Reiziger naar India met cocaïne op zanderij aangehouden

14
Vrouw (49) probeert 3.750 gram cocaïne uit Suriname te smokkelen
Waterkant Archieffoto - Manschappen van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) op de luchthaven van Suriname.

Het Bestrijding Internationale Drugteam (BID) heeft op woensdag 13 januari de 28-jarige vreemdeling D.P. op de J.A. Pengel internationale luchthaven te Zanderij aangehouden. D.P stond op het punt te vertrekken naar Nederland met India als eindbestemming, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De man viel tijdens controlewerkzaamheden van leden van het BID-team door de mand. In zijn reiskoffer poogde de passagier een hoeveelheid cocaïne het land uit te smokkelen. De drug zat verborgen in visblaas, gedroogde Chinese groenten en bamboe.

De drugskoerier D.P. werd aangehouden en samen met het verderfelijk spul voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de drugssmokkelaar in verzekering gesteld.


14 REACTIES

 1. @de idioten @Ric@Lucien
  @Konjo
  …maar de regering Santokhi kan het toch niet helpen dat een paar criminelen van elke gelegenheid die de surinamers wordt aangeboden,misbruik willen maken en ongestraft hun criminele praktijken willen voortzetten die onder het bouta regiem legaal was?!


  Maak melding

 2. Schamen jullie je@ Ric,@Lucien en @Konjo
  Het is India geweest die tijdens bouta ,jullie heeft verzorgd.Jullie criminele baasje ging geld bij hun bedelen.Idioten jullie 3,eindbestemming was India.,om daar te belanden ga je eerst naar Nederland.Je gaat eerst je familie zogenaamd zoeken en je spul leveren.Vervolgens koop je een ticket en vlieg naar India voor een korte vakantie omdat je al een visum hebt.Je keert terug naar Nederland en daarna terug naar Suriname.
  Laten jullie je hersenen checken.Het is leeg daar boven.Idioten.


  Maak melding

 3. Maar natuurlijk, stelletje idioten aangevoerd door Ray en zijn vele andere alterego’s, kan Chan het helpen. Sterker nog, hij moet deze gasten hun gang laten gaan. Te yu njang nanga didibri, yu forku musu langa en die van Chan is slechts een desertvork! Overigens, jo idioot, India heeft Su nooit verzorgd! Om te zien hoe jullie denken! Je ouders hebben de Afro-Surinamers altijd geduidt als Srananman en zichzelf als Hindustaan. Dat verfoeilijk denken hebben jullie mee gekregen en daarom noemen jullie jezelf op de eerste plaats Hindustaan. Maar jullie kennen de Hindustaanse geschiedenis niet, anders zouden jullie India niet op zo een voetstuk plaatsen, stelletje nakomelingen van verschoppelingen, onaanraakbaren, paria’s, chamaars! Ga je geschiedenis na!!!


  Maak melding

 4. Ray, jij weet griezelig goed hoe dat moet! Dat geeft aan dat yu bori ini a sani, yu gwentin du dem kontraban dati. Je hebt goed geleerd van je omgeving!


  Maak melding

 5. @Ray, goed zo heer, ze zijn inderdaad allemaal idioten ; wordt duidelijk aangegeven vreemdeling DP, maaaar is gelijk gelinkt aan Chan, in Nederland zeggen we dat ze gewoonweg kankelijers zijn.Vraag me af waar zijn ze geschoold?? Deze teringlijers hadden geen smoel toen er tijdens Bouta 2viegtuigen en een duikboot onderschept werden en keer op keer in de havens van Rotterdan en Belgie drugs onderschept werden. Diep in het oerwoud achter Apoera werdt een heel stub bos schoongemaakt waar de vliegtuigen vrij konden landen met hun drugslading een plek waar De Surinamers niet mochten komen?? Su grondgebied,, Triest zeg.Ondanks dat ze Bouta gat likten bleven ze mooi hier in Ons Nederland ,gratis geld hoefden ze niet niet te werken die lis Daggoes met een grote bek.


  Maak melding

 6. ha ha ha , die ric , en luci-en-k…. , en die konjo , , zijn echte paarse drugsratten , en iemand anders met dat spul naar India sturen, , wat een lafbekken , , jullie krijgen er hier op WTK van langs hé cokesnuivers.


  Maak melding

 7. Vergeet India maar. Chan gaat binnenkort in bespreking met Rutte. Binnenkort kan het in Nederland weer gaan sneeuwen en natuurlijk de rest van Europa.


  Maak melding

 8. Ik begrijp de reactie niet waarin een link gelegd wordt met het land India en met de verdachte drugskoerier. Zonder mop maar als je die link legt dan is India dus het land dat van drugssmokkel moet hebben en als doorvoerhaven geldt. Net als met Suriname dus. In tegenstelling tot de drugsbaron Bouterse is het de rest van de wereld niet bekend dat de Indiase president Modi ook drugsbaron is en in die hoedanigheid de drugssmokkel stimuleert.
  De mensen die de link leggen zijn of te dom om te poepen of zijn rasechte racisten.


  Maak melding

 9. @Lucien Karwafodi,

  “Maar jullie kennen de Hindustaanse geschiedenis niet, anders zouden jullie India niet op zo een voetstuk plaatsen, stelletje nakomelingen van verschoppelingen, onaanraakbaren, paria’s, chamaars! Ga je geschiedenis na!!!”

  Hallo, product van een afgekeurde zaaddoner,
  Hoe goed ken jij de geschiedenis van India dan???
  Laat me jou dit vragen, ken jij je eigen achtergrond wel.
  Waarschijnlijk ben je ook een product van een chamaar??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.