Herstelwerkzaamheden Bombaysluis te Tijgerkreek afgerond

7
Herstelwerkzaamheden Bombaysluis te Tijgerkreek afgerond
Foto via BIC Saramacca.

De herstelwerkzaamheden bij de Bombaysluis in het ressort Tijgerkreek die het ministerie van LVV door zijn werkarm NV Surzwam heeft laten uitvoeren, zijn woensdag afgerond. DNA lid Radjendre Debie, districtscommissaris (dc) Sherin Bansi Durga en de rayonleider LVV/Calcutta Marielle Orie-Todikromo hebben zich plaatselijk georiënteerd ter inspectie van de opgeleverde werkzaamheden.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden heeft het commissariaat haar medewerking verleend, door arbeiders van de Civiel Technische Dienst in te zetten voor het herstellen van de sluisdeuren. Verder zijn er te Maho enkele drainagekanalen, die dichtbegroeid waren en belangrijk zijn voor de agrarische sector in Suriname, opgeschoond.

Hierna zullen ook de volgende projecten aangepakt worden:

 • De Westpolder sluis te La Poule
 • Sluisdeuren van Jankisluis in het ressort Wayamboweg
 • Afkalving en verzakking te West Calcutta
 • Afkalving en verzakking te Gorechtkreek


7 REACTIES

 1. Dus, als ik het goed begrijp, is dat bouwsel op de foto de herstelde sluis!?
  Dit is toch niet te geloven, leven wij in Suriname wel in het jaar 2021.
  Love it


  Maak melding

 2. We zien geen sluisdeuren , de foto is zeker genomen voordat men begon met herstelwerkzaamheden , en wat doet die zwarte folie daar dan , zeker omdat het water zo wegstroomde door de verrotte houten schotten??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.