zondag, oktober 24, 2021
HomeNieuws uit SurinameTraditionele gezagsdragers krijgen vanaf eind januari salarisverhoging

Traditionele gezagsdragers krijgen vanaf eind januari salarisverhoging

-

- Advertisement -

Traditionele gezagsdragers in Suriname, zullen vanaf eind januari 2021 een verandering zien in hun salaris. Dit zegt minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS). Het gaat in deze om een verhoging van de salarissen, waarvoor de dignitarissen al heel lang aan de bel hebben getrokken bij de regering.

- Advertisement -

De tegemoetkoming van de traditionele gezagdragers is een van de eerste zaken waaraan minister Emanuel heeft gewerkt in het nieuwe jaar. De bewindsvrouw laat weten dat de traditionele gezagdragers meerdere malen aan de bel hebben getrokken voor een salarisverhoging. Zij hebben constant aangegeven niet uit te komen met dat wat zij verdienen.

Deze verhoging is dus op zijn plaatst, volgens de Surinaamse bewindsvrouw. Dit vanwege de verantwoordelijkheden die de dignitarissen op zich dragen. De minister zegt verder dat ook deze groep grote last ondervindt van de economische situatie in het land.

De minister heeft niet aangegeven wat de verhoging precies is.10 REACTIES

 1. @ Ram Sing , helemaal eens met je opdoeken deze non Cense theater alleen voor de vote bank voor een bepaalde ras . Wat hebben deze gasten betekend voor Het land nul coma nul hun achterban blinken uit in roven , stelen en moorden check te feiten bij Santo Boma als ik lieg . Het enige wat deze grangmans is we willen dit en we willen dat en de hele dag op hun gat zitten . Weg er mee de district commissarissen kun ook hun taken net zo goed uitvoeren daarvoor zijn ze .


  Maak melding

 2. Het toverwoordt is gevallen, dit zal deze regering de das om doen omdat nu elke ambtenaar aanpassing van hun salaris gaat eissen en hoe wilt men dat gaan doen.
  betekent dat de situatie gespannen zal blyven, daar gaat de economie niet beter van worden
  ik hoorde iemandt zeggen donkere wolken boven paramaribo


  Maak melding

 3. Traditionele gezag is niet van deze tijd. Wat Zijn de bevoegdheden van de traditionele gezg! Welke bijdrage hebben de traditionele geleverd tot heden in het binnenland! Waarom heb je R,r leden en Dr in Suriname?


  Maak melding

 4. Mensen maak je niet druk. Hun salaris is aangepast, en dat is gewoon in orde. Ze krijgen nu 12 glazen kralen meer en twee spiegeltjes in plaats van een. Zo kunnen ze ook hun konten in de spiegel bekijken. Gun die mensen dat toch.


  Maak melding

 5. rbrown , paarse schijtlaars , natuurlijk zijn er in deze tijd donkere wolken boven Paramaribo en in het rest van het land , , weet jij niet dat het nu de kleine regentijd is , zal wel niet dommie , , jij was natuurlijk ook de domste van de kleuterklas , want de lagere school was te hoog gegrepen voor jou , snotaap , , en wat gaat het jou aan als die Traditionele gezagsdragers , en ook de ambtenaren loonsverhoging krijgen , , en wat je zeker niet weet is dat de regering van je baasje bouta , dat al voor de verkiezingen had goed gekeurd , door al die jaknikkers van de vorige dna , en ze hadden geen geld hé browny , dus jij zal ook wel zo iemand zijn die mensen van alles beloven maar jij zal het ook wel niet nakomen , , geleert van je baasje hé paarse eikel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.