Vanavond gaat de nieuwe talkshow van Humberto Tan van start

8

Humberto Tan is terug met een nieuwe talkshow op RTL 4: Humberto. Elke zondag om 22:15 uur ontvangt de in Suriname geboren presentator mensen uit de actualiteit, sport en entertainmentwereld. Vanavond is de eerste aflevering te zien.

Het programma komt tweeënhalf jaar na zijn afscheid als presentator van RTL Late Night. In Humberto blikt hij terug op het nieuws van het weekend en kijkt hij vooruit naar de nieuwe week.

Humberto is een voorbode voor de komende (sport)zomer; dan is Humberto Tan A Kiam dagelijks te zien met een programma waarin volop aandacht is voor sportevenementen als het EK Voetbal en de Olympische Spelen.

Humberto is vanaf zondag 10 januari wekelijks rond 22.15 uur te zien op RTL 4.

8 REACTIES

 1. Dit is gerechtigheid!
  Ten onrechte is late night toen gestopt, als het aan Tan had gelegen, dan hadden Twan en Beau het wel beter gedaan.
  Succes Humberto!


  Maak melding

 2. Een van de betere talkshow hosts. Na zijn vertrek bij de late night show. Werd krampachtig geprobeerd dat gat op te vullen. Helaas zonder succes. Humberto heeft zijn charisma. En werd maar mijn gevoel om een buitenechtelijke relatie, die door heel blank Nederland werd afgekeurd, hard beoordeeld. Met als gevolg zijn ontslag. Er is geen tweede van hem in Nederland en bij deze wens ik hem veel succes in deze nieuwe kans op de late avond.


  Maak melding

 3. Humberto Tan.. Ja, mensen een zorgvuldige woordkeuze zie ik voor mij . Tan is een blank-vriendelijke strateeg. De sportonderwerpen van hem zijn goed. Tan geeft vaak niet thuis bij moeilijke onderwerpen. Neem nouw de toeslagenaffaire voor de kinderopvang. Op Nederlandse tv zie je dat er een groot aantal allochtonen letterlijk de vernieling in zijn gegaan… Een uiterst zure aangelegenheid. De PvdA en vooral Asscher houden zich koest… Asscher vecht voor zijn hachje. De oude, gevestigde PvdA elite steunt hem… In Nederland zie je jaar in jaar uit bij praktisch alle politieke partijen de zelfde politieke acteurs. Tan zwijgt .. Politieke onderwerpen zoals de vluchtelingencrisis bij Tan… Nee niet echt…. Ja, dan gaat het over een vluchteling die een succesvolle avondwinkel heeft, meer niet. Wel of geen vluchtelingen opvangen in Nederland?.Een moeilijke onderwerp vlak voor de verkiezingen. En moeilijke onderwerpen, er zijn er heel wat. .. Corona is een zorgelijke crisis… Het is wereldwijd crisistijd… Een economische crisis die zeer omvangrijk is. Een van der Valk van het familiebedrijf zei gisteren op tv dat zijn kosten per maand dicht tegen de miljoen aanliep en dat de overheidssteun van 90.000 geen zoden aan de dijk legt… . Tan praat dan misschien met verpleegster Emma.., hoe zij de drukke tijden ervaart.. . Wel belangrijk maar voor een programma als van Tan is het een een veilig en een beetje een loos onderwerp. Dan een segment met Gospels. Je wordt er slaperig van. .. Tan vermijdt liever dus ingewikkelde politieke discussies en kies voor luchtige, leuke onderwerpen.. Hij kan er zo zijn tijd mee vullen… . Wordt het toch iets ingewikkelder en heb je daar helemaal geen trek in Tan? Geef mensen vooral gelijk. Dat doet Tan…. Ja, mensen ,Je kunt de gesprekken beter luchtig en gezellig houden…Voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 4. Ach van tan weten we dit toch
  deze lulhannes zet zichzelf zo voor schut met het openlijk flirten met dat meisje uit chili. hij bleef maar doorgaan, zijn collega’s lachten erom en dat meidje trok een vies gezicht. hahaha
  dan heb je engk fraser, die man heeft zich zo walgelijk opgesteld toen thema’s als racisme werden aangekaart. Ik wil mijn mening niet geven ik ga de dialoog aan. Lulhannes er wordt om je mening gevraagd, niet je op de vlakte gaan houden, slappe zak
  dan hebben we onze andere blaka bakra van het sportje op tv over donorregestratie
  ===== heb je een potoooooooot ve meihhhhh
  man lik me reet, je bent iets lichter dan ik maar we zijn allemaal blaka mang en jij denkt dat je bakra bent, saka saka dagoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.