Vrouw mishandeld bij beroving in loods annex woning Bonistraat

4
politie-suriname-versterking-op-plaatsdelict

Een vrouw is maandagavond overvallen en mishandeld door twee ongewapende rovers in een loods annex woning aan de Bonistraat.

De criminelen drongen het pand binnen via een deur die openstond. Toen zij erin waren werd de vrouw meteen aangevallen en mishandeld. Het gebouw werd overhoop gehaald. De rovers maakten een witte mobiele telefoon, USD 300 en SRD 1.000 buit uit een slaapkamer.

Na de daad verlieten de rovers het pand via de achterzijde. Het is vooralsnog onbekend hoe de criminelen de plaats hebben aangedaan en weer hebben verlaten. Een was gekleed in een zwarte trui met een gele streep en de ander in een wit trainingspak.

De politie kreeg de melding van de beroving en ging ter plaatse voor onderzoek. De vrouw had verwondingen in het gezicht opgelopen en klaagde van pijn over haar lichaam. Zij is door de wetsdienaren verwezen voor medische behandeling.

De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de rovers.


4 REACTIES

  1. Taferelen van elke dag, je hebt ze overal in de wereld, maar voor een land als Suriname, waar gezegd wordt dat Surinamers vredig naast elkaar wonen en leven (een kleine bevolking) is in elk geval de laatste tijden niet te merken. De politie heeft handenvol werk met criminelen met valse politie, met smokkelaars met covid-19 overtreders met elke dag aanrijdingen met actie voerders. Ja wordt te veel. Ik hoop dat er gauw een verandering komt. Blijf en wees voorzichtig.


    Maak melding

  2. Triest om dit dagelijks mee te moeten maken. Als je niet zelfstandig in je levensonderhoud kan voorzien, dan is er nog altijd de mogelijkheid om iets te verbouwen. De voorkeur om iemand te beroven en zwaar te mishandelen laat zien dat men nergens meer terugdeinst.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.