zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenMaatschappijSibrano Pique zegt deelname 'To The Point' op laatste moment af

Sibrano Pique zegt deelname ‘To The Point’ op laatste moment af

-

- Advertisement -

Activist Sibrano Pique, die maandag samen met Curtis Hofwijk en Cedric van Samson in gesprek zou gaan in het Apintie TV programma ‘To The Point’, heeft zijn deelname op het laatste moment afgezegd.

- Advertisement -

In het discussieprogramma kwam de vraag aan de orde: “Is de roep ‘regering naar huis’ na zes maanden valide?“. Hofwijk en Van Samson waren daarom zonder Pique in de studio en discussieerden over dit onderwerp met presentator Wayne Telgt.

Volgens Pique heeft hij op het laatste moment afgezegd omdat hij van zijn dochter niet mocht.

Ik ben zelfs VADER, maar van mijn dochter mocht ik niet. PAPA ik vind het niet verstandig, De tijd is daar nog niet rijp voor,en ik vertrouw het ook niet. Ik mag als Vader ook een keertje mijn dochters advies volgen toch. Xavie ik blijf thuis ja” aldus Pique z’n uitleg op Facebook.

Op social media wordt het plotselinge afzeggen door Pique gezien als een zwakte van de activist. Velen zijn van mening dat hij de discussie hiermee uit de weg gaat.48 REACTIES

 1. Hij is een PAARSE LAFBEK die zich nu achter zijn dochter wil verschuilen. De van moord verdachte Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR heeft ook altijd de publieke discussie geschuwd.


  Maak melding

 2. Xavie heeft al de gevoerde straatacties van papa goed geëvalueerd en met haar kinderverstand overtuigend het juiste advies gegeven. Eigenlijk zegt ze “A skorobangi dat hè.” Een kind is soms een redder in nood.


  Maak melding

 3. Piekje kom nu echt met een paarse broodje poep verzinsel over zijn dochter en de hond die zijn huiswerk had opgegeten. Deze paarse kakkerlak kan nauwelijks uit zijn woorden stamelen laat staan met een samenhangende redenering van zijn houding. De ratten die eerder hun njang hebben gemaakt zijn al uit de ndp gestapt en piekje wilt die vacuum vullen in de hoop van goede gratie bij kaboula bouta.


  Maak melding

 4. Xavie heeft al de gevoerde straatacties van papa en ook papa goed geëvalueerd en met haar kinderverstand overtuigend het juiste advies gegeven. Eigenlijk zegt ze “A skorobangi dat he’ ” .
  Een kind is soms een redder in nood.


  Maak melding

 5. De NDP’ers die denken nog hun gram te kunnen halen, zullen zien wie het NU voor het zeggen heeft. Deze mensen zullen jullie uit de strijd halen waarin jullie jaren hebben verkeerd. Plus ook jullie hebben je handen niet uit de mouwen gestoken, ga planten, ga je leven weer op de rit krijgen. Bedelen, daar zijn jullie goed in. Jullie zijn haters en geen vetbeteraars, get a life


  Maak melding

 6. Lydia , helemaal eens!!! Dit zijn die lafbekken die hun soort doen geloven dat ze w a t kunnen bereiken in deze maatschappij. Overal op de wereld hebben ze een probleem met hun zelf. In nederland heb je ook zo een idiote lafbek, genaamd : Akwasi. Wat een schande brengen ze elkaar toe, wat bezielt jullie? Zoals altijd ,heb je nu een kans dan laat die ook gaan.


  Maak melding

 7. Laffe zak, een nietsnut, aangestuurd en gesteund door de NDP, om sociale onrust en – rotzooi te schoppen.
  Demonstranten bestonden allemaal door NDP-ers aangestuurd door de leiding omdat belangrijke dingen aan het gebeuren zijn in Suriname. Bouterse, Adhin en nog de vele dieven van de NDP die zich moeten gaan verantwoorden bij de verschillende rechters.
  En die nietsnut, die halve gare echt een lege kokoshoofd. Kunnen ze niet gaan aankloppen bij de deuren van verschillende NDP dieven om te vragen waar het geld allemaal is. Dat ze nog het lef hebben om zich op straat te vertonen na al het roof en wanbeleid van de afgelopen 10 jaar NDP-regering.


  Maak melding

 8. Pique go roko yoe koullo lesi, ie breni noh, aksa ka dagoe bouta pe moni de, gezamenlijk 3 miljard dollar, een land draait niet op voedsel pakket en geleend geld van buitenlandse banken, pique pig go roko, maakt suriname productief en niet dansen met je koullo hersenpan, yoe dong boeriki


  Maak melding

 9. Laat hij Cassave in Para planten er is genoeg ruimte om te planten in Para .

  Deze man plant niet eens een boom in Para ,dan wel je armoe bestrijden .

  Jouw voorouders hebben geproduceerd in Para en beter geleefd in Para .


  Maak melding

 10. Tja, misschien heeft hij nu eindelijk door, dat hij voor de paarse strontkar wordt gespannen als dong boeriki en verschuilt zich achter een meisje, wiens toekomst verkwanseld is door opa D en zijn paarse criminele boevenbende. Ook ontbeert het vocabulair en intellectueel niveau om goed onder woorden te brengen, wat hij na 5 a 6 maanden wilde zien van een regering, die het 1000voudige van een broko pranasi heeft overgenomen. Of is zijn ruggegraat onherstelbaar gebroken na bereden te zijn door fat skont diki boloe, symbool van de paarse modderschuit? Ga maar na si brain no, hoe het komt dat we in deze ka situatie beland zijn. Als je eerlijk bent, ga je demonstreren bij ocer en leonsberg en vragen:PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE?Begrepen djamoe ede?


  Maak melding

 11. Ik zou mijn dochter laten bewijzen, wat haar vader waard is. Maar monoloog schreeuwen als zijn leider kan iedereen. Discussie is een andere koek. Hij kan het niet laatste gesprek met Radio Stanvaste had hij neergelegd. Hij zou weglopen uit de studio en slachtoffer rol spelen. Waarom spelen de meeste Surinamers slachtoffer rol en niet tegen kritiek??


  Maak melding

 12. OFF TOPIC
  Voor u gelezen de eerste alinea’s van een vertaald artikel over Brunswijk die vandaag staat in the NewYork Times.

  Guerrillaleider, drugsbaron, goudmagnaat … en nu een sociale hervormer?
  De vice-president van Suriname, Ronnie Brunswijk, heeft veel meegemaakt. Nu wil hij bekend staan ​​als de man die de hernieuwde olierijkdom van het land eerlijk zal verdelen. Enz.enz. Het artikel mag u zelf opzoeken en vertalen.


  Maak melding

 13. Hai pique, hij verschuilt zich achter een onschuldige dochter. Dit is t werkwijze van een lafaard. Dit soort mensen kunnen hun dochters verkopen verkopen als het hun maar goed uitkomt.
  Laf.


  Maak melding

 14. Op de facebook pagina van Apintie kan je de aflevering terug kijken. Mr demonstratie heeft verschillende smoesjes gebruikt om niet te verschijnen en zelfs de toezegging dat hij via de telefoon zou meedoen kwam hij niet na.
  Ik zie die foto voor me van hem met die voorgevormde vetmassa die hem toesprak met vinger in zijn richting. Ik weet nu zeker dat deze lul een slappeling is a no tja powa hij is gewoon uitvoerder van de beleidsplannen van die ndp likkepot.
  Ik heb de beelden gezien ook van die coronaflitspuit en die Flora ondrobong motjo van bouta. Die oproerkraaier sb moet vervolgd worden voor:
  Het organiseren van een bij1komst met meer dan10 personen
  Het in gevaar brengen van onnozele mensen
  Verspreiding van Corona
  Demonstreren zonder toestemming
  en nog veel meer


  Maak melding

 15. Omdat deze aandachtszoeker niks zinnigs te melden heeft Barbari fowroe, soso boto. Geef m een podium, en hij denkt en vindt zichzelf “”all that””. Go prani kasaba tapoe a 50 hectare die je als foetoe boi hebt gekregen, looser.


  Maak melding

 16. De naakte waarheid over wie hij is zou bekend worden gemaakt in het programma bij de Surinamers.

  A wakaman facie bo fadon, er zou blijken, veel geschreeuw, maar weinig awara’s.

  De naakte waarheid zou blijken, zonder jockey underwear in te rondte te lopen schreeuwen om two po(o)r awara’s.


  Maak melding

 17. RobG 12 januari 2021 At 11:05
  Een teken van helder strategisch inzicht van Sybrano zijn dochter. Hij moet als eenling niet in discussies treden met figuren die de waarheid niet serieus nemen en die veel kabaal maken om overtuigend over te komen. De bevolking gaat

  In het programma zou de verhouding 3 versus 1 zijn. Cedric, een man vol frustraties heeft een hekel aan de regering Santokhi omdat hij op een zijspoor is gemanoeuvreerd door de VHP. Curtis Hofwijks is passé en een mislukte politicus in opkomst.De kiezers hebben hem als een baksteen laten vallen.

  Wayne Telgt, woordvoerder van de NPS en tevens een mislukte politicus in opkomst die een puber heeft verkracht. M.b.t. de regering Santokhi-Brunswijk probeert hij de restant-belangen van de NPS wat op te vrolijken.

  Kortom het zijn alle drie figuren die telleurgesteld zijn in de regering Santokhi-Brunswijk. Ze hebben elk hun eigen doelen die ze nastreven.
  ============================================

  Yeah right en Sibrano Pique is de meest intelligente van de drie en wordt ook nog de volgende President van Suriname.
  Getekend onze onsterfelijke belachelijke RobG.
  Btw, wat heb jij in je leven gepresteerd, dat je de mensen zo zit af te branden.


  Maak melding

 18. @RobG, ik had jou slimmer ingeschat, maar dit is niet zo. Ik vraag mij af of jij ook gefrusteerd bent, omdat Bouterse verloren heeft.

  Je geeft aan dat Wayne een puber heeft verkracht, dit terwijl het helemaal niet zo was en is.
  Ik neem aan dat je het niet wegschuift dat Bouterse een lege staatskas met een diepe grote gat heeft achtergelaten voor het volk. Zie maar al die puinhoop die naar buitenkomt.

  Verder is die Pique een lafaard, dit omdat hij een grote snoet heeft en puntje bij paaltje is het zogenaamd zijn dochter.

  Pique wilde gewoon zijn maatje nadoen die toen zoveel mensen op de been heeft gekregen, dit wel met een vergunning. MACHT en AANDACHT.

  Jammer dat vermeld stond dat alleen creolen achter Pique stonden, dit terwijl vele anderen het ook moeilijk hebben.
  Alle goede sluit ik uit en ook me zelf natuurlijk.


  Maak melding

 19. Wat een walgelijke smerige schurftige teringhond dat hij zijn dochter gebruikt om er onder uit te komen.
  Dus dochter zegt tegen hem;
  ga op straat in de zon staan met een bord boven je hoofd en loop daar als een imbeciel rond, maar kom niet op tv
  apart meisje
  ze wil haar vader niet op tv zien
  is zij niet goed bij haar hoofd? Is zij achterlijk?
  kijk pique als je je dochter hierin betrekt moet je niet raar op kijken als ze ook in het vervolgtraject wordt betrokken. Domme lul, lieg niet zo en laat dit kind er buiten, dan krijg je ok niet zulke stomme reacties als hierboven geschetst

  Btw,
  of je bent gewoon dom
  of je lijdt aan hoogmoedswaanzin door vader met een hoofdletter te schrijven
  sommige mensen moeten niet schrijven alleen praten (als dit echt moet)


  Maak melding

 20. Een teken van strategisch helder inzicht van een kind? Hahahaha. Robg, je kier mi. Hahahaha. Wéét je hoe oud dat kind is?
  Enfin, ALS het al zo is, wat je suggereert, dat de 3 personen, die bij het programma aanwezig waren, teleurgesteld waren in de huidige regering. Wat voor medestanders zou die sibrano hebben gehad om dat gevoel te versterken met zijn argumenten. Maar nee, lafbek zegt af vanwege een strategisch helder inzicht van een kind. Geeft ook aan hoe hoog jouw niveau is. Sorry dat ik het moet zeggen. Want met dit antwoord heb je alles, waar je voor stond al die jaren, nl het verdedigen van opa D en zijn paarse criminele boevenbende, in dezelfde paarse beerput gegooid.
  En kom je oftopic de NYT aanhalen over de VP. Alsof ze niet genoeg eigen problemen hebben in Washington.
  Oftopic. Ga Dagblad Suriname lezen over Boefdraad, die al maanden voortvluchtig is. Dan krijg je opnieuw kromme tenen.


  Maak melding

 21. Btw. See brain no gaat na woensdag weer demonstreren. Hij is of bedreigd vanuit ocer of hij heeft meer geld gekregen van fat skont diki boloe om te verdelen onder de paarse djamoe edes om te gaan demonstreren. En aloemang Adhin is niet verschenen bij de DNA vergadering gisteren. De ene na de andere paarse rat verlaat het zinkende schip van opa D en zijn paarse criminele boevenbende. Robg, het is nu jouw kans om je te gaan profileren in ocer.


  Maak melding

 22. Ik las in de krant dat er een betoging tegen het opkomende fascisme in NL in A’dam is geweest, hebben jullie meegedaan. Masra Wilders wil een Ministerie van Remigratie opzetten om jullie samen met de Syriërs uit NL te kicken. Maak je niet druk over Piqué als ik jullie was zou ik mij eerder druk maken om Wilders. La Tina gaat jullie niet helpen. Hahaha.


  Maak melding

 23. Hahaha, als ze het even niet meer kunnen verdedigen, halen ze onbelangrijke overzeese zaken uit de kast. De sterkte van de cognitieve vaardigheden….


  Maak melding

 24. pigueeee, neem de volgende ndp boeven mee om kracht bij te zetten bij de demonstratie:akiemboto 155kg goud en tonnen grind gestolen bij Grassalco/Dodson schelpen dief/meervoudige moordenaar die over 2 weken wordt opgesloten/tante sidonia /
  parcarmessar auto dief/ mieskaba sociale zaken geld gestolen/bouva carrevista geld gestolen/kromo,boefdraad 3 miljard usd.samen met de regering gestolen/
  Jij als onrust stoker wordt straks ook opgesloten samen met de dikke boeloe.


  Maak melding

 25. RobG 12 januari 2021 At 11:05
  Een teken van helder strategisch inzicht van Sybrano zijn dochter. Hij moet als eenling niet in discussies treden met figuren die de waarheid niet serieus nemen en die veel kabaal maken om overtuigend over te komen.

  RobG
  Maar jij hebt de vermetelheid om als eenling op dit Forum in discussie te gaan en nooit antwoord geeft op vragen tijdens deze discussies.
  Dan liever een gore lafbek dan een doofstomme neppe econoom die dan op dit Forum overkomt alsof hij een warme grun bana in zjn mond heeft gestopt.


  Maak melding

 26. Zeer wijs besluit. De landverraders hadden in samenwerking met het anti-Suriname station Apintie zoals verwacht een val opgezet om Pique onderuit te halen. Je moet wel naïef zijn om in een uitzending te stappen van Apintie geleid door een partijdige presentator Wayne Telgt, geflankeerd door de landverraders Curtis Hofwijks en Cedric van Samson om je standpunt te verdedigen. Apintie is altijd al bezig geweest Suriname te ondergraven en de Nederlandse agenda uit te voeren. Wayne Telgt, de pedo heeft geparticipeerd in de leugencampagne van de huidige regering om aan de macht te komen. Hetzelfde geldt voor de andere twee losers. Zij zijn instaat hun moeder te verkopen voor macht. Ik laat ze voor KARMA! Men zegt vaak, te yu si sani e miti suma, no bari tjeh fosi yu sabi san dem du fu kisi so wan strafu!


  Maak melding

 27. Deze paarse rat is bang om onder tafel geveegd te worden door de beide andere heren. Hij heeft totaal geen steekhoudende argumenten waarom deze regering naar huis zou moeten. Ze hebben in die zes maanden zonder geld te lenen maar door ombuigingen en verhoging van de government take het land kunnen draaien terwijl de paarse bende elke maand met geleend geld de betalingen moesten doen. Hij schreeuwt dat onder Chan alle prijzen en de koers zo hoog zijn geworden maar vergeet erbij te vertellen dat dit het gevolg is van het paarse wanbeleid. Onder de regering Bouterse had de koers al omhoog gemoeten met daaraan gekoppeld de prijzen in de winkels en aan de pomp. Maar door het aannemen van een slechte valuta wet hebben ze de koers kunstmatig laag gehouden ze hebben de nieuwe regering ook nog opgezadeld met een paar duizend nieuwe ambtenaren waardoor de loonkosten voor de regering van Chan onnodig hoog waren geworden. Laten de mensen blij zijn dat paars weg is anders was het leed nu helemaal niet te overzien geweest want lenen kon ook paars niet meer


  Maak melding

 28. Waw, lucien, je odo slaat op opa D en zijn paarse criminele boevenbende van ocer. Inderdaad gaan ze hun straf krijgen voor wat ze het verarmd surinaams volk hebben aangedaan vanaf 25 februari 1980 mi mati.


  Maak melding

 29. @Latour Posse: Jullie hebben natuurlijk je strategie afgekeken van de loser Trump, namelijk het steeds maar herhalen van leugens maar nu al zie je dat die achterhaald worden. Ga maar door op deze heilloze weg, de ontmaskering is al in gang gezet en ja, ook door mensen als Sibrano en net zoals de waarheid met Trump en zijn trollen en varkens afrekent zal zij dat doen met de trollen en varkens op dit forum waar jij je zo passievol in profileert. Bye the way, Suriname zal NOOIT een enclave worden van India zoals het is in de natte droom van Chan en velen van jullie!


  Maak melding

 30. Typisch NDP !
  Soso loslossi borborri.
  Weglopen wanneer je verantwoording moet afleggen.
  Net zoals hun leider Bullshit Bouta.
  Het is de mentaliteit.

  Niet storen.
  Slim-Suriname heeft de leiding.
  W’o set en. Krakti !


  Maak melding

 31. Lucien, waarom moet je soortgenoten varkens en trollen zo uitschelden; je mag diki boloe niet uitschelden, die fat skont ? Ontmaskering?dat wordt gedaan met de demonische club olv opa D, waartoe jij ook behoort djamoe ede.
  Inderdaad wordt Su geen enclave van India, noch van Afrika noch van China.
  Het blijft onze bromtji djari, zoals die bestaat uit de verschillende bevolkingsgroepen. Alleen is het de afgelopen 40 jaar verkracht en verdeeld door die paarse bende, die jij zo adoreert. Heb je ook van geprofiteerd?
  Hoeveel paarse ratten verlaten het zinkende schip van opa D? Strategie afgekeken? Die paarse retoriek vanuit ocer heeft alleen maar verdeeldheid gebracht en pinarie voor het verarmd surinaams volk. PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Straks gaat opa D nog zitten voor de 8 december moorden. Wat een fantastische lijders heb je! Zegt genoeg over jou en si brain no niveau djamoe ede.


  Maak melding

 32. ha ha die robg , en ha ha ha luci-en-k….. , , ja een smerige lach naar jullie twee , jullie zijn zeker kinderlokkers hé vieze paarse homo’s , en die pony zal zich daar niet druk ommaken , die zal jullie gedrag goed keuren , , heeft die pique uberhout wel een dochtertje , of hoort die ook bij jullie soort , , jullie zijn allemaal lafbekken en horen op het vuilnisbelt te worden gedumpt.


  Maak melding

 33. Lucia(en) RobG, pony. Kunnen jullie aangeven wat de ndp regering goed heeft gedaan? Ik kan niks opsommen helaas! en wat hebben zij allemaal gedaan zonder geld te Lenen voor de eigen achterban? Waarom zijn jullie zo vel tegen de huidige regering?

  Als nieuwe regering ben je altijd verantwoordelijk voor je eigen beleid en het belijd van de vorige regering.

  Wat is jullie aandeel in de ontwikkeling van Suriname tot nu toe?

  Ps: een activist die niet komt opdagen is gewoon een zwakte bod. Mensen die niet komen opdagen, schreeuwen en weglopen voor een discussie/ als het heet wordt onder de voeten, moeten niet serieus genomen worden. Dit zijn personen die geen eigen mening hebben en daardoor niet kunnen verdedigen!

  Nogmaals een oproep aan de genoegde heren. Ik wacht op uw antwoord!


  Maak melding

 34. En weer buitelen jullie over elkaar om mij van repliek te dienen met, zoals altijd als je je betrapt voelt, holle frasen en scheldkanonnades. Overigens Tupac (jammer dat een varken als jij die naam besmeurt), vraag maar aan je baasje welke verworvenheden de vorige regering heeft neergezet waar hij nu op kan voortborduren. Makkelijker nog, vraag het aan de bevolking, hun ogen zijn nu geopend en zijn zeer bereid daar antwoord op te geven. Blijf maar geloven in de leugens van jouw leider en in je eigen hersenspinsels. ooit wordt je wakker, schoom dan niet om om psychische hulp te vragen.


  Maak melding

 35. Ga die Luciën! Dank voor je reactie! Helaas doe jij niks anders dan schreeuwen! Feiten! Daar moet je mee komen.
  Ja er is een er is weg aangelegd in de middle of No where..en wat heeft hernoemt gekost??
  Ps. Je kent mij niet eens en dat zulke verwijten😷


  Maak melding

 36. De reactie van Pique is goed voor een stand-up comedy show. Dus zijn dochter vindt het niet goed dat hij zijn standpunt gaat toelichten in een praatprogramma, maar ze vindt het wel goed dat hij de straat opgaat met risico slaag te krijgen van de politie en opgepakt te worden. Bijzondere dochter heeft hij. Ik geloof niets van wat Pique zegt, hij is gewoon laf. Hij wordt misbruikt, maar heeft niet het verstand dat door te hebben. Of hij wordt er goed voor beloond!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.