zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLockdown-overtreder 'Powisi' betrokken bij ongeval na achtervolging door politie

Lockdown-overtreder ‘Powisi’ betrokken bij ongeval na achtervolging door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Rinaldo Mussendijk, beter bekend als ‘Powisi’, is zojuist gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde tijdens een lange achtervolging door de politie.

De auto die bestuurd werd door ‘Powisi’, reed tijdens de lockdown in Paramaribo over straat. De politie wilde de auto aan de kant zetten om de inzittenden te controleren, maar de bestuurder gaf gas. De politie zette daarom de achtervolging vanaf de stad in.

Aan de Wayamaboweg ter hoogte van km 20, verloor de bestuurder de controle over het stuur. Het voertuig reed hierna van de weg en kwam in een perceel langs de weg terecht.

Drie inzittenden raakten gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Mussendijk heeft ondermeer een diepe snijwond aan zijn hand opgelopen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
  1. Hahahaha een beetje schadenfreude arme powisi kan niet eens een auto besturen en op de weg blijven en zich aan verkeersregels houden. Goed zo politie neem hem mee naar de buro en sluit hem op met een paar deep hard core boelers.


    Maak melding
  2. @ Surinujij, je bent een mapangpang racist. Alsof alleen maar kroesharigen de fout in gaat. Jullie mapangpang gladjanusen kunnen er ook wat van. Vooral als jullie “ Daroe”, op hebben. Waardeloze GLADJANUS.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES