donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMark X ‘bron banti’ demonstratie eindigt met auto in trens

Mark X ‘bron banti’ demonstratie eindigt met auto in trens

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze snelle Toyota Mark X heeft vannacht blijkbaar een wijze les geleerd tijdens de lockdown. Tijdens een ‘bron banti’ demonstratie iets voor 01.00 uur op de hoek van de Verlengde Magenta- en de Mawakaboweg, verloor hij de controle over het stuur en eindigde met het voertuig in een trens langs de weg.

De bestuurder reed over de Verlengde Magentaweg en wou in de Mawakaboweg gaan richting de Nieuw Weergevondenweg. Op de hoek gaf hij een korte ‘bron banti’ demonstratie en verloor daarbij de controle over het stuur.

Als gevolg daarvan reed de bestuurder een mast van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) kapot en belandde met de Mark X in de trens. De auto kwam tegen een betonnen schoei tot stilstand. 

Niemand raakte gewond bij het eenzijdig verkeersongeval. Het voertuig raakte behoorlijk beschadigd aan de voorkant. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Hij gaat schijten, nu hij voor de veroorzaakte schade zal moeten opdraaien, heeft hij veel meer aan de diensten van Bron Bere dan aan ‘bron banti’.


    Maak melding
  2. Wat een boosheid allemaal.
    Hopelijk heeft de persoon zijn lesje geleerd en rijdt ie de volgende keer geen mark x in de sloot maar een andere type.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES