maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Jongen doodgereden, bestuurder rijdt door

VIDEO: Jongen doodgereden, bestuurder rijdt door

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist is een jongen in Suriname door een automobilist op straat doodgereden. De bestuurder is na het verkeersongeval doorgereden. Het vreselijk ongeval gebeurde rond 18.20u aan de Mawakaboweg ter hoogte van de Frederikshoopweg.

Het zou gaan om een jongen van een jaar of 12. Hij ligt op straat. De politie heeft de omgeving afgebakend zoals in het filmpje hieronder te zien is.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plekke bezig met het onderzoek.

UPDATE: De jongen die dinsdagavond om het leven kwam bij een ‘hit and run’ aan de Mawakaboweg is de 11-jarige Djoeraino P. Naar verluidt was de jongen bezig de straat over te steken, toen hij werd geschept door een zwart gelakt voertuig en ongeveer 40 meter werd meegesleurd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Deze bestuurder (ster ) als ze gepakt worden , Dazlinger inschakelen die weet wat met hen moet gebeuren en wel een nekschot , want als je na een aanrijding ervan door gaat en het slachtoffer zo achterlaat , , en het slachtoffers is ook nog gestorven , is de Dazlinger methode op zijn plaats.


  Maak melding
 2. Waarom is de bestuurder doorgereden, hij meldt zichzelf bij de politie?
  En bovendien hoe heeft dit kunnen gebeuren, jongen kan ook plotseling de weg zijn opgegaan
  Er kan van alles gebeurt zijn, wacht het onderzoek af, rip wat een drama voor de familie, rust zacht kleine friend


  Maak melding
 3. hé pony was jij die bestuurder , zal wel paarse shit , en vroeg naar bed , het is nog vroeg in de avond hier in Suriname , kun je niet zeggen daar in de bijlmer hé , nachtbraker , , maar ja het maakt jou niets uit , jij hebt 24 uur per dag tijd om hier onzin te plaatsen , , werken ho maar , jij krijgt geld van de gemeente hé loeder , , echte ndp mentaliteit , niet werken , geld stelen van de gemeenschap , jou soort moeten ze eens goed aanpakken .


  Maak melding
 4. Whahahaha WAT je woont ook in Su , me too, maar je bent super Nederlands hoe ik het lees ME TOO maar wel ’n Nederlandse in een heerlijke bruine versie 🙂 Any way je je weet toch wij praten in Su OUD Nederlands die dan ook beetje nog erbij verbasterd is.


  Maak melding
 5. WAT@@ Je begint nu echt irritant te worden met stom geouwehoer. Er is kleine jongen doodgegaan en je gaat hier lullen over politiek Dat je bezeten bent van politiek en VHP moet zelf weten, Stuurt een persoonlijk brief naar Bouterse of NDP inplaats van dagelijks mensen lastig te vallen zeg!!!. Dan kom je ongenoegen echt aan bij Bouta. Succes…

  Ik hoop dat deze laffe moordenaar/ moordenares zo snel mogelijk wordt opgepakt en voor heel lange tijd de bak in verdwijnt .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES