VIDEO: Demonstranten op plein roepen ‘Weg met Chan’, voorzitter Bee naar DNA

61
VIDEO: Demonstranten op plein roepen 'Weg met Chan', voorzitter Bee naar DNA
De aanvoerders van de demonstratie met een beledigende tekst gericht aan de Surinaamse president.

De groep demonstranten die zich vanmorgen verzameld had aan de Dr. Sophie Redmondstraat is even later via de Waterkant richting het Onafhankelijkheidsplein gelopen. De groep die aangezwollen was tot circa 200 personen, stond daar tegenover het gebouw van De Nationale Assemblée en scandeerden leuzen als ‘Weg met Chan‘. Dit onder toeziend oog van onder andere Sibrano Pique en NDP prominent Patricia van Ommeren alias ‘Deki Bolu’ (video).

De groep had als eis om een DNA-lid te spreken, maar in het parlementsgebouw was niemand. Vandaar dat het idee werd gevat om met bussen naar de woning van DNA voorzitter Marinus Bee te gaan.

De redactie van Waterkant.Net verneemt zojuist dat aan de demonstranten werd medegedeeld dat voorzitter Bee zelf naar DNA komt. Ze wachten nu al een kwartier en de stemming slaat om.

INSTANT UPDATE: DNA-voorzitter Bee komt vandaag toch niet meer naar het DNA gebouw. Hij heeft wel laten weten dat hij maandag een gesprek wil met Sibrano Pique. Pique bedankte iedereen voor hun komst en het plein stroomde leeg.

Activist Sibrano Pique krijgt waarschijnlijk aanwijzingen van NDP beleidsadviseur Patricia van Ommeren, die een dikke vinger in de pap lijkt te hebben.


61 REACTIES

 1. Waarvoor zijn de verkiezingen geweest.
  Zoveel domheid. Hoe vaak hebben we in het verleden van geschoolde leerkrachten stakingen en demonstraties gezien. Deze raddraaiers doen meer kwaad dan goed. Zodra Pikee een leuke job heeft mogen ze zijn reet likken. Ik kan me gewoon niet voorstellen hoe stom mensen kunnen zijn of zijn het dezelfde mensen die bij het gebouw van klm gingen protesteren.
  wel laat me jullie een ding vertellen het wordt nog veel en veel erger.
  zoek de oorzaak dan heb je het kwaad ook gevonden,boedraad
  dan heb je ook de oplossing, miljoenen honderden
  Als chan bouters en boefdraad niet snel oppakt blijf je deze ka houden
  nergens ter wereld heeft zoiets tot vooruitgang geleid.


  Maak melding

 2. En bij een dede osso worden mensen afgevoerd en deze sikas mogen doen wat ze willen. Demonsteren op het plein van Nerkus is niet meer verboden. Pakito ie sjie noh?


  Maak melding

 3. Al-Jazeera; Breaking news;
  In a real banana Republic, somehere in latin America, they are trying to take over the house of congres. It looks like a copy of the lately insurrection in DC.
  Stay tune for more, from our correspondent in pariemarieboo.

  Zou zomaar kunnen, tok.

  The men who’s responsabele for this chaos, will be brought to justice on the 20 of januari 2021.

  Next, the climate change after the break.


  Maak melding

 4. WAAROM GAAN ZE NIET SCHREEUWEN OP LEONSBERG:

  BOUTA GEEF DIE 200.000.000USD TERUG BIGI FOEFOERMANG.

  HOEFDRAAAD PE JOE DE? PE A MONI DE?

  WAAROM SCHREEUWEN ZE DAT NIET.

  DIT ZIJN PAARSE RIOOLRATTEN AANGESTOKEN DOOR NDPERS OM ONRUST TE ZAAIEN.

  ALS IK CHAN WAS SLUIT HUN MARS OP.

  EN COVIDREGELS NALEVEN????????????DEZE MENSEN VERSPREIDEN CORONA.

  IN HET KADER VAN SAMENSCHOLINGSVERBOD DEZE MENSEN MASSAAL OPPAKKEN EN ISOLEREN IN QUARANTAINE.


  Maak melding

 5. Ach ja, diki boloe. Zo te zien geniet je van je vette salaris als belijdsadviseur.of hebben ze je thuis gezet, fat skont? Want honger lijden doe je niet. Sibrano siki ede, ga werken soso boto, djamoe ede.
  Nogmaals, ga protesteren bij ocer en leonsberg bij opa D en zijn paarse criminele boevenbende. Als die paarse djamoe edes nu besmet raken met covid 19. Bij wie gaan ze aankloppen voor medische hulp? Ja. Bij dezelfde regering, die ze nu na 6 maanden willen wegsturen. Begin te vragen op ocer en leonsberg PE A MONI DE?


  Maak melding

 6. Deze hersenloze, laaggeschoolde paarse randdebielen en dorpsidioten van de voormalige Bouta-maffia, gaan Amerika nadoen. Hoe zielig ben je dan in je lege kokosnoot. En dat moddervette varken van de NDP geeft instructies. Wat een potsierlijke vertoning. Gezamenlijk delen ze 1 hersencel.


  Maak melding

 7. Weh lull nomo nomo, ga voor huis van je geliefd Bouta protesteren noh. Vraag hem meteen peh ala deng monie deh!? Peh Boefdraad deh!? Sang psa nanga economie foe a kondre 10 jari langa!?

  Oeng go beng poer smoko foe aksie datie 10 jarie langa toch. Now weh spier foe takie!


  Maak melding

 8. Dit is wat is overgebleven van de NDP.

  Bouta heeft ze waarschijnlijk ook een bericht gestuurd met:
  Lobi wang,
  mi sab fa unu e firi
  a regering desi e mek un pina
  ma mi lob unu
  dyugu dyugu ne bun
  go na’y oso, soso lobi.

  Leiders van de NDP hebben eerder en vaker in hun meetingen opgeroepen tot protest en geweld. Bouterse roept op om wapens te gebruiken.
  Vandaag liep het net niet uit de hand. Echter blijkt uit de reportages dat deze groep bereid is om naar de prive adressen te gaan en kunnen ze agressief worden.

  Deze actie is minder komisch dan het lijkt. Dit moet de regering serieus nemen voordat het werkelijk uit de hand loopt.

  Zijn de uitspraken van Bouterse en andere NDP leiders al onderzocht ?

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 9. Waarvoor bent u hiervoor mevrouw?
  we staken kan je dat niet zien dan
  U bedoelt demonstreren
  Das hetzelfde man wat lul je
  waarvoor demonstreert u
  meneer ik demonstreer laat me met rust
  meneer mag ik u wat vragen
  ja vraagt u maar daarvoor ben ik hier
  om vragen te beantwoorden
  ja precies
  Waarvoor demonstreert u
  meneer deze regering kan niets
  wat had u gewild dan
  meneer laat me u een ding zeggen we hebben olie in de grond in de bodem van de zee het is van ons en niet van chan
  Dank u wel
  graag gedaan meneer, graag gedaan
  Dit was het vanuit een rustig Paramaribo


  Maak melding

 10. Deze mensen hebben gelijk weg met Chan
  zo lang hij de schurken laat zitten uit angst voor meer onlusten zal het doorgaan
  Ventiaan heeft in het verleden de keuze gehad
  bouterse en al die klootzakken oppakken met het risico van onlust en onrust of het kwaad laten zitten in de hoop dat het langzaam zal uitsterven
  Dit zal niet gebeuren
  het is als Reynoutria japonica


  Maak melding

 11. Deze schijthokken zijn alleen uit op onrust zaaien. Ze weten dat hun geliefde afgekeurde zaaddoner 29 Januari moeten verschijnen voor de krijgsmacht.

  Deze schijthokken hebben in hun leven niks bereikt. De enige wat ze altijd hebben is een grote bek en een grote reet. Maar schijten doen ze uit hun bek. Kijk maar naar Ric.


  Maak melding

 12. Die Bouterse moet heel snel opgesloten worden , zo dat het moraal terug keerd in suriname , anders gaan we richting Afrika ik denk niet dat een merendeel van de suriname dit verdient.


  Maak melding

 13. Deze demonstranten willen, die steelt, dus ndp die heel veel ellende heeft gebracht, overige surinamers knoop goed in je oren, ga eens te rade, wat bouta heeft gedaan, we willen een stabiele regering zoals venetiaan dat deed, santoki Brunswijk zal ook brengen, eerst moet de puin 10 jaar paars crimineel opgeruimd worden, en dan komt het goed met suriname??


  Maak melding

 14. En daar was ik al bang voor.
  Het buitenland praat nu over:
  Protest in ParamariZoo, a banana republic in South America.

  Bouta-lovers jullie worden bedankt. Weer zetten jullie onze Suriname te schande.


  Maak melding

 15. ONGELOOFLIJK NIEMAND DIE ZICH HOUD AAN DE 1,5 METER REGELING.
  ZIJ ROPEN EN VRAGEN MOGEN WE CORONA EN MOGEN WE HET DOORGEVEN.
  STELLETJE SAKA SAKA’S
  DIT ZIJN POTENTIELE MOORDENAARS


  Maak melding

 16. Deze burgers wonen niet in NL met al haar luxe, deze burgers wonen in arm Sranan, deze burgers komen op voor hun rechten, het zijn geen bange schijters op 9000 km afstand, het zijn burgers die durven strijden voor een betere Sranan. Jullie mogen met z’n allen hier op WKT lullen wat jullie willen, de mensen laten niet over zich heen lopen, het zijn geen tweederangsburgers.
  Ja, doe maar neerbuigend, scheld ze maar uit, vervloekt ze maar, noem ze zoals je wilt, zeg maar dat ze dom zijn, noem ze ezels uit een getto, speel maar voor Awari Domries.
  Sranan is hun land, niet van de NDP, ABOP of VHP, het land is van alle Surinamers, wij zijn op weg naar een betere Suriname voor iedereen, ongeacht kleur of rang/stand, voor iedereen en iedereen moet en wil haar steentje bijdragen, maar Santokhi en Brunswijk denken daar anders over, zie het nepotisme, die denken alleen aan hun eigen mensen. Het land heeft elke Surinamer nodig, wij moeten het samen doen, pres Santokhi luister naar het volk en heb vertrouwen.


  Maak melding

 17. DE PAARSE STAATSKASROVERS HEBBEN DE BASIS GELEGD VOOR DEZE ELLENDE IN SURINAME , MAAR DAT SNAPPEN DIE DOMME AANHANGERS/STEMMERS NATUURLIJK NIET : STELLETJE STRAATROVERS !


  Maak melding

 18. hé pony , jij zit in Nederland , en krijg zeker een uitkering van het rijk daar , waarom bemoei jij je met Surinaamse aangelegenheden , paarse overzeese rat , donderstraal op , om je familie ( paarse ratten ) te steunen , ga in de bijlmer als hoer paraderen , er zullen best daar paarse ratjes op je springen.


  Maak melding

 19. zie je wel dat deze vertoning wordt gestuurd door de ndp , en in persoon het lelijkste modder vette paarse zeik rat , zit het spul op te naaien , wat wil dit schepsel , of heeft dit monster bevel gehad van de hoge paarse ratten.
  en die pique is toch een schoothondje van dit gedrocht , , wat een aanfluiting .
  zo zie je maar weer de hoge paarse ratten durven niet zelf zich bij dat stelletje schorem aan te sluiten , want de pers is erbij hé ndp.


  Maak melding

 20. Pony, 3x hoeraaaaa voor je opmerking.

  Jullie daar onder de broek van Willem, blijf maar lekker pinaren en afhankelijk zijn van de voedselbank. Probeer maar een protestactie op te zetten tegen jullie armoede daar in die kou. Je lijkt….


  Maak melding

 21. koyla ,paarse stinkrat , was bouta’s voedselpakketten niet het zelfde als wat er bij de voedselbank daar in Nederland gebeurd , maar wij horen dat de voedselbank daar goed werk verricht , en de mensen zijn wel tevreden , en gaan heus geen protestacties houden daar , , en zie hier in ons land Suriname , , jou baasje is gestopt met die pakketten , omdat hij dik verloren heeft met de verkiezingen , en geen geld meer kan stelen of lenen om pakketten te verstrekken , , en zijn eigen vermogen nu te gaan besteden , ho maar , , dus koyla en je holmaatje pony , die demonstranten vandaag zijn altijd afhankelijk geweest van jullie opper rat bouta , maar wel voor een stem , , uilskuikens het is jullie baasje niet gelukt om zijn derde termijn als dictator te bemachtigen , en deze regering hoeft deze kontenlikkers niet te helpen , , laat ze gaan werken luie donders , en voor hun eigen onderhoud zorgen , maar deze luierikken gaan liever demonstreren dan werken.


  Maak melding

 22. whaha Pony, gefeliciteerd… je zet je eigen … voor schut…. pot verwijt de ketel… mooi he holland … hard werken, koud maar ding oude dagen fi setie tov de echte suri of is het meer aow, wao ,ww, huursubsidie, zorgtoeslag etc…..pensioen in euro… heb je je … verteld … of stuur je ze af en toe een kansloze pakket… OF ben je jaloers , wil je een TOP-job overnight? ach ja een extremist in welke vorm die gelooft in zn eigen shit het is nooit te laat / verkeerd om te leren … niemand vraagt je te bekeren … maar als je een mening heb … weeg alles af….het leven is een onderneming , ongeacht geloof , politiek, etniciteit…. geen gokkast !!! .Zeker als je wat wil betekenen voor de surinaamse jeugd… het is nooit te laat maar stop met je….. nogmaals … zet je zelf voor schut EN voor wie je ” strijd ” … na soso ching… ps over terminologie gesproken , waar heb je geleerd dat als mensen het niet eens zijn volgens jou ” lullen ‘ ….goed voorbeeld voor de jeugd, vraag me af waar je die soort termen hebt geleerd… alvast een fijne zondag … benut het goed…


  Maak melding

 23. Er is maar een soort volk d a t klaagt, ra ra ra welk soort is dat?
  Nu wordt er gewerkt aan regels en wetten ,dan komen jullie nu in opstand. Wat een dom en achterlijk soort volk is dit zeg ,bah. Discriminatie? Oen yang me mars, dit doet het slavernij verleden met jullie!!!!!!


  Maak melding

 24. Het volk heeft op 25 mei haar stem uitgebracht en haar keuze gemaakt. Deze groep is 10 jaar in de watten gelegd met voedselpakketten en wilt niet werken. Daarnaast zijn velen over het paard getild (deki bolu) en op posities gezet zonder dat ze enige vorm van onderwijs hebben genoten. Deze mensen worden betaald met staatsgeld, zonder dat ze een wezenlijke bijdrage leveren. Hetzelfde geldt voor al die 80 ministers die bouta tijdens zijn regeerperiode heeft ontslagen. Ook zij ontvangen nog maandelijks hun salaris en krijgen dit gewoon de rest van hun leven doorbetaald. Zo breng je aan land niet tot ontwikkeling, immers, mensen worden niet geprikkeld zich te verder ontplooien. Daarnaast kost het door betalen van deze mensen de staat onnodig veel geld. soso kweki les mang…


  Maak melding

 25. ” Wo sit ing ” loopt uit tot een groot debacle voor zijne excellentie. Er waren bij deze demonstratie meer dan 200 mensen aanwezig maar Waterkant spreekt over hooguit 100 personen. De ellende heeft niets met de vorige regering te maken maar met de onkunde van Chandrika, Melissa, Brunswijk en de vele anderen die hun diploma’s hebben gekocht.

  Het is toch schandalig dat mensen die per maand SRD325 betaalden voor elektriciteit, nu ineens DRD1325 moeten betalen voor dezelfde hoeveelheid. Dit is nog maar het begin. De VES eist nog hardere economische maatregelen van Chandrika, maar zijne excellentie en zijn bollywood danseres voelen de hete adem van de opkomende massale protesten in hun nek.

  De dagen van Chan en zijn regering zijn geteld. Money hond hebben ze snel een post toegeschoven zodat hij de achterban van Abop in het gareel kan houden. Dit gaat echter niet helpen. De NDP krijgt weer de regeermacht in handen. Hoera, hoera, hoera.


  Maak melding

 26. In 2021 komt het zwaard van damocles nog dichter boven de kop van moordenaar bouta te hangen immers, hij is uitgespeeld want alle jokers die hij had, zijn al ingezet en zijn veroordeling zal nog voor midden 2021 een feit zijn. Daarmee zal de ndp als partij met wortel en tak zijn uitgeroeid en heeft Suriname voorgoed afgerekend met dit fossiel. Neemt niet weg dat verdwaalde ratten vrij zijn in het bouwen van droomkastelen, flyovers, een 2e Dubai en in hun denken dat de ndp weer regeermacht krijgt….


  Maak melding

 27. Citaat uit het bericht van dit krantenartikel” Activist Sibrano lijkt instructie’s te krijgen van Patricia van Ommeren die waarschijnlijk een Dikke vinger in de pap heeft..” nou nou met haar omvang lijkt mij dat zeer waarschijnlijk…dikke vinger😂😂


  Maak melding

 28. Inderdaad die pony maakt zich weer belachelijk.
  “Deze burgers wonen niet in NL”.

  Whahahaha, zoals vele surineds heb ik binnen enkele seconden pica’s v mijn suri fam, die niet met politiek bemoeien, ontvangen, giechel, giechel.

  Ik zie een aantal vakantie mensen, herkenbaar aan hun gympen. Kleurrijk en glimmend. Mevrouw met haar “hallo jumbo” plastic tas, whoehahaha. Mevrouwtje met je Hollandse sjaal in 30 graden, giebel, giebel.
  Dus diaspora paars was volop aanwezig. Trouwens ook in online media te zien.

  Het zijn deze mensen die de suri’s ophitsen. Pak die Holland sma aan, wat denken ze wel. Bemoei met je eigen 😆🤣


  Maak melding

 29. Deze regering is 5,5 maanden bezig en is niet perfect anders kom je niet tot keuzen als Bordo voor publiek functies en blunder je niet met commissariaten echter wat aan getroffen werd overtrof elk zwart scenario.
  Een VP en ministers die ronduit kleptomanen bleken te zijn en tot de laatste dag de staatskas als hun prive bank zagen.

  Er begint vooruitgang te komen door heel vervelende maatregelen die natuurlijk uitgebuit worden echter de afrekening komt er aan.
  >> Cairo Veira is nu bij de rechter commissaris.
  >> De VP ontsnapt niet.
  >> De internationale schuldeisers zijn aanspreekbaar.
  >> De Euro’s kunnen binnen kort het land weer uit en geruild worden voor Dollars.
  >> Verspillingen worden aangepakt.
  >> Subsidies staan op de lijst van verspillingen.
  >> Inkomsten van Staatsolie en Goud gaan ook weer eens stromen.
  >> Toeristen gaan weer komen als Surinamers gastvrijheid gaan leren.
  >> Productie komt er aan (denk aan ordening hout waar onder het oud regime enorme inkomsten gemist werden).
  >> IMF gaat helpen en discipline op leggen zonder dat Chan Suriname verkoopt.

  De leefloop van de NDP is begonnen. de processen die afgaan rekenen komen er aan.


  Maak melding

 30. Hallo RobG u bent weer in functie lees ik,
  Allereerst 100 of 200 is niet echt relevant als men
  1>> ziet wie organiseert (de op het laastste moment door Misiekaba benoemde beleidsadviseur.
  2>> in ogenschouw neemt wat het kost om NDP sympathisanten op straat te krijgen.

  U komt weer met ongefundeerde cijfers door voor de elektriciteitsrekening een 1 toe te voegen. Beste RobG u als lansbreker voor markt werking bakt ze weer bruin:
  1>> Er is nog geen nieuw tarief systeem in gevoerd of wel u fantaseert of u haalt een rekening aan van iemand die jaren illegaal afgenomen heeft.
  2>> U vergeet wat het stelsel gaat worden. Zij die nu enorme voordelen hebben gehad van gesubsidieerde elektriciteit en het kunnen betalen gaan eerlijke prijzen betalen. Zij hebben alternatieven om te investeren in besparende maatregelen. Is het niet absurd dat Sardjoe, Boerenveen, Brunswijk, Geld Hond, Sibilo, Bouters, Jogi, pensionada’s, etc hun airco zonder na te denken laten draaien op zwaar gesubsidieerd elektriciteit.

  Beste RobG mensen hebben keuzen. zwaar gesubsidieerde elektriciteit leidt tot verspilling waar het hele land de rekening voor betaalt. U vindt dat schande.
  EBS Subsidie afbouwen was 10 jaar een belofte van Bouterse. Onder Venetiaan was die Subsidie peanuts Onder Bouterse is die opgelopen tot enorme bedragen.
  Beste RobG er zijn kansen geweest om de energie voorziening te saneren alleen er moesten bakshisj vooraf betaald worden in plaats van na geleverde diensten. Liever $ 1.000.000 vooraf dan 10 jaar $ 1.000.000 na geleverde prestatie is wat mij nog bijstaat uit een gesprek met de regering Bouterse in een hotel in de buurt bij Schiphol terwijl een minister eerst een nieuwe haven wilde laten bouwen die absoluut nier nodig was omdat de lege retour containers toch al geladen werden.

  RobG
  u bent slechts een misleider.


  Maak melding

 31. Mensen hebben het recht om te demonstreren, maar dit is een domme actie, heel dom.
  Ze moeten gaan demonstreren bij de Braziliaanse ambassade, dat ze hun mensen,de illegale goudzoekers terug halen naar hun eigen land, om de vernietiging van onze binnenland tegen te gaan, dat zou op de juiste plaats zijn en een goede reden. Dit moet onder aandacht gebracht worden. De mensen in het Surinaamse binnenland lijden eronder.


  Maak melding

 32. Pony 9 januari 2021 At 23:00
  Deze burgers wonen niet in NL met al haar luxe, deze burgers wonen in arm Sranan, deze burgers komen op voor hun rechten, het zijn geen bange schijters op 9000 km afstand, het zijn burgers die durven strijden voor een betere Sranan.
  heb je het gelezen rob, pony richt zicht tot je


  Maak melding

 33. Doehkie en Ramon Abrahams kunnen het beter vertellen ,app of mail ze .

  Kiezers bedrog ,Jenny Simons ,Misikaka ,Akimboto ,en Bouterse ,omdat ze niet in de Regering zijn komen ,lopen ze weg, lafaard .


  Maak melding

 34. Jojo, goedemorgen, jij hebt mooi praten, onder normale omstandigheden zou je gelijk hebben, als het over een land zou gaan met een goedlopende economie die moet gaan saneren, maar dit is Suriname, waar heel veel gezinnen onder de armoede grens leven en moeten overleven. De regering kan blijven zeggen dat zij een failliete boedel heeft overgenomen maar zet voor deze mensen geen zoden aan de dijk. Rigoreuze maatregelen gaat niet werken zonder een fatsoenlijke sociale vangnet, je kunt geen maatregelen nemen die meer geld oplevert voor de Overheid en tegelijkertijd de burgers in een nog grotere armoede jaagt, er moet een zekere balans zijn en dat is momenteel zoek, het gevoerde beleid maakt misschien een goede indruk maar brengt geen brood op de plank, Chan hoeft misschien niet weg maar dan moet hij zijn beleid aanpassen. Oorlog voeren tegen de roversbende van de vorige regering in vredestijd is geen prudent beleid. Jip en Janneke . Een fijne zondag


  Maak melding

 35. dus ondanks TIEN JAAR NDP LEVEN ZOVEEL GEZINNEN ONDER DE ARMOEDEGRENS
  NOG VIJF JAAR EN ER ZOUDN NOG VEEL VEEL MEER GEZINNEN ONDER DE ARMOEDE GRENS LEVEN.
  MAAR zodra boefdraad de onschuldige voortvluchtige op interpol staande dief is opgespoord komt er genoeg geld vrij
  maar net zoals alle ndpgajes is hij niet van plan het geld van het volk weer aan het volk te geven
  bedankt ndp


  Maak melding

 36. NDP weet niet wat samenwerking ,verzoening ,verbroedering is .

  Daarom ging met 26 zetels toveren in DNA vergaderingen .

  Voor meer info app of mail Ramon Abrahams of Doehkie ,schurken zijn dat .


  Maak melding

 37. Weet NDP wat Gas 58 biljoen kub en Olie 5 miljard barrels Olie is .

  NDP jullie hebben alleen kruimels gestolen door heb zuchtigheid ,te doorzichtige rommel .

  Bouterse 75 jaar is nu de oudste veroordeelde in de geschiedenis van Suriname .

  De truckjes van NDP, 40 jaren na staatsgreep zijn te doorzichtig ,laagdrempel gedoe .


  Maak melding

 38. Haha Esmeralda, je leest graag mijn inbreng, je hoef het niet mee eens te zijn, maar je kunt het helaas niet toegeven dus dan ga je lekker sneren, mensen belachelijk maken, maar je maakt jezelf belachelijk🤡. Over iemands intelligentie niveau durf ik mij vaak niet uit te laten omdat ik de persoon niet kent, maar bij jouw ga ik bijna twijfelen. Groeten aan je familie , o sorry ze lezen het zelf wel.


  Maak melding

 39. Een schoonmaakster verdiende 1000 SRD was 300 USD onder Vene tot 2014

  Een politie verdiende 3000 SRD was 1000 USD .

  DNA leden verdiende 15000 SRD was 5000 USD .

  Dat was de loon onder nieuw Front had achter gelaten .


  Maak melding

 40. Verbeeld je maar niets hoor @pony.
  Het enige wat ik doe is jou keer op keer, met de feiten om je oren slaan. Sommigen zouden zomaar die onzin vj kunnen geloven.

  Ik heb dit al eerder aangegeven; fake news opruiend en ophitsend gedrag is uit in 2021. Er is nu een jacht gaande op dit srt gedrag en ik hoop dat suri het voorbeeld van de USA overneemt door alle bullshit op te ruimen.

  Mijn fam woont naast jou, kijk naar buiten effe zwaaien. 😎


  Maak melding

 41. hé robje g , , wat jij schrijft is niet waar paars misbaksel , de mensen kregen niet bewust een hoge rekening van de EBS , , maar die mensen gaven de meterstanden niet door , en zo kon het zijn dat bij het inschatten van het gebruik van die personen dat de rekening hoger uitvalt , , dus paarse stinkrat , ga terug in je ratten hol , en bemoei je niet met zaken waar jij geen verstand van hebt , ga lezen in je sprookjes boekjes , en leest het voor aan de rattenkinderen.


  Maak melding

 42. @jojo, de informatie over de verhoogde stroomtarieven was gisteravond op een NL-se radiostation te horen van de ondernemer Pakitow.Hij vertelde dat zijn vaste stroomtarief met 1000 SRD werd verhoogd. Het geduld van jouw en tevens de vroegere oppositie, de superheld Pakitow raakt op. Politiek is een kwestie van keuzes maken. Santokhi en zijn dream team hebben keuzes gemaakt. Thans zijn zij een nachtmerrie voor Suriname. De regering Santokhi gedraagt zich nu aardig als aangeschoten wild. Straks gaan jullie ook dat aangeschoten-wild-gedrag van Santokhi en zijn dreamteam vertonen. Het is klaar met Santokhi. Deze man wordt een politieke lijk. Hij bedonderd het volk via de bevriende radiostations, bevriende kranten en bevriende websites als waterkant. Mensen wil hij doen geloven dat alles goed gaat in Suriname en dat hij op track is. Amehoela is hij op track.


  Maak melding

 43. hé pony , paarse schijtbak , , het is toch altijd rotzooi wat jij hier op WTK zet , maar jij woont natuurlijk ook in zo’n vuilcontainer naast een van die flats in de bijlmer , nou weten we het jij zit te wroeten in die rotzooi.


  Maak melding

 44. @Jojo u speelt voor struisvogel. Santokhi voert het volk naar de slachtbank en toch beweren bepaalde personen dat het goed gaat en dat het nooit zo beter ging met Suriname zoals nu. Santokhi bedonderd het volk via zijn bevriende media.


  Maak melding

 45. robg , , wat is het moeilijk om iets van waarheid in je reacties te zetten ,paarse rattenluis , en lafbek jij denkt dat WTK vriendjes zijn van de regering , nou oelewapper , , WTK moet jou per direct verwijderen en ook die pony , en wij zijn verlost van zo’n onzinnig paarse figuren.


  Maak melding

 46. RobG
  Bouterse heeft een 3 jaar genoten van alles wat Venetiaan in 10 jaar heeft opgebouwd zonder populisme. Met de enorme extra inkomsten en niet betaalde facturen en niet bijsturen de verkiezingen in 2015 geritseld en daarna alles in het honderd laten lopen.

  Als je een regering overneemt na jaren kleptomanie dan duurt het even voor dat er weer stappen voorwaarts en omhoog te maken zijn.
  Er is enorm veel gepresteerd beste RobG en de NDPers die het begrijpen handelen daarna. Misiekaba, Simons, Sardjoe, Akiemboto etc. hebben hun conclusies al getrokken.

  Als Pakitow op een NL radiostation uw bron is zegt natuurlijk alles. Verwachtingen van een door het ijs gezakt politiek talent die beter de tijd had kunnen te rijpen in een wat betere gestructureerde politieke omgeving, is uw input.

  Santohki gedraagt zich nier als aangeschoten wild beste RobG.
  1>> Lazard gaat leveren.
  2>> Euro export komt er aan, daarna komen er weer echte dollars
  3>> Overheid begint te functioneren (financiering raakt op orde)
  4>> Begroting 2020 is als nog afgehandeld.
  5>> We zullen binnen kort de begroting 2021 in behandeling zien.
  6>> De subsidies worden herpland.
  7>> IMF komt met een noodfinanciering ECHTER alleen als Lazard slaagt en de Schulden herschikt zijn.
  8>> De verpande goud en olie inkomsten zullen dan weer in beeld gaan komen ofwel er stromen dan weer USD’s naar Suriname in voldoende mate om weer gezond te maken.
  9>> Zodra fitt to fly standaarden ontstaan zal Toerisme in Suriname snel op bloeien (pensioenada’s kunnen dan weer veilig suriname bezoeken.

  Beste RobG u vreest dat het plan van Santohki gaat werken want elke kleine stap omhoog na alle verval zal een reuzen stap lijken.


  Maak melding

 47. @jojo, de mensen van de NDP die de politiek verlieten hebben allen een academische achtergrond. Zij hadden zich voorgenomen om een aantal jaren inzetbaar te zijn voor de politiek. Nu gaan zij terug naar hun oude beroep en dat kan ik me indenken. Hetzelfde zou ik ook doen, vooral als je veel in je opleiding en beroep heb geïnvesteerd. Maar u wilt niet inzien dat een groot deel van de bevolking het vertrouwen in de regering van Chindrakapersad en Brunswijk nu u al hebben opgezegd. De mensen gaan dood in de film van Santokhi. Vanaf het begin ging het fout. Santokhi liet zich al in een pril stadium omkopen door Bordo die hem een grote gouden munt van ruim 1 kg overhandigde. De toon werd toen gezet.
  Het inroepen van IMF en Lazarus zullen het leed alleen maar verergeren.


  Maak melding

 48. Esmeralda, ken jij de feiten dan, feit is dat het OV duurder is geworden, feit is dat benzine duurder is geworden, feit is dat prijzen in de winkel de pan uitreizen, feit is dat er grote werkloosheid heerst, feit is dat de Staatssubsidies deels verdwijnen of gaan verdwijnen, feit is dat contracten niet meer in $ wordt uitbetaald, moet ik verder gaan, en dan kom jij hier op WKT beweren dat dit allemaal fake News is, en dat jij dit kunt controleren vanaf 9000 km afstand via een pc-tje op een flatje drie hoog. Wat jij als feiten wilt zien moet jezelf weten, de mensen die WKT lezen weten wel beter.

  Jij en je vrientje WAT, jullie maken je zelf belachelijk, elke keer weer met jullie zgn Trol spelletje, wordt eens volwassen. Je slaat mij om de oren met feiten, de broek is te groot voor jullie, wat een 🤡🤡

  WAT, heb je al gesolliciteerd naar de functie duorijder bij de vuilophaaldienst, vuilstortplaats jouw voortuin, je hebt hier al zoveel rotzooi gemaakt, elke dag weer, de rotzooi mag jezelf opeten. Hahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.