Vrouw die introk in bushuisje terug in eigen woning

38
Vrouw die introk in bushuisje terug in eigen woning
De zestigplusser is opgelucht dat ze terug naar huis kan.

De Nickeriaanse vrouw die afgelopen zaterdag noodgedwongen haar intrek in een bushuisje nam, omdat zij haar huur niet kon betalen, is terug in haar huurwoning. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er een tijdelijke voorziening is getroffen, waardoor de vrouw in ieder geval 3 maanden in de woning kan blijven. Er wordt gekeken naar een permanente oplossing.

De zestigplusser was niet meer in staat om de huishuur van SRD 600 te betalen aan de verhuurder en werd daarom uit haar woning gezet. Ze nam daarom noodgedwongen haar intrek in het bushuisje. De overheid trof direct maatregelen waardoor de vrouw niet in het bushuisje hoeft te slapen.

Het bericht veroorzaakte behoorlijke opschudding afgelopen weekend. Veel mensen namen contact op met de redactie van Waterkant.Net omdat zij deze mevrouw graag wilden helpen. Die hulp is nu gelukkig gekomen.

Bekijk ook:


38 REACTIES

 1. Sterkte aan deze mevrouw toegewenst

  DC Nickerie, Sociale Zaken, etc, lossen jullie probleem voor deze mevrouw en alle mensen die het moeilijk hebben op.

  Samen Werken, Samen Sterker


  Maak melding

 2. Dit is wat Suriname thans te wachten staat. Het is maar het topje van de ijsberg. Jojo praat de gevolgen van het hardvochtig beleid van Santokhi goed. Mensen moeten massaal overheidsgebouwen bezetten en in die gebouwen gaan wonen. Onder de regering Bouterse is het nooit zo erg geweest. Bouterse moet terug.


  Maak melding

 3. Hardvochtig beleid?
  Is dat zo @robg.
  Die piqué is jong, gezond en heeft geen enge ziekte aan zijn handen, waarom werkt hij niet, desnoods een extra baan.
  En die ophitser vrouw verdiend als beleidsmedewerker, zonder enige kennis of ervaring meer dan srd 10.000.
  Ze zoekt gewoon trobie. Die paarse surineds moeten op een zwarte lijst. Dat vind ik een goed plan van mezelf.

  Het leven wordt nu opgetrokken aan de realiteit, de rest vd wereld. Voorheen was het een fake leven, ten koste vd echte minderbedeelden.
  Kom je niet uit, dan ga je planten, kan ook gezamenlijk als buurt. Of je zoekt een extra baan zoals ieder ander mens.
  Bouterse moet 20 jan opgesloten worden.

  Trouwens je bent opruiend bezig. Justitie gaat harder optreden. Dat je het maar weet.


  Maak melding

 4. RobG
  Onder de regering Bouterse is het nooit zo erg geweest.

  RobG
  Je hebt al die tijd liggen slapen op je rieten matras in de woonkamer noh.
  Heb je de jaarlijkse programma van Moederdag niet mogen aanschouwen wie allemaal een surviving pakket kregen?
  Of je hebt zeker dezelfde …… in je ogen waardoor ze dichtgeplakt bleven.

  Stelen van het volk was 1 ding maar dan het volk beloven “na de volgende verkiezingswinst krijgen jullie het vele malen beter” is de grootste en grofste leugen die ik ooit heb gehoord


  Maak melding

 5. Rob g ,die hersenpan van jouw werk niet optimaal schijnbaar,laat het jouw duidelijk zijn koullo bouta is een boef foefoermang ok, pe a moni de, waar is dat geld gebleven, in totaal gezamenlijk 3 miljard dollar
  Ye tik partij, dong kaw


  Maak melding

 6. Sranang mang, niet bekibblen onderling, suriname verdient een mooie land te worden, zolang die ndp soso rotzooi gebracht in in suriname, opruimen de ndp, dan komt het goed met suriname, jullie willen ook je nakomelingen een mooie bestaan achterlaten, nooit meer ndp, die charlatan bedrieger bouta


  Maak melding

 7. Hoop dat ze snel gaan starten met flat woningen bouwen of appartementen 3 etage,s
  Maar wel eerst de mensen een opvoeding geven hoe ga ik om met mijn boven en onder buren.
  Geen rookpotten en geen vuil zomaar wegwerpen.


  Maak melding

 8. Met Bouterse terug gaat het ook niet lukken, hij heeft bewezen ongeschikt te zijn, sorry voor de goede NDPers, met Bouterse aan het roer wordt het niks, zonder hem misschien wel. Met Santokhi zal het ook op niks uitlopen, tenzij hij zijn beleid drastisch bijstelt. Hij is zo gefocust op het Kapitaal, zo bureaucratisch bezig, alles op papier zetten maar niks uitvoeren, hij wil dit en dat doen, zie lijstjes van onze JoJo, dat hij de werkelijke noden van het volk niet ziet en lijkt te begrijpen, misschien ligt het aan zijn ministersploeg. (dreamteam). Hij denkt misschien, als hij de financiën eerder op orde heeft ten koste van veel leed, hij later voor betere tijden kan zorgen, maar hij vergeet dat de kans groot is dat de patiënt dan al overleden is. Hij heeft zijn kans dan gemist, de kans is groot dat, ondanks zijn succes, hij alsnog wordt afgerekend. Hij overlegt weinig of niet met de juiste sociale partners, heeft weinig vertrouwen in mensen die hij niet kent, verlaagt /vergrijpt zich daarom tot/aan het nepotisme, belooft veel maar doet weinig concreets, zijn beleid is weinig transparant enz. Als dit zo blijft gaan voorspel ik weinig goeds. Ji en Janneke.

  Jojo, ik hoop niet, dat de $’s die straks gaan stromen, volgens jouw prognose, in de zakken gaat verdwijnen van …………………de Surinaamse geschiedenis heeft ons geleerd, dat personen, met een lelie blanke blazoen, moeite hebben om met heeeeel veeeeeeeeel geld om te gaan.


  Maak melding

 9. RobG dan heb je samen met Bouterse het staatskas leeggeroofd daarom lult je zo voor de duidelijkheid Su is in de tijdperk Bouterse 50 jaar achter uit gegaan


  Maak melding

 10. @RobG
  Jij bent de laatste die praten moet.Je baasje heeft Suriname leeg geplunderd.Santokhi is nauwelijks president voor maar enkele maanden en hij moet beginnen met 0.Hij heeft een lege staatskas geerfd en miljarden aan schulden.De regering Santokhi doet zijn best om de surinamers tegemoet te komen met het weinige waarmee ze moeten werken.De surinamers moeten geduld hebben wat hun zwakke punt is.Zo ,voordat je je mond open doet eerst beseffen dat regering Santokhi met 0 mpet brginnen want hij heeft echt geen land met rijkdommen overgenomen maar een land in chaos en arm tot en met hoor @RobG.


  Maak melding

 11. Wat al die santonisten moet weten is dat een ieder vrij is z,n mening te geven vrijheid Van meningsuiting heet dat door mensen aan te vallen zeg al genoeg over jullie en chan een ieder die een ander mening heeft dan jullie is een boutis of ndper hoe achterlijk moet je niet zijn om zo te denken


  Maak melding

 12. nee maar wel teveel mensen die voor de staat werken die te weinig of niets doen en teveel betaald krijgen.
  inclusief een auto onder hun reet e.d.

  dit is niet zo erg als bij bouta… maar ook deze regering ziet de overduidelijk domme fouten niet die er zijn.

  dus is deze regering gedoemd te falen op elk punt
  elke maand 40miljoen nodig voor lonen? dan is je regeringsapparaat te groot aangezien er niets geproduceerd wordt.
  als er niets of te weinig geproduceerd wordt? waarom werken er dan zoveel voor de staat?
  deze regering draait zichzelf de nek om met het volhouden van domme verzonnen baantjes e.d.
  iedereen is opeens adviseur voor iets??
  het land is naar de sodemieter? dus al die adviseurs zijn totaal waardeloos en hebben zelfs het land naar de klote geholpen met hun kaulo adviezen


  Maak melding

 13. RobG 11 januari 2021 At 13:51
  Dit is wat Suriname thans te wachten staat. Het is maar het topje van de ijsberg. Jojo praat de gevolgen van het hardvochtig beleid van Santokhi goed. Mensen moeten massaal overheidsgebouwen bezetten en in die gebouwen gaan wonen. Onder de regering Bouterse is het nooit zo erg geweest. Bouterse moet terug.
  ===========================================

  Met heel veel dank aan die stront kornuiten van je…


  Maak melding

 14. Ric 11 januari 2021 At 18:31
  Wat al die santonisten moet weten is dat een ieder vrij is z,n mening te geven vrijheid Van meningsuiting heet dat door mensen aan te vallen zeg al genoeg over jullie en chan een ieder die een ander mening heeft dan jullie is een boutis of ndper hoe achterlijk moet je niet zijn om zo te denken
  ======================================

  Als je geen boutis of ndper bent en de zaken zo beroerd zit te beredeneren, dan ben je gewoon dom. Dus in jou geval ben je een boutist/ndpér of gewoon te stom.
  Tra fas no de…


  Maak melding

 15. @Pony
  De basis kwaal van Suriname en vrijwel elk ontwikkelingsland (clientisme) zal niet maar zo herstellen.
  Als er weer echte dollars komen zullen er veel een verkeerde afslag nemen.
  Ik ben in hart en nieren sociaal democraat maar ook ondernemertje. Subsidie en gratis lost helaas niets op.

  Natuurlijk zullen veel mensen leiden en dat raakt mij echter het is wel het gevolg van de kiezers die ooit Bouterse kozen als iemand die gouden vergen beloofde en slechts diarree produceerde.

  Santohki kan niet maar zo beleid omdraaien met de zelfde ambtenaren die of zich jaren schuil hebben gehouden of jaren misbruik gemaakt hebben van luilekkerland.

  Een voorbeeld:
  Mijn dochter pendeld nu al 5 jaar heen en weer naar Tanzania., eerst voor haar promotie onderzoek en nu als post doc onderzoeker.
  Vlak na haar eerste bezoek kwam er een nieuwe president die beloofde corruptie uit te roeien. Toen koste het voor haar een week Arusha om, als resident, 1 week om als onderzoeker te mogen werken op de Serengetti. Medio December is weer vertrokken en afgelopen vrijdag is zij aangekomen in haar huis op de Serengetti.

  Wat wil ik hier mee zeggen. Als je oude systemen afbreekt duurt het even voor het nieuwe werkt. In dit geval omdat iedereen bang is en blijft geloven dat het oude systeem terug komt en met je afkomt rekenen. Zo ook in Suriname. Santohki kan met een ABOB als partner en met een ambtenaren korps dat Bouterse geaccepteerd heeft of naar zijn hand gevormd is niet snel iets veranderen.

  Hij zal voor de directe omgeving eerst moeten presteren voordat de ambtenarij goed zal meewerken. De prijzen in de winkel en die van huren zijn dan even minder belangrijk. Die worden over 4 jaar pas belangrijk.


  Maak melding

 16. @RobG
  Dit heeft helemaal niets met hardvochtig beleid van Santohki te maken maar is het gevolg van de populistische beleid van Bouterse / Boefdraad/ Adhin.

  Zij hebben er voor gezorgd dat:
  1>> De staatsschuld explodeerde.
  2>> Er heel duur geleend moest worden omdat anders Staatsolie eigendom van de Schuldeisers (ING / Credit Suise) zou worden resp. het feestje Affobakka dam niet door zou gaan.
  3>> De rente en aflossing hoger werd dan de staatsinkomsten.
  4>> Ambtenaren Salarissen en Subsidies betaalt moesten worden met leningen.

  Zelfs mensen uit de regering Bouterse Adhin hebben toegegeven dat er geleend moest worden om de salarissen en subsidies te betalen.


  Maak melding

 17. RobG de Gladharige hindoestaan woonachtig in Nederland, die hier op WTK de Surinaamse bevolkingsgroep aan het ophitsen is, is een Judas, pas op voor deze man. Paar jaar geleden, zou deze RobG klappen krijgen op het Kwaku Festival. PAS OP voor ROBG deze persoon wilt onrust creëren in ons mooie Suriname, voornamelijk tussen de bevolkingsgroepen.


  Maak melding

 18. RobG de galdharige die veilig in Nederland woont, is degene die de Surinamers tegen elkaar aan het ophitsen is, hier op WTK, passen jullie op voor deze Judas die een paar jaar geleden op het Kwaku Festival bijna een corrigerende tik had gekregen.


  Maak melding

 19. Ric 11 januari 2021 At 18:31
  Wat al die santonisten moet weten is dat een ieder vrij is z,n mening te geven vrijheid Van meningsuiting heet dat door mensen aan te vallen zeg al genoeg over jullie en chan een ieder die een ander mening heeft dan jullie is een boutis of ndper hoe achterlijk moet je niet zijn om zo te denken noh met deze gladharige jongeman.
  _________________________
  Ric het is al te laat in Nederland, ga lekker onder je warme dekens liggen en ontspan je. Ga je niet druk maken wat hier in Suriname gebeurd. Ik ben blij dat er een oplossing is gevonden voor deze vrouw zodat ze niet op straat hoeft te slapen.


  Maak melding

 20. Eel mooi dat er aandacht is voor zo een groot probleem. Echter vind ik het niet netjes om de foto van iemand die geen criminele daad heeft gepleegd te pkaatsen.
  Al gaat het om een oudere vrouw het blijft vervelend dat de wereld jou zo ziet.
  Wat je rechterhsnd doet hoef je linkerhand niet te weten.


  Maak melding

 21. Jojo, ik hoop voor jouw dat Santokhi jouw geloof in hem en zijn ploeg niet gaat beschamen. Politiek is een grillig fenomeen, vooral in ontwikkelingslanden met een zeer zwakke Overheid. Bijna iedereen die opgroeit in een maatschappij met veel corruptie wordt ook aangestoken door de corruptie virus, anders kun jij je niet staande houden. Mijn angst is dan ook in hoeverre Santokhi en co zich hebben ontwikkeld binnen zo’n corrupte maatschappij. Ik denk niet dat zij gevrijwaard zijn gebleven voor deze virus.
  Jojo, deze hele situatie doet mij denken aan de goeie man in Ethiopië, die ook begonnen was met tien schone vingers, zelfs de Nobel vredesprijs gewonnen heeft en nu verguist wordt omdat hij met grof geweld een deelstaat in bedwang probeerde te houden, hij wordt nu gezien als een despoot in de dop. Je weet wat macht kan doen met iemand. Bouterse begon ook met tien schone vingers. Nog een voorbeeld, Daniël Ortega, die wij, de vrije wereld, 10 jaren hebben gesteund in zijn strijd tegen de dictatuur in Nicaragua dito verhaal. De nieuwe machthebbers eten allemaal hun eigen politieke kinderen op en worden erger dan hun voorganger. Trump heeft het ook even geprobeerd. Jip en Janneke.


  Maak melding

 22. robg ,ric ,pony , alle drie krijgen van de ndp berichten ,wat ze hier op WTK moeten plaatsen , want zelf kunnen ze dat niet , ze hebben maar een hersencel van een paarse rattenluis , en als ze het bericht geplaats hebben , denken ze dat ze heel wat zijn , maar ze worden gedrogeerd , , al die paarse strontzakken moeten ze verdelgen , en ook de ndp.


  Maak melding

 23. Gelukkig is deze vrouw weer op haar eigen stekkie , regering help ook andere die het zelfde lot ondergaan , , en de kosten laten betalen door de ndp , want die hebben toch ons land vernietigd zeker de afgelopen 10 jaar.


  Maak melding

 24. @ Pony
  ” …
  Bouterse begon ook met tien schone vingers. 
  …”

  Desi de duivel Bouta heeft nooit schone vingers gehad.
  Hij verliet NL als crimineel en begon zijn carriere in Suriname als crimineel. Inmiddels al 40 jaar zuigt hij bloed van de armen.


  Maak melding

 25. “Bouterse begon ook met tien schone vingers.”

  Ik weet echt niet onder welke steen je vandaan komt.
  Als je dit lang en hard genoeg roept gaat het ongeschoolde volk je geloven ook nog.


  Maak melding

 26. pony moet eens een goede tik krijgen met die steen , en dat ongeschoolde volk zou het graag doen , , want paars heeft hen bedrogen , en ook nog bestolen van dat kleine beetje wat ze hadden , dus paarse rat pony wees op je hoede.


  Maak melding

 27. @Pony
  Wij treffen elkaar in het midden.
  Beide met een half glas het uwe half leeg en het mijne half vol.
  Voor mij is het zo dat als men de bodem gezien heeft de weg omhoog makkelijker wordt omdat een klein eindje verbeteren al een reuzen stap is terwijl er nog weinig energie in gestopt hoeft te worden.
  Het gevaar is er dat misbruik door slaat en er een nog dieper dal blijkt te zijn.

  Ik ga er echter vanuit dat men zijn les geleerd heeft.

  Een trotse hard werkende vriend stelde in verkiezingstijd 2005 we kunnen weer gaan sparen voor iets. In 2018 was hij ten einde raad omdat zijn productieve handen geen uitkomst meer boden. Reken maar dat dit soort mensen er aan gaan trekken om weer zelfstandig hun ding te gaan doen.


  Maak melding

 28. Para express, Sabaku(houdt jouw lange nek het nog), Trollie WAT, naar mijn weten was Bouterse Sergeant in het NL leger en geen crimineel (wel in de dop, zoals is uitgekomen) anders was hij nooit in dienst genomen na de onafhankelijkheid. Als jullie bewijzen hebben dan ben ik content met jullie correctie, zo niet, ga dan als de sodemieter mijn stukje beter lezen. Neem voor de leuk jullie Esmeralda mee.hahaha


  Maak melding

 29. @Pony
  ik weet over Bouterse in NL 2 dingen:
  1>> In Seedorf colporteerde/ langs de deur verkoop van sexboekjes.
  2>> Zijn huurwoning in Steenwijk was zo extreem zwaar vervuild dat het de corporatie een maand gekost heeft om er volgende huurders in te kunnen laten wonen. Dat waren bij toeval kennissen van mijn moeder.

  U zegt te recht hij was aardig op weg naar de minder ethische kant van de samenleving.

  Laat ik weer positief doen hij heeft het niet slecht bedoeld naar is verdwaald in z’n intenties en is door Maurice Bishoff op het verkeerde pad terecht gekomen.


  Maak melding

 30. Pony 11 januari 2021 At 16:51
  Met Bouterse terug gaat het ook niet lukken, hij heeft bewezen ongeschikt te zijn, sorry voor de goede NDPers, met Bouterse aan het roer wordt het niks, zonder hem misschien wel.

  Wat een walgelijke hond is deze vrouw toch
  volgens haar is de ndp niet verantwoordelijk voor alles wat ons nu overkomt. Het is volgens haar de schuld van bouterse.
  Nee smerige hond zo gemakkleijk komt de ndp er niet vanaf.
  het doet me denken aan de moeder van een paar kinderen die zegt dat ze niet schuldig is als haar nieuwe vriend de kinderen afranselt en verkracht. Het is zijn schuld hij heeft het gedaan, ik wist het niet. ik heb het nooit gezien, ik heb het nooit geweten ik was er nooit als hij het deed het is alemaal zijn schuld.
  wat ben jij toch door en door slecht


  Maak melding

 31. Ali, jij bent zelf een smerige hond, je moet niet zo overdrijven, je moet lezen wat ik schrijf, ik weet dat jij ook de ijlziekte van Bouterse in je hebt. Waar ontken ik de verantwoordelijkheid van de politieke partij de NDP voor de rotzooi van de afgelopen jaren, ik ben toch niet blind, dat is jouw op wraak gebaseerde conclusie, richt je pijlen maar op jezelf en vraag je maar af, waarom heb ik, ALI, niks gedaan heb om dit allemaal te voorkomen, je bent gewoon een slappeling en blijft een slappeling, wordt maar lekker boos op jezelf.

  Para express, ik slinger omdat ik geen partij ben, ik geef alleen mijn mening, ik ben niet onder invloed van geen enkele partij zoals de meesten van jullie hier op WKT, door wat jullie hier posten krijg ik altijd de neiging tegendraads te zijn, mensen hebben recht op beide kanten van het verhaal om te kunnen oordelen, jij reageert toch ook als een fervente aanhanger van deze regering, ondanks dat er veel wat zij doet niet door de beugel kan, dat neem jij als aanhanger toch voor zoete koek aan. Dus sang joe é lul mi ? Je bent zelf een dagubal, je maakt alleen maar reclame voor deze coalitie als een soort hoofdpropagandist.haha

  JoJo, haha, jullie haten de man enorm, merk ik. Ik heb alleen aangegeven dat Bouterse net als zovelen voor hem niet met slechte intenties is begonnen.
  Jojo, ben je als colporteur een crimineel, zoals de heren hier boven beweren.
  Een vervuilde woning wijst op iemand die een “tic” heeft, om het netjes te zeggen.
  Als het zo erg met hem gesteld was, waarom is hij als militair niet weggestuurd, onder de omstandigheden die jij als “ smerig” betiteld had hij never goed kunnen functioneren als Sergeant in militaire dienst.

  Note: als een nuchter persoon, ik ben en voel mij niet betrokken bij geen enkel politiek persoon of partij, ik geef mijn mening als vrije burger, als jullie het niet kunnen vinden met wat voor mijn mening doorgaat, dan SOIT, kom dan met tegenargumenten of geef jouw eigen mening weer, maar laat mijn integriteit hier buiten, het is niet aan jullie om daarover te oordelen, willen jullie zo graag oordelen/veroordelen begin dan eerst bij jezelf. Wat “pony” vindt maakt van hem/haar geen goed of slecht persoon, het gaat sec om de inhoud/materie.


  Maak melding

 32. Jojo, over de invloed van Maurice Bishoff, doen veel verhalen de ronde, was zijn invloed groot of klein, zijn de december moorden gepleegd door toedoen van Bishoff ?Bouterse moet maar eens eerlijk uit de doeken doen waarom hij zijn tegenstanders heeft geliquideerd. Hij heeft wel een verklaring afgegeven, (waren opgepakt op verdenking van contra activiteiten en op de vlucht doodgeschoten)maar velen twijfelen aan zijn verhaal, ik ook, maar Ik was er niet bij dus…….feit is, de mensen zijn vermoord en Bouterse is veroordeeld.


  Maak melding

 33. @pony
  Mijn persoonlijke registratie is geen haat verhaal maar hoe klein Bouterse feitelijk is. Een hosselaar in Militaire dienst die in NL geen toekomst had en met NL salaris terug kon naar SU.

  De geschiedenis is een samenraapsel van ongelukkige omstandigheden die mensen een rol geeft die zij vaak niet aankunnen. Zo kijk in tegen Bouterse aan. Een charmante grappenmaker die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was en het verkeerde liet gebeuren.

  Ik weet niet of hij zelf stuurt of gestuurd wordt door anderen en of hoe groot de rol van Bishoff was kan denk ik Bouterse ook alleen maar duidelijk maken als hij een moment van openheid heeft of scherp verhoord gaat worden. Op papier zullen we weinig aantreffen.

  Wij komen beide van Links Pony want ik ben al 50 jaar bewust sociaal democraat maar ook ondernemertje.

  Ik heb wel wat mensen uit de entourage van Bouterse ontmoet en heb de indruk dat hij met harde vuist regeert maar dat er achter hem toch anderen aan de touwtjes trekken. Denk aan Sardjoe en Boerenveen.

  Sardjoe regelde de Ballast Nedam steekpenningen met Rob A van Ballast Nedam. Sardjoe was Ballast Nedam Suriname (denk aan de portaal kraan naast de Brug). Vanaf de steekpenningen is het Bedrijf van Sardjoe ook geëxplodeerd in meerdere richtingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.