COVID-19 update: 5 doden en 56 nieuwe gevallen

3
corona-covid-19-patiënten-worden-opgehaald-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer meerdere coronadoden geregistreerd. Dat blijkt maandagavond 11 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. In totaal zijn weer 5 mensen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus.

Het afgelopen etmaal zijn er 56 nieuwe gevallen bijgekomen na 200 keer testen. Ook zijn er 45 mensen genezen. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt op dit moment 625.

Dat het aantal doden toeneemt is verwachtbaar zei infectioloog Vreden zondag tijdens een persconferentie van de overheid. Omdat het aantal besmettingen nu hoog is, zullen er helaas ook meerdere doden te betreuren zijn.

De infectioloog zei te verwachten dat er over twee weken weer sprake zal zijn van een daling, als men zich aan de regels blijft houden.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. En hoeveel van die lockdown overtreders hebben iemand besmet je weet teveel met je domme kop alsof die lockdown overtreders iemand gister hebben besmet en ze hebben gelijk covid19 en gaan vandaag dood stommeling zomaar gil onzin uit je nek drink je sopie rook je dope en ga slapen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.