Centrale Markt Paramaribo vanaf vandaag weer open voor publiek

7
Centrale Markt Suriname week dicht voor grote schoonmaak
Archieffoto Centrale markt | Door -JvL- from Netherlands - Paramaribo market, CC BY 2.0, Koppeling

De Centrale Markt Paramaribo is vanaf vandaag weer open voor het publiek met inachtneming van de geldende Covid-19 maatregelen in Suriname.

Dinsdagmorgen heeft er op de markt een inspectie plaatsgevonden door medewerkers van het Bureau Openbare Gezondheidszorg en andere instanties om na te gaan als de nodige voorzieningen zijn getroffen om de markt weer te openen.

De marktleiding heeft in het weekend de markt schoongemaakt, wasbakken geplaatst, markeringen aangebracht voor 1.5 meter afstand en bordjes geplaatst om de in- en uitgangen aan te geven alsook de looprichtingen.

Na de inspectie is er voor minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid een rapport opgemaakt om een besluit te nemen voor de openstelling. Na overleg met de desbetreffende instanties is besloten de markt vanaf vandaag weer open te stellen.

Hieronder enkele foto’s van de voorzieningen die getroffen zijn om de markt weer te openen.

https://www.facebook.com/301995390235262/posts/1146358579132268/

7 REACTIES

 1. Wat een duivels dilemma, COVID-19 heerst, de Overheid komt met stevige maatregelen, verlengd de avondklok, gooit overtreders van de avondklok op de bon, alle winkels dicht en in eens is daar de heropening van de Centrale Markt COVID-19 prof. Kan dit wel!!!!!! De landbouwers en anderen willen hun producten kwijt, evenals de marktkooplui zitten zij zonder inkomsten, wat te doen. Heropening leidt onherroepelijk tot meer doden en besmettingen waarop niemand zit te wachten, ook de regering niet. Welke afweging kun je maken (geld=eten——vv—ziek=dood) was er geen andere optie????? Straks wordt de markt toch weer gesloten, niemand gaat zich aan de regels houden, ju wan strei!!!!

  Met hoevelen mag het publiek binnen, adequate controle op naleving Covid voorschriften werkt nooit, kijk maar naar andere sectoren, en toch groenlicht door de Commissie.


  Maak melding

 2. Pony ga jij eens op een een rijtje zetten wat jou baasje heeft gedaan voor Suriname. Jij snapt echt niets van wat er in de wereld gebeurd. Makkelijk nu af te geven op deze nieuwe regering. Toen jou paarse ratten baas vrolijk Corona aan het verspreiden was tijdens de verkiezingen hoorde ik jou niet.


  Maak melding

 3. Redskin 14 januari 2021 At 17:47

  Onzin. In die periode had iedereen boter op z’n hoofd. Alle partijen zijn daar schuldig aan. Maar dat was toen. Waarom heeft de huidige regering er voor gekozen om vanaf 25 november het luchtruim weer open te gooien? Wat was daar dan het hogere doel van? Want daar hebben nu dus last van. Of gaat u beweren de de huidige golf de schuld was van de vorige regering?


  Maak melding

 4. hé robles , ja paarse rat het is de schuld van je baasje , en je holmaatje pony weet dat.
  en wat de markt betreft , als ze alles volgens de protocollen doen ,en de mensen die komen zich er ook aan houden kan het best goed gaan.
  wat ik al zei Redskin heeft ook gelijk.


  Maak melding

 5. Redskin, ik ga er vanuit dat wat je leest ook kan verwerken. Waar staat dat ik de regering bekritiseert. Ik noem het een duivels dilemma waarin onze regering zit, weet je wat dit wil zeggen, dat onze regering, wat zij ook doet met deze COVID-19 virus, aan maatregelen het is nooit goed, snap je het nu. Onze regering kan geen wonderen verrichten, zij moet steeds afwegingen maken die altijd ten koste gaat van anderen, kan niet anders, daarvoor heeft iedereen begrip. Niet alles komt door Bouterse, jij laat je teveel beïnvloeden door het verleden, wij leven nu in het heden, dat betekent dat wij COVID-19 met z’n allen moeten overwinnen.

  Redskin, ik heb geen baasje nodig, ben zelf een baasje, een vrije geest/burger.
  Als ik nieuwsgierig ben naar de afweging die een Minister maakt, mag ik het toch vragen, ben ik dan in jouw ogen een paarse rat.

  Je hebt mij niet eerder gehoord zoals je stelt, klopt, er zijn ook andere media dan WKT waar je kunt reageren, dus dit is een opmerking onder de kwalificatie “dom”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.