze hun kind aandoen , , en een kind is niet je eigendom , maar je verzorgd het kind totdat het zijn eigen weg kan gaan , maar jullie hebben je kind al gebroken , wat een slechte vader en moeder.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.