Politie Suriname gaat strenger controleren op uitbundige feesten

4

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat de politie in het komend weekeinde van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari naast de reguliere controlewerkzaamheden, ook locaties in stad en district zal aandoen waar er uitbundig gefeest wordt.

Volgens de Surinaamse politie zullen muziekinstrumenten dan wel muziekinstallaties in beslag worden genomen. Daarnaast zal de organisator van zo een feest of festiviteit een boete van SRD 5.000 opgelegd krijgen.

De overtreders zullen vervolgens worden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie aan de Commewijnestraat. De volgende dag na 05.00 uur in de ochtend zullen deze hun weg verder mogen vervolgen waarschuwt de politie vandaag.


4 REACTIES

  1. Het gedrag van grote groepen Surinamers van nu is zoals dat tijdens het koloniale tijdperk was als je de Surinaamse geschiedenis kent en ermee vergelijkt.

    De regering onder leiding van zijne excellentie Chan Santokhi kan daarom die maatregelen/methode die toen golden om deze luitjes onder controle te houden, oa de zweep stevig tegen overtreders van de regels toe te passen.

    De politie en het leger moeten daarom samen werken, goede afspraken maken en de taken verdelen voor degenen die de maatregelen overtreden. De militair houdt ze stevig vast en de politie hanteert flink de zweep tegen de overtreders, flink van langs geven met de zweep tot dat ze neer vallen.

    Eenmaal met de zweep flink van langs op hun blote billen gekregen te hebben op hun leeftijd, zijn ze voor de rest van hun leven alleen maar zoet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.