woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVrouw kan huur niet meer betalen en neemt intrek in bushuisje

Vrouw kan huur niet meer betalen en neemt intrek in bushuisje

-

Does Travel - naar Suriname

Een vreselijk situatie voor deze vrouw in Suriname. De zestigplusser was niet meer in staat om de huishuur van SRD 600 te betalen aan de verhuurder en is vandaag uit haar woning gezet. Ze nam daarom noodgedwongen haar intrek in dit bushuisje (foto).

Vanochtend rond 10.30u gingen leden van het quick-response team langs bij de vrouw, die met haar hebben en houden inclusief bed in het bushuisje net voor de begraafplaats in Nieuw-Nickerie, wilde bivakkeren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. De huidige regering is niet goed maar wat wij vandaag op economisch sociaal en maatschappelijk gebied mee maken is een erfenis van de vervloekte familie Bouterse.


  Maak melding
 2. Helpen jullie die mevrouw in plaats van zinloos commentaar te geven wie niet niet en wie niet fout bezig was. Dit kan een ieder overkomen ud help en klets minder.


  Maak melding
 3. Ik oordeel of veroordeel in deze niemand maar denk what about als ze een illingbere is/ Ze draagt wel een geel maskermaar voor dr nieuwe onderkomen hoort alleen nog een paarse vlag. Een uitzetting gebeurd niet van het 1 op het andere moment.


  Maak melding
 4. Mony Hond wil zijn zomaar verworven dagu wagi (of is het kroi wagi?) SRD 12000/maand salaris weggeven aan hulpbehoevenden. Met dit bedrag kan hij 20 van zulke schrijnende gevallen uit de nood helpen.


  Maak melding
 5. hé ric , paarse nietsnutter , , ricje ga naar ocer en helpt die vrouw , en als dat niet helpt ga dan met haar naar leonsberg , maar jij durft niet hé , telkens een grote waffel tegen deze nieuwe regering en zeggen is maar niets hé ezel , , maar waarom is het zover gekomen dat deze vrouw uit het huurhuis gezet is , je holmaatjes , , koyla , schipper , rbrowny met y , en guno weten dat dit door de regering bouta tot stand is gekomen , vervloekte paarse ratten en ndp-ers jullie moeten allemaal in de hel verbranden , , is er geen hel dan zorg Dazlinger voor een nekschot , opdonderen paars gezwel , jullie zijn nog erger dan cocid.


  Maak melding
 6. bewust of onbewust….
  het leest erg dom… precies de opzet van zijn posts.
  en het makkelijkst te doen door……….een erg dom persoon.


  Maak melding
 7. Mooi te horen dat er hulp geboden is, jammer dat haar familie niet kon voorkomen dat ze in zo een situatie is beland. Hadden ze geen van allen een hoekje in hun huis vrij om hun moeder of oma te kunnen huisvesten.😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES