Weer EBS transformator-mast gesneuveld na aanrijding door automobilist

8
Weer EBS transformator-mast gesneuveld na aanrijding door automobilist
De mast kwam dwars op de weg te liggen (deze auto was niet betrokken bij het ongeval)

Bij een aanrijding aan de Javaweg in Suriname, is vanmiddag weer een EBS transformator-mast gesneuveld. Een wit VOXY busje zou tegen de mast van het Surinaamse energiebedrijf zijn geknald. De mast brak in tweeën zoals op de foto’s te zien is.

De schade aan de mast was enorm. Deze kwam dwars over weg te liggen waardoor het verkeer gestremd was. Medewerkers van de EBS werden ingeschakeld om de schade te herstellen.

Er raakte niemand gewond. Het VOXY busje werd kort daarna weggesleept.

Gisteren was er een soortgelijk geval aan de Tweede Rijweg. Toen knalde een goudkleurige auto tegen een transformator-mast:

8 REACTIES

 1. Het wordt tijd dat de lijnen ondergronds gaan lopen.
  Chan vraag aan Nederland, die weten er alles van.
  Tot die tijd : laten al die :”Ronald aan het stuur “, het zelf betalen.
  Teveel brokken piloten in Su, mang. Te triest voor woorden.


  Maak melding

 2. Dames en heren de ebs masten horen niet op de huidige plek te staan. De mast hoort over het afwatering te staan of op het erf van de bewoner. De wegen zijn nooit breder geworden maar de surinamer is alleen maar roekeloze geworden. Als je in suriname 3 bochten kan draaien dan krijg je direct een rijbewijs schijnt het. En dan wensen ze je nog een goede jacht toe.
  No claim regeling moet komen mensen die minder brokken maken betalen 10 tallen procenten per jaar minder tot een max van 70% korting. Zoals wij de schadeformulier van Nederland hebben gekopieerd zo moeten wij nog meer dingen uit Nederland kopiëren.
  Beter goed gekopieerd dan slecht verzonnen maak gebruik van de diaspora gemeenschap.


  Maak melding

 3. Als de voertuigen de verplichte w.a.-dekking hebben, komt de schade ten laste van de motorrijtuigenverzekeraar, tenzij er drank in het spel is.
  Het duurder worden van de stroom heeft mijns inziens dan ook niets te maken met de vele aanrijdingen.


  Maak melding

 4. Roy San je heb gelijk, irritaties is,nooit zijn de wegen breder geworden, ik weet niet wat zij doen voor het veilig maken in het verkeer, plaats alle masten op het erf of langs de schutting, en mooie voetgangers pad aanleggen, niet te vergeten riolering aanleggen,


  Maak melding

 5. En meneer moksi heeft aangekondigd dat verkeers criminaliteit wordt aangepakt, schrijft het in je agenda, na een paar maanden hoor je niks meer over het aanpakken van de verkeers hufter??
  Suriname mooie land, maar zoals altijd,
  Bla bla bla bla bla bla bla bla bla


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.