VIDEO: Mark X ramt EBS paal en eindigt op z’n kop op perceel

9
VIDEO: Mark X ramt mast en eindigt op z'n kop op perceel
De auto kwam op z'n kop terecht.

Deze Toyota Mark X is zojuist tegen een EBS stroompaal geknald en is daarna op z’n kop terecht gekomen op een perceel. Dit gebeurde aan de Frederikshoopweg in Suriname. De bestuurder zou met een behoorlijke snelheid hebben gereden.

Ter hoogte van pandnummer 132/134 is er een verzakking in de weg. Vermoedelijk heeft de bestuurder hierdoor de controle over het stuur verloren, waardoor hij van de weg ging en tegen de paal knalde.

Een filmpje van de situatie ter plekke geeft aan wat er zich heeft afgespeeld:


9 REACTIES

 1. Eigenlijk zou er vanaf 1 januari een landelijke wedstrijd EBS paal (en) omver rijden moeten komen. Deelname alleen bezitters van een snelle Mark X. Aan het eind van deze wedstrijd zijn alle Mark X auto’s gereed voor de sloop en zullen de EBS palen veilig blijven staan waar ze thuis horen. Show your motion ! Go hit make my day.


  Maak melding

 2. Yokohama brengt nog meer mark x en naar Suriname.er zijn nog genoeg
  EBS palen over om omver te rijden .
  Genoeg foto materiaal om te leveren aan de media.


  Maak melding

 3. QQQ..

  Verkeersveiligheids Maand Van 30 Dagen. ESMIRELDA EN CO

  Geen Lang Durig Strategie Of Delta Plan.. Dat Mag Niet
  Agenten Gaan Te Hart Werken.. Dat Mag Niet In Suriname


  Maak melding

 4. Touwtje hahahaha yokohama, brengt meer,om de ebs palen omver te rijden, deze auto zijn niet geschikt voor Surinaamse wegen, pasie smara, ik zou de verzekering van deze bestuurder niet dekken, hij heeft hard gereden, waar het niet mocht??


  Maak melding

 5. Goed zo! Hij gaat meer drugs moeten verkopen om zn auto op te knappen. Met een modaal Surinaamse salaris kan je onmogelijk zo een auto rijden. En als je keihard hebt gespaard om zo een racemonster te rijden ga je anders mee om, is mijn mening.


  Maak melding

 6. Ik heb net even Mark X gegoogled, had eigenlijk een hoge auto ingedachte. Verkeerd gedacht. Kan iemand mij vertellen wat er zo bijzonder aan zou moeten zijn, is het in de categorie BMW/Mercedes.


  Maak melding

 7. @Mix Chick , het zit zo. Iemand die in loondienst is in Su, verdiend ongeveer omgerekend 鈧 100,- per maand. Daaruit moet er gegeten worden en enkele andere kosten mee betaald worden. Zo een Mark X kost ongeveer tussen de 5 en 6 duizend euro. Dus hoe kan iemand met zo een lage salaris zo een auto rijden en ook nog onverantwoord mee rijden ? Tell me!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.