VIDEO: Porsche knalt tegen stroompaal EBS na achtervolging

9
Auto knalt tegen stroompaal EBS

Bij een eenzijdig verkeersongeval in Suriname is deze Porsche zojuist tegen een stroompaal van de EBS geknald. Het ongeval vond iets na 21.30u plaats aan de Kwattaweg nabij de Tweede rijweg.

Volgens de bewoners in de omgeving van de paal, zou het voertuig achtervolgd worden door een andere auto en wilde de bestuurder afslaan in de Bakboordlaan. Bij die gelegenheid knalde hij tegen een mast.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder door rovers werd achtervolgd. De politie is zojuist gearriveerd en heeft de zaak in onderzoek.

Waterkant.Net was ter plekke en maakte deze live video:


9 REACTIES

 1. Mogen mensen met een grote bak tijdens lock down zich op straat begeven , en deze asociale wegmisbruikers wordt wel hun rijbewijs?? ingevorderd , , en worden ze dubbel beboet , want deze helden hebben toch geld , we denken dat ze beschermd worden , maar door wie ?????


  Maak melding

 2. Hij werd door niemand achtervolgd. Hij was gewoon op straat tijdens Lockdown. Miscchien ook nog dronken. 19.00 is lockdown dan hoe kan hij tot 21.30 achtervolgd worden. Dat is 2 1/2 uur rijden zijn tank moest al leeg zijn. Politie gewoon arresteren en boete geven.


  Maak melding

 3. Een troost die mast heeft het wel overleeft. Voor derest hoop ik d a t deze man goed onderzocht wordt! Velen in su die grote auto’s rijden denken ze God zijn!


  Maak melding

 4. Rovers hebben nu dus een nieuwe werkwijze, mensen in dure auto’s achtervolgen.Als ik mij zo’n auto kan veroorloven dan is een wapenvergunning peanuts en mogen ze mij achtervolgen. Make my day….
  Misschien brengt het de Surinaamse politie op een idee.


  Maak melding

 5. Het is balen want het is open seizoen op EBS palen. De favorite slachtoffer van Surinamers met een gekochte rijbewijs die niet naar behoren kunnen rijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.