Zondag 10 januari weer COVID-19 persconferentie

1
Vanavond persconferentie over huidige COVID-19 situatie en maatregelen in Suriname
De Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin tijdens een vorige persconferentie.

Morgen, zondag 10 januari 2021, organiseert de Surinaamse overheid alweer een COVID-19 persconferentie. Tijdens deze persconferentie die om 18.15u start in de Congreshal, zal een update over de COVID-19 situatie en de trend gegeven worden. 

De huidige situatie in Suriname is verontrustend te noemen. Gisteren bijvoorbeeld waren er weer 104 nieuwe gevallen en 1 coronadode. Het aantal actieve besmettingen steeg tot bijna 600. In de Surinaamse ziekenhuizen zijn 70 personen opgenomen. 8 zijn er ernstig aan toe en liggen op een Intensive Care Unit.

Eergisteren waren er zelfs vier coronadoden. Het is nog niet duidelijk of de huidige maatregelen worden aangescherpt.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.